- Kladionica obavezna svaki dan (cak i kad je u ponudi samo skijanje)
- Na tiketu nikad ne smije biti 9 ili 11 parova
- Daljinski na jastuku drugog kreveta tako da kada se budim mahinalno uzimam daljinac palim TV (zadnji program je uvijek Sport Klub) i stisnem tltxt i 535 (rezultati od utakmica igranih u toku noci : NBA , NHL, NFL, MLB...) a onda se raskrmeljam,e
- Razdvajam kex (one koji se mogu razdvojiti naravno)
- Albume omiljenih bendova moram imat na orginal CDu (NAS orginal naravno , a dvije slike

)
- Albume skinute sa neta il na neki drugi nacin nabavljene, przim u audio format na one CDove od 4 bona
- Nikad ne pojedem obrok do kraja
- Ton na TVu ne smije zavrsavati sa borjevima 3, 7, 9
- Kad ucim moram text iz knjige da prepisujem u svesku
- Ako put u nekom mjestu sadrzi one "kocke" ili sta vec, gledam da ne stajem po linijama i isto tako me nervira kad vidim da neko nagazi te linije
- vozim duplak prstima po stolovima
- ide mi na zivce kad mladi metalci pljuju po turbo folku i osjecaju se ugrozeno radi njega te kad vec ne seru uzivo, prave po FB razne grupe tipa "Pobijte fensera, pozere i turbo folk gamad"
halo, daj ba unesite malo radosti u zivot kinderi...ak ti se ne svidja , zaobidji
- Svi satovi su namjesteni po Ezanu (zato cesto kasnim na buseve)
- Uvijek nosim jedan te isti lanac (zatefteran za novcanik) od 6og osnovne
- Kosu samponiram triput i stopam da tacno 5 minuta pjena odstoji, pa je onda saperem
- kada neko vrijeme zivim sam u kuci , po povratku kuci pregledam svaku prostoriju jer mislim da je neko provalio,e
- Vadim luk iz jela, mada volim da jedem isti u "sirovom" stanju
- Gledam crtice
- Kada imam para volim da su sve novcanice papirnate, mada skupljam ove gvozdenjake od pola bona i imam ih vec oko pola kg
-skupljam telefonske kartice (ne dopune)
- Listam albume svjetskih i Evropskih prvenstava i Metal Hammere kad mi je dosadno
- Volim gledati vatru i to cesto traje satima
- Razbijam led kad se nafata po barama - MERAK
- I dan danas se skijam na stazi koju je NEMOGUCE odskijati do kraja - jer zavrsava ogradom,,, Posljedica je sjebano koljeno za sva vremena, al dzaba, ne odustajem
...