Bruno wrote:
p.s. ovim putem spominjem mater onima koji su me zazvali sa "bruno"
De si bona

Nego, men' bilo ludilo. Bila Grind Parada cijela na okupu, jos upozn'o novih ljudi i druzio se s ljudima iz Zagreba. Isprike idu Sodomu i prijatelju mu (kad sam otis'o zbog policije, a vi ostali tada praznih pluca

) i dedi sto ga ne nade i plati mu pivu (jbg asu, sljedeci put). Dinko tebe sam spazio tek u sutci, pa jbg nisam im'o zivaca da se dolazim upoznavat

, sljedeci put.
Svaka pohvala dedi i ekipi, ovo je bilo vrhunski. Prostor je ludilo, i sve ostalo bilo na nivou. Sta se Dozera tice, kad su stavili one stvari na myspace nikako se nisam moga ushemit, al' nakon ove svirke nemam rijeci, kapa do poda, rokenrol spekatkl ste. Samo nastavite drljat tako.
Sto sam od MW-a ocekiv'o, dobio sam. Onako crossover picvajz, sto'b' provokator rek'o. Sutka prava, bacanje pravo (osim onog lika koji se sa balkona spustio na monitore dok su svi cekali, pa ga onda nitko nije htio hvatat, PICKA), ekipa nije prestala do kraja. Znaci, svaka im cast, odradili su to posteno, necu se sad previse zalit zbog nekih pizdarija jer je bio pravi pankmetal dozivljaj.
Kontam da je to to. E da, aphazelu, nitko me onako ne izvrijeda tko tu vecer, ne javljaj se vise jade

. Ja mislim da je sad sve, ako bude jos sta javim.
POZDRAV CIJELOJ EKIPI