Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 15:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Mamu im zbog Bundeslige i zbog Sarajeva!!!
PostPosted: 24. 08. 2009. 14:56 

a ja vise volim italijane od barse, eto dokle je doslo :lol: djaba jebiga svakom njegovo, al za mene nema boljeg fudbala od engleskog, bolje lige, boljih navijaca, boljih legendi i tako inace cjelokupno shvatanje fudbala je takvo da to nema nigdje, zato samo njih i pratim. nikom nije to tako bitno ko njima, 100%, ko amerima baseball...

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2009. 19:20 
Moderator

Addi wrote:
a ja vise volim italijane od barse, eto dokle je doslo :lol: djaba jebiga svakom njegovo, al za mene nema boljeg fudbala od engleskog, bolje lige, boljih navijaca, boljih legendi i tako inace cjelokupno shvatanje fudbala je takvo da to nema nigdje, zato samo njih i pratim. nikom nije to tako bitno ko njima, 100%, ko amerima baseball...

potpisujem, onog navijanja nema nigdje. znači ništa farbanje, ništa transparenti, ništa bakljade, i preseravanja. pjevaj miško - tako to ide.

ne mogu ni ja italijanske i španske lige, nekako mi je ono sve preforsirano i šminkerski, nema srca nigdje, samo se gleda koji je veći frajer. turbo folk fudbal djecem.

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2009. 23:04 

Addi wrote:
jebo vas bundesliga, opet kazem, engleska liga je sve sto valja :mrgreen: njemacka, spanska i italijanska mi se GADE :|

pih...

Last edited by Bogomilian on 24. 08. 2009. 23:10, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2009. 23:08 

Addi wrote:

Aha jest,jebo im ja mater.Jebeni trkaci konji.Oni jesu nametnuli ostatku svoju igru,pucaju od snage,najaci su im klubovi...al jebo ti to.Fudbal je unisten.Zivjeli Zabari i Svabe!

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2009. 04:37 

biafra wrote:
Addi wrote:

potpisujem, onog navijanja nema nigdje. znači ništa farbanje, ništa transparenti, ništa bakljade, i preseravanja. pjevaj miško - tako to ide.

ne mogu ni ja italijanske i španske lige, nekako mi je ono sve preforsirano i šminkerski, nema srca nigdje, samo se gleda koji je veći frajer. turbo folk fudbal djecem.

ma jasta nego sminkerski, iako je c.ronaldo uso u legende mancestera mi, drago mi je sto je otiso, to je taj tip za reala, nek svako zna da on nosa gace od 2.000 funti i gura boce po kojekakvim partijima. propast ce totalno za koju sezonu. nista mi draze nema nego sto je owen doso. on i runi su igraci kakve volim, samo da malo se vrati u formu (owen).

a sto se navijanja tice, naravno da nema nigdje, tamo kad je tekma tvog tima, sve se ostavlja, ide se iz skole, izlazi sa posla, to je ljubav. to je fudbal sa dusom i srcem sto kazes. da ne pricam o onim kilometarskim pabovima navijackim :mrgreen: engleski fudbal je unikat za mene, onakav kakav treba bit, i jedino me on interesuje.

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2009. 05:00 

joj de boga ti mojne srat... :lol: gotivis fudbal i mancester al bukvalno od juce... kakve veze ima kakvi su navijaci i to... jel ti gledas navijace kako navijaju ili kako ljudi igraju lopte... i kakve su to price o "sminkerima" i ko kakve gace nosa... pa jebote, jel ti bitno to il kako ljudi igraju lopte. ja pricam o fudbalu, a jebe mi se kakve ko gace nosa i jel sminker il je ne znam ni ja sta... fakat ste levatine. btw, pogledaj kako "navijaju" oni dole po juznoj americi ako se vec lozis na to :roll: .

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2009. 09:56 
joj addi vidi se odakle si...deder zadji u bilo koju nizu ligu pa ces vidit navijanja u tim okolnim seocima...jebat i juznoamerikance i turcine pa i engleze tek onda

PostPosted: 25. 08. 2009. 13:50 

bloodflood wrote:
joj de boga ti mojne srat... :lol: gotivis fudbal i mancester al bukvalno od juce... kakve veze ima kakvi su navijaci i to... jel ti gledas navijace kako navijaju ili kako ljudi igraju lopte... i kakve su to price o "sminkerima" i ko kakve gace nosa... pa jebote, jel ti bitno to il kako ljudi igraju lopte. ja pricam o fudbalu, a jebe mi se kakve ko gace nosa i jel sminker il je ne znam ni ja sta... fakat ste levatine. btw, pogledaj kako "navijaju" oni dole po juznoj americi ako se vec lozis na to :roll: .

eto sto ja ne volim te likove...bravo.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 10:19 

Eurosport 2 i problem rjesen :mrgreen:
Jos da mi uvedu Sportklub, unio bih TV u sobu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 13:52 

Bogomilian wrote:
bloodflood wrote:

eto sto ja ne volim te likove...bravo.

ti se napusi karine

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 13:58 

bloodflood wrote:

jarane ne ofiraj se i pitaj ljude otkad ja volim mancester... odprilike otkad si se ti furo na del piera :razz: istina nisam pratio fudbal godinama, tj pratio ko i ti isto, tako da... prica je bila o navijacima i toj atmosferi citavoj oko fudbala, pa normalno da cu o tome pricat... kako navijaju u juznoj americi? divljaju? ko o tome prica... ja govorim o predanosti i vaznosti svega toga... a kad spominjes to sta ko gleda, gledaj razloge samo zbog kojih ti ne volis manchester: rooney ti je beton igrac al ti je nesto pun sebe, ferguson ti izgleda ko tetka... :lol: ja samo govorim da meni igraci ko krtistiano kvare bit fudbala, jer je on poznatiji po svom lickanju nego po bilo cemu...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 14:38 

pito sam i svi mi kazu da nikad nisi gotivio mancester i da si neki dan cuo za njih, kad si vidio da su "najjaci na sokeru" :lol: .

ajde ba, ne sramoti se bezze :razz:, ne znas ni sta je fudbal :D . btw, runi mi nije beton igrac, al je dobar, to sam reko... i jebote mancester, bas me zanima dokad ces se na njih furat... :)

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 14:56 

pitaj slobodno, nemoj izmisljat, volio sam manchester prije nego sam metal sluso :razz: samo sto ih sad bas aktivno pratim. e vidjecemo te na tom terminu kolko ko zna sta je fudbal :razz: ajde ba kad dodje giggs umjesto fergusona volit ces ih i ti, on ne izgleda ko tetka :razz: "furat" cu ih dok pratim fudbal, ko sto cu o'neal-a "furat" dok pratim nba, ko sto ces ti karkas "furat" dok slusas metal itd... :) i nemoj vako ovih prozivki nekih, a na kafi mi ma eto ne volim ih al su dobri, prepadnes se da te ne slomijem, ko da ne znam... bjezi ba.... :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 15:14 

joj lika... :lol:

pa normalno da su dobri, ono da nisu, ne bi imali ovakve rezultate... al mi idu na kurac i nerviraju me, kao sto mi je i sav engleski fudbal sranje.. ja priznam da su dobri, jer jesu, al se MENI ne "svidaju"...ne volim ih jednostavno, ne volim sto se uvijek nesto "provlace" ko prdez kroz gace, itd... al jarane, ne kontam sto ti recimo ne priznas da je k. ronaldo dobar igrac (da se razumijemo, ja ga ne gotivim, nego eto kad njega spominjes, pa primjer uzimam), bez obzira sto je metro-sminker, stagod... cu pozatiji po "lickanju", jarane, onaj ko voli i prati fudbal (ne kazem da sam to ja, iako nekad davno jesam :mrgreen: :) ) nije mu bitno jel se licka, picka, sta li vec, nego kako igra lopte...a on je upravo posto "poznat/slavan", najprije po tome sto dobro igra, a sad sto se kasnije nesto prosminko il sta vec, to je doslo usput, tako to ide uvijek, al to apsolutno nije bitno, bitno je ono na terenu.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 15:36 

ja ne znam sta pricas ti buraz :lol: c.ronaldo je jedan od najboljih igraca svijeta danas, ako ne i najbolji. to ne osporavam, samo ti kazem da se on "brine" o nebitnim stvarima, nije tip igraca ko recimo runi, il owen, furaj fudbal samo i to je to... mislim boli mene, samo onako kazem, on se bavi fudbalom, ne ja...
jarane ne moze se UVIJEK "provlacit", bili su uvijek najbolji jer su imali najbolji sastav jebote, sad kad su im otisla 2 najbolja igraca uz runija, kad nema prva DVA golmana, nego brani treci, kad im najbolji odbrambeni igrac ima zajebanu povredu i jos igra sa njom, naravno da se vidi pad, na drugom su mjestu, al opet su prejaki... vecina ekipa bi bila negdje na sredini tabele jebo te... debelo oslabljen tim... predhodne 3 godine nema kupa koji nisu osvojili, bili prvaci lige svaki put, niko im nije mogo nista. pa da si pogledo tekmu juce i vidio matorog giggsa kako igra, ko da je nasih godina vidio bi kakvi su to igraci... reko sam ti ja nekidan... moraces ti njih zavolit, kad uvidis tu velicinu tima lol brate ako je ikakav fudbal pravi fudbal, onda je to engleski, jebale te spanije i barcelone :D "messi, messi" :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 16:07 

ebo vas velki klubovi..a jos vise ne kontam tu zaludjenost za tim velikim klubovima, il inace za stranim klubovima, a nikad nije bio na utakmici tog kluba :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 16:18 
Moderator

hot_blood wrote:
ebo vas velki klubovi..a jos vise ne kontam tu zaludjenost za tim velikim klubovima, il inace za stranim klubovima, a nikad nije bio na utakmici tog kluba :mrgreen:

a je si li možda zaluđen nekim bendom koji je svjetsko ime a nisi ih nikad slušao uživo? Ako jesi ovaj ti argument pada u vodu.

Machester je pravi klub - klub sa historijom, klub sa tradicijom, klub koji svoj respekt nije kupio parama (tipa Chelsea i Real) niti onaj koji je svoje trofeje odnosio prevarama (Juventus) a čak nije niti klub koji djeluje kao magnet za najbolje igrače u ligi (Bayern).

To je tim koji je u proteklih 10 godina osvojio 2 lige prvaka i sijaset drugih trofeja a pri tome im je otišao najubojiti napadački dvojac, zatim najbolji igrač na desnoj strani veznog reda kao i argentinska mašina za igru i proboje, kasnije jedan od najbojih strijelaca u historiji kluba te konačno najboji igrač na svijetu i fanovima najomiljeniji igrač. I šta taj klub radi? Pobjeđuje, ne predaje se i ponosno nosi svoje boje.

Ko navija za Mancester ne može biti loš čovjek :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 16:25 

Addi wrote:
ja ne znam sta pricas ti buraz :lol: c.ronaldo je jedan od najboljih igraca svijeta danas, ako ne i najbolji. to ne osporavam, samo ti kazem da se on "brine" o nebitnim stvarima, nije tip igraca ko recimo runi, il owen, furaj fudbal samo i to je to... mislim boli mene, samo onako kazem, on se bavi fudbalom, ne ja...
jarane ne moze se UVIJEK "provlacit", bili su uvijek najbolji jer su imali najbolji sastav jebote, sad kad su im otisla 2 najbolja igraca uz runija, kad nema prva DVA golmana, nego brani treci, kad im najbolji odbrambeni igrac ima zajebanu povredu i jos igra sa njom, naravno da se vidi pad, na drugom su mjestu, al opet su prejaki... vecina ekipa bi bila negdje na sredini tabele jebo te... debelo oslabljen tim... predhodne 3 godine nema kupa koji nisu osvojili, bili prvaci lige svaki put, niko im nije mogo nista. pa da si pogledo tekmu juce i vidio matorog giggsa kako igra, ko da je nasih godina vidio bi kakvi su to igraci... reko sam ti ja nekidan... moraces ti njih zavolit, kad uvidis tu velicinu tima lol brate ako je ikakav fudbal pravi fudbal, onda je to engleski, jebale te spanije i barcelone :D "messi, messi" :lol:

kakve ti debilizme pises...ne vjerujem vise, fakat :lol: ... ajd odo srat, prica ti je za kurac.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 16:52 

Nisam zaludjen nijednim stranim bendom, nisam zaludjen nijednim bendom..puca mi K za muzikom :mrgreen: Mogu po 10 dana da ne upalim vinamp..

Sve to stoji, tradicija i ostalo...al ne vidim zadovoljstvo navijat za neki veliki klub, manutd, barca, real, lpool..cak sta vise, mrzim ih :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2009. 17:05 

bloodflood wrote:
Addi wrote:

kakve ti debilizme pises...ne vjerujem vise, fakat :lol: ... ajd odo srat, prica ti je za kurac.

sve ovo u vezi man utd nisu debilizmi nego cinjenice, ciste cinjenice i ne moze niko rec suprotno. znam da ti je krivo pa ides srat :lol:
a ovo "messi, messi" je zajebancija, ako ne kontas jebi se :razz:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]