Ne postoje rijeÄi kojima se može opisati Amebix, a kamoli Äinjenica kolike su oni svi face. Poslije svirke cuganje sa njima u klubu, meni je sekunda falila da im kurce popuÅ¡im. Takve face nisam nikad u životu vidio, tako opuÅ¡teni, zajebancija, Baron oponaÅ¡a Jella Biafru, mi smo popadali, Stig car puÅ¡i potajno jer mu Roy Mayorga i ovaj ne daju, jebeni carevi. Nudili kafama, hranom, Äajevima, pivama...
Rob Miller je takva iskrenost da te stid sjediti kraj njega. PriÄa kako 23 godine nije uzeo bas u ruku, kako nikad nije Äuo za Misery i Nauseu dok nije 2007. upoznao Mayorgu. Nema pretvaranja, nema lažnog.
Oni nisu bend, oni su institucija. Oni su definitivno carevi kakvi se vrlo rijetko rađaju. Pozdravili su svu ekipu u Bosni, novi album je na putu, izlazi uskoro, a usput, kuha se i njihova svirka 2012. u Sarajevu (Sloga, a?

) pa se spremite...
Ovom prilikom želim pozdraviti Stargazera, staru RP raju, ja nisam povezao nadimak sa likom, i eto, ponovo se upoznasmo i veliko hvala na "supportu", da te nije, Zelenih ne bi bilo

Hvala!!!
ARISE!!!