Archangel wrote:
Bila je zdruzena akcija pod jurisdikcijom HV-a, tj. prosla bi kao takva medjutim predugo se cekalo na necije odobrenje kad se jednostavno trebalo napraviti, zasto i ne uostalom, sa preko 100 000 Hrvata u BL nekad na mizeriju danas, da ne govorim za Posavinu, a zna se tko je prvi glasao za neovisnost BiH i stao u obranu svog naroda i iste dok su neki jos uvijek gledali sa strane, neke je i to zajebalo, znas.. ostalo ti je vec li-la, izetbegovic je svojevremenu usput nudio i hercegovinu hrvatskoj u zamjenu za vlastitu drzavu, tudjman gledao interese vlastite drzave i nepostojanje paradrzave u njoj, dok je pak pitanje inicijalnih sukoba vremenski i stupanjski dosta maglovito i tesko da ce se oko toga sloziti, ali vise orkestralizirano od trece, pa i cetvrte strane i par pojedinaca, tako da je najvise profitirala upravo RS..
Pa to jeste tacno.Bez pomoci HV-a nista ne bi islo kako treba.Ali suti i ne spominji HV na prosotu BiH

.
Jednom sam primjetio da branis HB i Tudjmana,ali sam se zajebo.Htio sam ti samo staviti do znanja koja su govna bili i Franjo i Alija za nase narode.
Zivjeli generali Blaz Kraljevic i Sefer Halilovic!