Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 07. 2025. 01:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 01. 10. 2009. 00:54 

Addi wrote:
eto levatine jedne, sta sam reko... sve kako sam rekao je i bilo.... olee :)

Cuo sam da je Vidic imo dobrih problema cuvajuci DZEKU? :D

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 00:55 

lord krvolok wrote:
Addi wrote:

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 01:04 

to nesto na nacionalnoj osnovi? :lol:
sala... nego, jebiga dzeko je odlican napadac, znao sam ja da ce uvuc bar jedan... isto ko sto sam znao da ce united pobjedit...
a kako su to dokazali majke ti mrkvo? tim sto je berbatov mogo zavuc jos par golova... ko i giggs... daj ba, svaki put kad united dobije (sto je nesto cesto :mrgreen: ) nesto supljirate, prosli put je sudija ono bio? :lol: stvarno... al iskreno grupa manchestera u ligi sampiona je slaba, nisam ni smatrao da ce neko bit opasan... kasnije ce bit zajebano kad dodju bolji timovi...
al da je rooney bio malo raspolozeniji bio... cesce bi wolfsburg lopte vadio iz svog gola :)
pa samo onaj sut iz slobodnjaka... konto sam go... pa drugi malo iznad precke... pa go ponisten iz ofsajda... dobro su prosli, sto se vidjelo, vodili su samo 3 minute. realno stvarno, united puno dominantniji bio...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 02:23 

lol, koju si ti utakmicu gledo da mi je samo znat... :D

joj da im oce barcelona doc...kako bi ih pobucali... :razz:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 04:33 

od prve do zadnje minute. barcelona bi pobjedila vjerovatno, al ovo veceras je bila apsolutna dominacija crvenih djavola :lol: koji tim, koja borbenost, realno su druga il treca ekipa u engleskoj ligi, 2 od 3 najbolja igraca napustila tim i opet prvi na tabeli... pored celzija koji je realno gledajuci puno puno jaci... al vjerovatno zato sto se provlace, al u svakoj utakmici, il sudija sve dosudjuje u njihovu korist :roll: :lol:

samo cekam da ferguson dovede jos 1 bar vrsnog igraca, a hoce, samo je pitanje kad, jer nije nista trosio od ogromne zarade... da se vrati van der sar il onaj rus kad dodje umjesto njega... onda ce palit klempe i barci i realu i ostalim 8-)

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 09:56 

bloodflood wrote:
lol, koju si ti utakmicu gledo da mi je samo znat... :D

joj da im oce barcelona doc...kako bi ih pobucali... :razz:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 12:58 

jebo majku kako milan popusi...sreca nisam uplatio :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 14:13 
lord krvolok wrote:
Addi wrote:

jarane UBIO ga je

lomio ga ko stoku, ne znam kako je proso a da ne dobije drugi zuti...

a mancha je sugav klub uvijek bio...izjednacise bezze a i drugi go je na srecu...giggs fulo loptu i nekako je vratrio onom junetu..SHUGE

Real zzzzije ko Deafeated Sanity

PostPosted: 01. 10. 2009. 14:26 

a sad je na srecu, fulio giggs loptu LOL
stvarno ne mogu vjerovat da to mozes pricat a navijat za real :)

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 15:04 
PA ZAR NIJE???

Rooney (il je bio Flecer) mu pruzioloptu a on je fulo i nekako je uspoije drugom nogom doturit do onog majmuna i go...

sreca ba...steta sto u 90oj ne udje ona od Josuea...

al ajd,,,ove god ispadate u osmini :razz:

Evidentno je da Real osvaja samo je pitanje ocel im iko uspjet dat go do kraja LPa

PostPosted: 01. 10. 2009. 15:36 

jarane moj... ti fakat nisi gledo tekmu :-) giggs iz slobodnjaka dao go, nema nikakvih fula lopte, nit pruzanja...
a eto jok osvojice ligu sampiona united... normalno da ce ispast, kad prosle godine nisu sa 50% jacim timom nece ni sad, kad su ostali timovi 50% jaci :-) osvojice vjerovatno taj sugavi tvoj real il ona ciganska barcelona, to je to jebiga... mada bi sve dao da vas sve chelsea naguzi, izaso bi u grad u ovom dresu sto kupih :-D

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 15:47 

pa jesi ti vidio kako je on dao go? da se lopta od onoga u zivom ne odbi...cista sreca.. a vidic je trebo crveni popusit samo tako...al haveru, mancester je to, jos igra kuci, de ce on dobit 2 zuta....ccc....JEBEM TI MANCESTER!!! :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 16:13 

kako ti znas da ne bi nista bilo da se lopta nije odbila... mozda bi bio jos ljepsi go... to su sve suplje price, koje se desavaju nakon svake utakmice, koje zvuce previse pateticno i jadno... samo se ofirate fakat. sta bi bilo kad bi bilo, bitno je kako jeste bilo, i to je to. pa i da je dobio crveni ne bi pobjedili... ima ko pobjedit, al ovakve letve nece... naravno uvijek se dese iznenadjenja neka, svakom timu, ovaj put nisu.
iskustvo i majstorluk jednog giggsa se ne moze poredit s citavim timom wolfsburga. znam da vama sto mrzite united je svima krivo, al sta cu vam ja, pusite ga :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 16:43 
pricam o drugom golu...giggs masio loptu ko onaj hulk iz porta...

al addi....popizdio si :razz: :lol:

PostPosted: 01. 10. 2009. 16:52 

Addi wrote:
kako ti znas da ne bi nista bilo da se lopta nije odbila... mozda bi bio jos ljepsi go... to su sve suplje price, koje se desavaju nakon svake utakmice, koje zvuce previse pateticno i jadno... samo se ofirate fakat. sta bi bilo kad bi bilo, bitno je kako jeste bilo, i to je to. pa i da je dobio crveni ne bi pobjedili... ima ko pobjedit, al ovakve letve nece... naravno uvijek se dese iznenadjenja neka, svakom timu, ovaj put nisu.
iskustvo i majstorluk jednog giggsa se ne moze poredit s citavim timom wolfsburga. znam da vama sto mrzite united je svima krivo, al sta cu vam ja, pusite ga :lol:

cu kako znam, lopta isla u coeka.. kako ti znas da bi lopta uopste dosla do gola, mozda bi neko bacio govno i pogodio je i ona bi se zaustavila....ne znas...al nije to poenta. upravo i ja govorim o tome STA JE BILO, a ne sta bi bilo da je bilo... bilo je upravo to da je lopta pogodila coeka i odbila se u go i to je cista sreca. otkud znas da ne bi pobijedili da je dobio crveni? ne govorim o tome, nego govorim da je trebo dobit crveni, jer ga je zasluzio, a ne da bi mozda to utjecalo na rezultat. mozda bi i onda pobijedili, mozda bi bilo nerijeseno, a mozda bi izgubili, al to nije bitno. bitno je da je trebo dobit crveni, po pravilima. eh, sad sto je sudac takav da mu je progledo kroz prste, to je 2. prica. i vjerovatno mu je progledo kroz prste jer je iz mancestera, jer je na domacem terenu i na kraju krajeva jer je picka od coeka i boji se "pritiska" navijaca il sta vec...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 17:10 

hahaha ja argumenata majko mila... sudija picka od covjeka, boji se pritiska navijaca.... ajd ok.
a za progledavanje kroz prste... reci mi jednu utakmicu u kojoj se nekom ne progleda kroz prste... toga ce uvijek bit, i to ne samo manchesteru, kakve veze ima sto je iz manchestera, onda oni iz barcelone mogu nosat utoke...
a sto se giggsovog suta tice, da je prosla lopta zivi zid otisla bi pod precku, jos ljepsi bi go bio :lol: ne mogu da vjerujem...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 17:22 

argumenata za sta? normalno da ce uvijek bit "gledanja kroz prste" i da nije mancester jedini, sto se toga tice...ali kod njih je to najcesce... eno ono sa sitijem kad su igrali..de ba :) . ima veze sto je iz mancestera, jebiga, jer su oni po defaultu, "jednakiji od ostalih". najbogatiji tim na svijetu, ugled, folovi...itd, a s druge strane wolfsburg se gleda ko jade neke :lol: , ne mozes rec da nisu sudije uvijek naklonjenije onim "vecima"...nije to samo u ligi prvaka, tako bude i na EU i svj. prvenstvima itd...

a ovo "da je prosla lopta.."..lol, pa gledaj sta ti pricas, zivi i jest tu da sprijeci lopti da prode :lol: ...da je ovo, da je ono...ne govorim o tome, nego govorim kako je gigs lose izveo slobodni, al je tolko sretan da mu se odbila lopta u gol.

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 17:27 
JOJ ADDI JESI POPIZDIO :twisted:

a i ja bi da navijam za takav klub

PostPosted: 01. 10. 2009. 17:46 

bloodflood wrote:
argumenata za sta? normalno da ce uvijek bit "gledanja kroz prste" i da nije mancester jedini, sto se toga tice...ali kod njih je to najcesce... eno ono sa sitijem kad su igrali..de ba :) . ima veze sto je iz mancestera, jebiga, jer su oni po defaultu, "jednakiji od ostalih". najbogatiji tim na svijetu, ugled, folovi...itd, a s druge strane wolfsburg se gleda ko jade neke :lol: , ne mozes rec da nisu sudije uvijek naklonjenije onim "vecima"...nije to samo u ligi prvaka, tako bude i na EU i svj. prvenstvima itd...

a ovo "da je prosla lopta.."..lol, pa gledaj sta ti pricas, zivi i jest tu da sprijeci lopti da prode :lol: ...da je ovo, da je ono...ne govorim o tome, nego govorim kako je gigs lose izveo slobodni, al je tolko sretan da mu se odbila lopta u gol.

buraz ti stvarno ne znas o cemu pricas... manchester najbogatiji klub i zato im se gleda kroz prste :lol: a ugled naravno da imaju, jer su najbolji tim ikad. dok real recimo ima ugled jer je bogat. i ubio bi se da navijam za njih (ko sodom :razz: ). sudije jesu naklonjene u svakom sportu boljim, pa jedan nba sudija je poznat po tome sto je jedini dzordanu smio svirat sve zivo.... to ce uvijek tako bit, al to nije razlog sto neko pobjedjuje, to samo gubitnici se vade na to. to je stvarno dno patetike. ok da je nesto sad zakino ono bas pravo, tipa rezultat 1:1 i ne svira penal za wolfsburg... ok to bi razumio.
a to za giggsa sam namjerno napisao jer si ti prvi poceo sa tim, da se nije lopta odbila na srecu nebi bio go :lol: uglavnom zivi zid NIJE uspio zaustavit majstoriju i iskustvo giggsa, vec je lopta okrznula igraca iz zida i usla u go. to je to. a o majstoriji carrick-a necu ni pricat, ko ni niko od vas vidim, jer nemate sta... stvarno... :razz:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2009. 18:07 

Addi wrote:
bloodflood wrote:

buraz ti stvarno ne znas o cemu pricas... manchester najbogatiji klub i zato im se gleda kroz prste :lol: a ugled naravno da imaju, jer su najbolji tim ikad. dok real recimo ima ugled jer je bogat. i ubio bi se da navijam za njih (ko sodom :razz: ). sudije jesu naklonjene u svakom sportu boljim, pa jedan nba sudija je poznat po tome sto je jedini dzordanu smio svirat sve zivo.... to ce uvijek tako bit, al to nije razlog sto neko pobjedjuje, to samo gubitnici se vade na to. to je stvarno dno patetike. ok da je nesto sad zakino ono bas pravo, tipa rezultat 1:1 i ne svira penal za wolfsburg... ok to bi razumio.
a to za giggsa sam namjerno napisao jer si ti prvi poceo sa tim, da se nije lopta odbila na srecu nebi bio go :lol: uglavnom zivi zid NIJE uspio zaustavit majstoriju i iskustvo giggsa, vec je lopta okrznula igraca iz zida i usla u go. to je to. a o majstoriji carrick-a necu ni pricat, ko ni niko od vas vidim, jer nemate sta... stvarno... :razz:

izvini ali ovdje jedino ti ne znas sta pricas :). ako komentator laze (kad kaze da je mancester jedan od, ili najbogatiji klub na svijetu, jer je procijenjen na 1 800 000 000 NJ), odna i ja lazem, a neam fakat vremena da guglam i trazim sad po netu koje najbogatiji itd...a i ne interesuje me. eto, sam si prizno da su im sudije naklonjene i to je upravo jedan od razloga sto ih ja recimo ne mogu smislit. 2. razlog je taj sto na guzove dosta utakmica uzimaju... ti da si imalo realan/objektivan i da imas veze sa fudbalom :-P, ne bi ti ni napamet palo da onako jadno izveden slobodni, ko sto je gigs izveo, nazivas "majstorijom i iskustvom" :-D, fakat nide veze...al dobro, sad... i nisam reko da je to sto im je sudija naklonjen razlog sto su pobijedili, nego sam rekao da je i to vjerovatno pridonijelo onako supackoj pobijedi. sad da su bili nesto toliko bolji od wolfsburga-nisu, al jebiga, ne pobjeduje uvijek najbolji :-P.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]