ciganska posla u zadnjih godinu dana zidova maida za koja znam:
-otkazana svirka dan prije same svirke zakazana za 1.nov. tj. juce
-otkazana svirka par dana prije svirke agonize,festivala i avejting fira,cini mi se da je bio juni ove god.,razlog,zato sto je slava organizovao SMF u klubu 65

!?!!?
-otkazana svirka dan prije same svirke (lik napisao na internetu da je otkazao svirku pri tom ne obavjestivise ikoga) L'spri d klan i obsonov izbor
-prijetnje otkazivanjem humanitarnog koncerta par dana prije svirke born from paina,obsonovog izbora i mts,te takodje vrlo ozbiljne prijetnje otkazivanja svirke na samo vece svirke pola sata prije pocetka svirke!
-takodje otkazao festival "hardcore rules" juna 2007. dan prije pocetka festivala!
mrsko mi je sad da razmisljam al ovo je sto mi je odmah palo na pamet i cega sam se sjetio.
ja vise ne saradjujem sa ovim zidovom,niti krocim u njegove prostorije zbog svega ovog navedenog,a i zbog jos tonu gluposti koju je priredio nama i nasim drugarima.
zao mi je jedino sto vise prakticno nemamo gdje da organizujemo svirke,ali ako je tuzlanska scena spala na jednog maida,moze slobodno da crkne sto se mene tice.
kad se pojave novi uslovi i neki novi i bolji ljudi pravicemo svirke.
do tada cemo da radimo na pronalasku rjesenja.
iskreno mi je zao avejting fira i festivala koji su i prvi put trebali da sviraju u tuzli pa nisu,i evo opet im se desava isto sranje.
niste citali sta sam pisao na blogu hcxhc prije pola god:P
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuse ... =495738963