bloodflood wrote:
izvini ali ovdje jedino ti ne znas sta pricas

. ako komentator laze (kad kaze da je mancester jedan od, ili najbogatiji klub na svijetu, jer je procijenjen na 1 800 000 000 NJ), odna i ja lazem, a neam fakat vremena da guglam i trazim sad po netu koje najbogatiji itd...a i ne interesuje me. eto, sam si prizno da su im sudije naklonjene i to je upravo jedan od razloga sto ih ja recimo ne mogu smislit. 2. razlog je taj sto na guzove dosta utakmica uzimaju... ti da si imalo realan/objektivan i da imas veze sa fudbalom

, ne bi ti ni napamet palo da onako jadno izveden slobodni, ko sto je gigs izveo, nazivas "majstorijom i iskustvom"

, fakat nide veze...al dobro, sad... i nisam reko da je to sto im je sudija naklonjen razlog sto su pobijedili, nego sam rekao da je i to vjerovatno pridonijelo onako supackoj pobijedi. sad da su bili nesto toliko bolji od wolfsburga-nisu, al jebiga, ne pobjeduje uvijek najbolji

.
ja ti samo govorim da manchesterovoj slavi nisu doprinijele pare ko sto je to slucaj s realom npr., ko i celziju na kraju krajeva. mada je celzi druga prica, to je stvarno jak tim, ne samo bogat, ko ove bijele prikaze iz madrida. united se ne rasipa parama i tako dovodi dobre igrace... pogledaj malo koja je najveca cifra koju su dali za nekog... klub jednostavno "proizvodi" dobre igrace, pogledaj sta su od c.ronalda napravili... i od milion igraca kroz proslost...
al buraz sudije bi ti bile naklonjene i barceloni da su bili umjesto uniteda na ovoj utakmici... i svakom klubu koji ista znaci... to je ono sto ti ne mozes shvatit, ti mislis samo unitedu su svi naklonjeni jer imaju para, gleda im se kroz prste... pa jebote to ne bi mogo rec ni za real madrid.... tako da ti je ta prica bez osnove ikakve i nidje veze... a ako si stvarno gledao utakmicu i ako mislis da je wolfsburg bio bolji, onda il umisljas il stvarno nemas veze s vezom
opet ti na giggsa, i opet ti kazem, ono je igrac s majstorijom i iskustvom kakve nema skoro niko, u engleskoj ligi definitivno, moze se mjerit s velikanima najvecim svijeta. a sad jel izveo kako treba udarac, i da jest i da nije, zabio je go i to je to...
pobjeda nije bila supacka nego totalno realna i zasluzena i prava sampionska, nakon samo 3 minuta vodstva wolfsburga, giggs izjednaci, ponisti se go jedan iz ofsajda, onda carrick majstorskim sutom zavlaci pored lijeve stative i to je ta pobjeda, mogo je bit jos koji go od berbatova i runija...
nemojte vise baljezgat gluposti i ponavljat "sudija, pare, supacki, sreca, kod kuce, crveni..."

presmjesno, zar ne vidite kolika doza jada i patetike strse iz tih postova