Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 07. 2025. 19:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 26. 10. 2009. 00:04 

Archangel wrote:
Image

nesto najbolji sto sam vidio u zadnje vrijeme ... svaka cast za ovu : D

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 00:15 

SODOM wrote:
I NE ZELITE GASIT BiH "FUDBAL" ???

Kako je saznala FTV od delegata susreta i kontrolora suđenja, nakon utakmice Prve lige Federacije između Posušja i Igmana iz Konjica dogodio se težak incident.

Sudačku trojku iz Sarajeva - Admira Šehovića, Amira Omerbašića i Elvisa Šatorovića, pretukli su rezervni igrači domaćina, redari na utakmici i oko pedesetak navijača Posušja.

Ozlijeđenim sucima ukazana je i liječnika pomoć u posuškom Domu zdravlja. Svi su van životne opasnosti i nakon ukazane liječničke pomoći pušteni su kući, piše Bljesak.info.

Komesar policije MUP-a Zapadno-hercegovačke županije Zoran Galić potvrdio je za agenciju Onasa da je nakon utakmice, u okviru Prve lige Federacije BiH, došlo do narušavanja javnog reda i mira kada su igrači domaće momčadi nasrnuli na trojicu sudaca.

Vinovnici nereda privedeni su u stanicu MUP-a Posušje i lišeni su slobode. Nad njima se provodi prekršajna obrada, a policija radi na prikupljanju informacija. Bljesak.info čak saznaje da je županijska policija privela cijelu momčad NK Posušja!

Ha apsurd situacije je sto se to dogadja u vecoj ili manjoj mjeri na skoro svakoj utakmici..

Npr., evo uzeti cu u obzir ovo kolo samo.. Velez se zali na uvjete i smatraju da su zestoko pokradeni protiv Zeljeznicara, tri crvena kartona, sest zutih.. onaj koji bi izdvojio za primjer je navodno udaranje suca u tunelu od strane jednog od igraca Veleza, ovaj ga iskljucuje tu, jednostavno mu zabranjujuci da se vrati.. ostala dva necu ni komentirati.. naravno, na pregledu ama bas nista od necega sto je diglo veliku prasinu nije bilo prikazano..
Dalje, recimo Slavija i Olimpik, cipelari se igrac Olimpika na terenu, brojni drugi propusti.. kazni nikakvih, dapace, kontrolor utakmice mora napisati prolaznu ocjenu, usput je i pretucen..
Zrinjski i Sarajevo, gol iz zaledja Zrinjskog, cisti crveni nedosudjen Zrinjskom, vjerojatni nedosudjeni penal za Zrinjski..
Borac i Sloboda, penal se uopce ne vidi, sto nije uopce bitno, bitnije je to da sudi netko tko veze sa tim nema i tko je davno trebao biti suspendiran na dugo razdoblje.. uostalom, i bio je, no misteriozno je i dalje tu..
Borac i Slavija ne tako davno.. gledatelji ulijecu u teren zbog krajnje diskutabilnih odluka suca na toj utakmici, fizicki se obracunavaju sa istima i naganjaju ih po terenu.. epilog je bila zabrana gledatelja na domacim utakmicama, ne sjecam se tocno koliko kola, vrijedilo i za ovu sezonu.. usput smatram da su dobro i postupili, jer pojedini debelo katkad predju granice i izvuku zivac..
Ukratko, dobro je sto uopce zivu glavu izvlace suci na terenima, ocito nespremni, neobrazovani, bez dovoljnog autoriteta, uz namjerno ili nenamjerno (iz cistog neznanja) ostecivanje ovih ili onih, a nitko ih fakticki ne kontrolira.. al, sta ce im covjek, brojni jednostavno rade po necijoj direktivi, a to najmanje ima sa klubovima veze, a najvise sa nfsbih i drugim interesnim grupacijama..

I na kraju, najveci apsurd gore citirane situacije je to da u sluzbenoj izjavi delegata te utakmice, Suada Mece, navodi da su iskljucivo igraci Posusja napali suce, posebno izdvojivsi cetvoricu..
Sta su mediji od toga izvukli i napravili po svom vidjenju i ''izvjestaju'', je pak gore vidljivo..
Naravno, kazne neke se ni ne ocekuju u drzavi bez zakona i logike..

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 00:47 

@ xD

viewtopic.php?f=31&t=13444

pogledaj zadnju pjesmu

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 01:17 

jebem ti sve zivo i nezivo ... aaaaaaaaaaaaaa ... jebemti promet ... cekam 1 pa skinem ... ovom ora da je predobro :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 01:18 

Shakhbuurz wrote:
Metamorphosis wrote:
@ Shakh

Da te ne znam iz WoW-a mozda? :D

zavisi na kojem serveru igrash ;)

Na Dunemaul :) LoEG Pro ;)

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 02:38 
Moderator

ZRINJSKI, mislim znao sam da je ono hrpa govana, al opet sam se danas toliko izivcirao i usput nasmijao...koji jadovi...

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 03:14 
Moderator

samo da izrazim svoje nezadovoljstvo St.Paulijem - jebo vas onaj vaš usrani Köln i jebla vas cijela druga liga da vas jebla!

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 15:42 

MANCHESTER UNITED
:lol:
nema veze, poraz ko poraz, jebiga, desava se i najboljima :razz: baloni su bili najludji. torres je igracina, koliko god mi se gadio. sta je tu je, idemo dalje :D pred kraj su skroz opali i fizicki i moralno, zao mi owena najvise, kad udje lik cijeli stadion zvizdi. al se vidjelo koliki je tim ono, koliko iskustvo i profesionalnost. i liverpool je, da ne misli ko da podcjenjujem sad pobjedu.

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 16:06 

Addi wrote:
zao mi owena najvise, kad udje lik cijeli stadion zvizdi.

ovo je bio jedan od najjacih momenata utakmice.svi su cekali kad ce samo smrad da se pojavi u dresu scum-a..
to sto je on napravio je jedna od najvecih gluposti u istoriji ova 2 kluba.
lihvor prodani.

Image

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 18:05 

dobar je owen, dobar, samo treba malo samopouzdanja meni se cini. bas se vidi trema kad je usao.

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 21:08 

Metamorphosis wrote:
Shakhbuurz wrote:
Metamorphosis wrote:
@ Shakh

Da te ne znam iz WoW-a mozda? :D

zavisi na kojem serveru igrash ;)

Na Dunemaul :) LoEG Pro ;)

ista stvari i kod mene ;)

Profile  

PostPosted: 26. 10. 2009. 23:22 

Addi wrote:
zao mi owena najvise, kad udje lik cijeli stadion zvizdi

Sale Obson wrote:

ovo je bio jedan od najjacih momenata utakmice.svi su cekali kad ce samo smrad da se pojavi u dresu scum-a..
to sto je on napravio je jedna od najvecih gluposti u istoriji ova 2 kluba.
lihvor prodani.

Image

svaka cast za pikčr ... ko sto si reko .. najveca glupost sto je uradio u povjesti ovih klubova ...

Profile  

PostPosted: 27. 10. 2009. 02:13 

a jebiga, gledaj s njegove strane, sta je trebao, otic u drugu ligu? ne vjerujem da su se otimali bas za njega, ferguson mu pruzio sansu da igra za jedan od najvecih glubova ikad, normalno da ce prihvatit... inace owen mi je oduvijek drag bio, od onog njegovog zlatnog perioda. tako da mi je pravo drago sto je dosao u united.

Profile  

PostPosted: 27. 10. 2009. 12:12 
meni se zbog takvih stvari nekad i ogadi fudbal...mislim,treba bit zahvalan za to sto je lik sve napravio za liverpool ili pak za real...a ne odma zvizde,,,jebat to

meni je owan osto drag i mozda mi je najvise zao sto nije osto u realu..

PostPosted: 27. 10. 2009. 18:07 

ocigledno da ne poznajete istorijsku relaciju izmedju liverpula i jedinstva iz mancestera,a takodje i relaciju majkl oven-liverpul cim tako pricate.

Profile  

PostPosted: 27. 10. 2009. 21:08 

naravno da poznajem, kazem da mi je drag igrac, nisam rekao da se cudim sto su mu zvizdali. necu ga mrzit sto je nekad igrao za liverpool, sto je govorio stvari koje je rekao tad, koje govori sad itd. dajte ba, nije politika da ulazim sad u te analize. volim i gerrard-a isto, drag mi igrac pravo i dobar. volim svu englesku ligu, sve sto se engleskog fudbala tice. osim torresa :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 10. 2009. 15:05 
evidentno je da Real puca na to da uradi najveci preokret u historiji fudbala ;-)

PostPosted: 29. 10. 2009. 00:07 
Moderator

Juventus 5:1 Sampdoria...rutinski 8)

a drago mi zbog onih majmuna milanskih u sudijskoj nadoknadi 2 gola primise, picke korumpirane.

Profile  

PostPosted: 29. 10. 2009. 02:33 

SODOM wrote:
evidentno je da Real puca na to da uradi najveci preokret u historiji fudbala ;-)

izvini al moram :mrgreen:

(treceligaš) Alcorcon - Real Madrid 4:0

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 10. 2009. 14:54 
pa zato sam i napiso...

znas onda kad ih je u kupu Mallorca poderala 5-1
pa oni u uzvratu za dlaku prosli

alcoron ce na bernabeu primit barem 6 komada

a da je sramota, jest...i to najveca sasvim sigurno uz proslogodisnji poraz od barcelone

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]