Nemanja wrote:
Problem je u glavama. Sve je vise klinaca koji uopste ne razmisljaju. Idol im je matori retard iz kvarta koji je ceo zivot proveo duvajuci lepak i moze da uradi 50 zgibova ( to mu je najveca vrlina ). Ako neko vec ima problem sa agresijom, zasto ne trenira boks ili nesto, pa ne bude faca u ringu? Nista se nece promeniti dok se svi ne slozimo i ne pocnemo zajedno da menjamo stvari. I od svega mi je najvise preko glave, onih kojima je takvih i slicnih ...... preko glave, a kada treba nesto raditi, nigde ih nema. Krajnje je vreme da se osvestimo. Srbija je cela u problemu. Sve me podseca na horor film 28 dana, ljudi kao da su inficirani besom i da samo cekaju razlog da nekog zveknu. Doslo je vreme da stvarno budemo svi povezani i zajedno u cilju stvaranja jednog kulturnog i osvescenog drustva i da svako doprinese onoliko koliko moze. Iako nama mozda izgleda tesko verovatno, jos uvek se podrska pruza ubicama na raznim naci i sl. sajtovima. Ja licno ne razumem, odakle potreba za takvim imbecilizmom da se grupa mladih ljudi, udruzi i da lancima i oruzijem ubije coveka? Prvo sto je gest apsolutno kukavicki...Steta sto ti mladi ljudi nisu uzeli gitaru ili upisali zajedno neki sport ili blejali u jednu tacku, umesto toga postali su ubice, svojom odlukom...Zar nije lepse biti vrstan muzicar, dobar sportista, okruzen prijateljima koji te vole zbog onoga sto jesi, a ne zato sto ti krijes njegovu krvavu palicu? Zar nije bolje imati devojku koja te voli, a ne koja te se plasi?!
Zar nije logicno biti ono najbolje sto mozes biti? Ostvariti svoj potencijal maksimalno?
Nemanja, mojne samo ostati na jednom postu, pošto bi bilo šteta da ne pišeš dalje kad tako mudro zboriš. Dobrodošao na RP, dom najvećih undergroundera i sa druge strane, najvećih kompleksaša.
Å to se tiÄe ovog sluÄaja, sramotno, jadno, kukaviÄki i apsolutno NESPORTSKI.