SODOM wrote:
pa ne bi imo nista protiv da jednom daju go u 23oj ili sesetoj...zato sam uvijek mrzio milan...uvijek go u 96oj i to inzagi sa fascinirajucih 40 cm...
Real vala nikad nije bio sugav... politika dovodjenja najboljih igraca ,pa mislim svaki klub pretenduje na vrh,,,nece boga mu ic sa keljavim igracima, halo ba

,
isto ko kad oces da napravis det metal bend (a imas kesha), al umjesto bi si rica kupis polovnu akustariu jer neces da se kurcis sa parama....
trazite ba samo dlaku u testisu
i runi i ronaldo dok je igro za suge i covjek koji vas spasava van der saar nisu proizvod mancestera, jaro moj i oni su dosli za keshom...
sodome stvarno ja ne znam jel ti vidis koliko baljezgas gluposti... niko ne prica o dovodjenju dobrih igraca, ne pravi se lud. uostalom imenuj jednog igraca dobrog da je nakon dolaska u real ostao dugo dobar. osim zidana. upropaste sve zivo, najgori klub ikad.
a to za bc ric si dobro reko, takav ti je real. sama sminka i ulickanost, rasipanje i sve sto nema veze sa sportom. gube sustinu fudbala raznim sranjima. det metal se sviro na nema cemu nije, bc rich je doso kao sminka samo kasnije. djaba ti bisi ric (karinaska sminka) ako ne znas opalit det metal kakav treba da bude
runi i ronaldo nisu proizvodi mancestera? hahahahaha jarane... nego ko je napravio od ronalda ovo sto je sad? i runija? ajd pogledaj za koliko je ronaldo dosao u united a za koliko je prodat kao najbolji igrac svijeta

na supku ima pecat "made in mutd"