AHA! Provokacija da ceo svet vidi

Pa dobro, kolega, evo da odgovorim. Ja sam svoje prekrÅ¡io kad sam uÅ¡ao u Dom Mladih prvi put na koncert God Dethroneda (i Amfiteatar je Dom mladih za mene), a drugi put kako bi odao poÄast Michael Jacksonu.
Da, jedan sam od najžešćih zagovaraÄa i protivnika Doma mladih, ali nemam se Å¡ta protiviti prostoru, prostor nije osoba. Protivim se ljudima kakvi su Džemal Dragolj i Suad Džindo za koje i sam znaÅ¡ da mnoge ljude iskoriÅ¡tavaju (kontaÅ¡ me.). U svojim zagovaranjima u medijima nikad nisam govorio protiv zidova već protiv Masnog, ÄŒiÄka, Dragolja i Džinde. I to je poznato svima.
Svirku organizuje Art Zone, ne dolazim ni u kakav dodir sa navedenim govnarima i to je totalno OK za mene. Neću kriti ni sljedeću Äinjenicu, bit ćemo solidno plaćeni za nastup i sve pare idu za opremanje naÅ¡e vlastite prostorije za vježbanje i snimanje.
Dobro znaÅ¡ da ja neću Å¡utjeti ni kad budem na toj bini ako osjetim potrebu da proserem. Kao Å¡to sam bio jedan jedini Äovjek od mladih bendova koji je naglas govorio sve Å¡to su i drugi mislili dok smo "zasluženo" (Rapa Nui i Marginalac Margarin) zajedno sa hrpom drugih, puno boljih sarajevskih bendova svirali kao prosjaci na stepenicama Doma mladih. Ne znam da li si upoznat, ali zbog tog sranja nama je jedno vrijeme od strane gospodina Džinde i bio upućen nepisani proziv da je zabranjeno mojim bendovima nastupati u i oko Doma mladih. To je istina, saznalo se iz internih dobro obavijeÅ¡tenih izbora, kako bi novinari rekli.
Eto ga, samo pitaj šta god treba

Mali edit: I koliko god bend Rapa Nui smatrao svojim, on je ipak bend Äiji je idejni tvorac i voÄ‘a Ensar Džubur. On je broj jedan Å¡to se tiÄe odluka. Ono Å¡to ja znam je da Motherpig neće nikad nastupati na toj bini u Domu mladih jer jednostavno-sa onakvom vrstom muzike i sa premalo publike koju imamo ja se ne bi osjećao lijepo na toj bini. Bez obzira na moguće pare i uslove.