JohnnyT wrote:
Onaj wrote:
Nameless wrote:
jos samo da vam zvuk bude valjao...
znas li ti o cemu drugom pricat osim o zvuku? nema teme o koncertu na kojoj nisi reko 'samo da jos zvuk bude dobar' ili 'kakav je bio zvuk' ili 'zvuk je bio [umetnuti neki pridjev ili komparaciju]' ili bilo kakva recenica koja ukljucuje ZVUK. i nije samo ti, vecina vas iz tog vaseg sarajeva. TOBEJARABI, OCAM.
ALO BRE istoÄnjak, Å¡ta se paliÅ¡? zvuk je nažalost jako bitan jer koja je poenta svirke uživo ako se niÅ¡ta ne Äuje kako treba?! btw sumnjam da će u ovom sluÄaju konkretno on biti loÅ¡.
"većina vas iz tog vaÅ¡eg sarajeva" ahahahahahahahaha, jao malog kompleksaÅ¡a... jeste to shvatili da ste selendra pa izmislili istoÄno sarajevo ne bi li bili malo civilizovaniji (bar na papiru)?!

prvo, nisam decko nego djevojka.
drugo, ne vidim nikakav nacionalisticki ispad, to sto ste vi iskompleksirani oko svakog ko vam spomene vas grad je druga stvar. da mi ne pise odakle sam, nebi to tako shvatili.
dalje, ne vidim ni kako je taj vas zvuk sarkazam, kad se radi o cistom SPAMU retardiranih maloumnih nepismenih deckih koji nemaju nista drugo da kazu na bilo kojoj temi.
Ja vidim samo ironiju u toj rijeci zvuk. jer kad dodjem na svirku u sarajevo ne vidim ni 100 ljudi. od toga je 99 sa strane a i vas sto iz sarajeva ima ne mozete skupit 2KM da date za ulaz pa vi isti sto ste ostali ispred onda serete po ovim nekim forumima kako nema svirki i kako je neki "zvuk" ko kurac. jarane sta hos da ti je ulaz dzaba a ozvucenje ko u Rolling Stonesa.
i tak..
....
a ti dzoni bravo.. ti si taj koji vrijedjas i vidis nacionalizam u necemu u cemu ga uopste nema. to je tvoj kompleks.
budite pozdravljeni. selam