Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 12:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: 01.11.2009. Helloween Night 2 @ Palma, Tuzla
PostPosted: 11. 11. 2009. 01:59 
Moderator

ja sam skontao da ga niko ne voli...

uostalom, zar nema apsolutno nikakav drugi klub? mislim kad se moglo svirati u USV-u u Visokom i napraviti ludnica, mozete i vi neko drugo mjesto skontati.

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 02:23 

Ma ima tu klubova, sam što je u domu zvuk najbolji. a u ostalom ima old skul lukavac, biće tamo dobri svirki, a i sodom časti rakijom kad dodjemo sljedeći put. Jel tako sodome ? jest al u kurcu :) :mrgreen: :evil: :twisted: :D :) :razz: :lol: :roll:

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 03:07 
Moderator

xD wrote:
prica se da nece ... sada neznam ... trudimo se da sve to odradimo ali tesko , tesko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plakanje

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 11:40 

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 12:42 

Ne treba ovde sad pizdit toliko oko Maida i njegovog kluba koji u principu nikad nista dobro ne donosi. On je kao covjek totalno neprofesionalan, tesko drzi rijec, i to mi svi koji smo radili s njim i znamo. Takodje, zvuk je cesto ocajan, ton se ustimava tokom koncerta, vazda propusti u obezbjedjenju, a bina je sranje. Zato nema tu za cim da se zali.
Sale je u pravu, treba ga bojkotovati maximalno. Nije uopste bitno sta on ima od toga niti je to ikoga briga jer niko ni od njega nema nista. Nista on nije nama kao bendu pomogao niti bilo kome drugom. Ta prica ne drzi vodu 8)
Naci ce se alternativa. Jbg, Tuzla je ipak grad a ne mahala sa jednim klubom ;-)

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 13:02 
Moderator

Nemam pojma ko je taj frajer i koliki je govnar, ali svi gledaju svoj vlastiti interes, to je jasno. S obzirom da vidim da je cijena upada na Jinxe samo 8 maraka, ne znam kako se to nekom isplati uopšte. Da je isti događaj u sarajevskom Domu mladih, upad bi bio 15 KM, ako ne i više.

A od undergrounda nema hljeba. Ni za bendove ni organizatore ni vlasnike kafana/prostora. Jedino što se može očekivati od tog svega je lična satisfakcija i poneki dobar dernek.

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 18:12 

Jaskac nisam ja tebe prozvao nego sam rekao da su maid u sike drugari (ako si dobro procitao sta sam napisao) te zato nula+ svira u domu.

druga stvar,kada smo mi (moji drugari i ja=hcf) organizovali svirke kod tog istog maida ili bilo gdje drugo (klub 65 i sl.) nikad nije bilo ispod 150 ljudi (2006.godina,sve domaci bendovi u domu je bilo oko 250 ljudi na prvom hardcore/metal festivalu na kojem su svirali mts,despotik,bekstab i obsoni).u zivotu se nije desilo da smo bilo sta organizovali a da je doslo manje od te cifre,naravno on to nije znao da cijeni.sa nama su uvijek korektno saradjivali od "manjih" do "vecih" bendova,a gosn maid se prema istima ponasao ko najveca prostacina,ko da su ovce sa njim cuvali,a da ne pricam o tome kako se ponasa prema nama organizatorima i sa kakvim ne postovanjem.

jasko tebi postovanje za to sto radis,ali ne moramo mi da trpimo svakakva sranja,m od koga.ne interesuje mene jasko jel taj covjek ima zivotnih problema (a svi znamo da nema),jel mu se digo il mu je mlohav,MI SMO POSLOVNI PARTNERI,i tako se posluje.
taj covjek ne zna da posluje (makar veznao za klub i za nas koji smo nekada htjeli da saradjujemo sa njim) i necu vise da cujem za njega i njegovu palmu,niti cu dolaziti,a vjeruj kad god budem imao priliku reci cu kakav je covjek i svima preporuciti da sebi ustede truda i snage i okanu se corava posla i tog mjesta.
jednostavno taj covjek ne zna da bude gazda.tesko mu zaposliti PR-a il jos nekog,sjediti u fotelji kod kuce i uzivati.

to sto na njihovoj web stranici pise da bez "palme" u ovom gradu ne bi postojala metal/hardkor/pank scena je totalno sranje.
NIKO NE ZAVISI OD TOG KLUBA.
i to sto je nele rekao,naci ce se neko rijesenje vec (radi se na tome u okviru tuzlalive organizacije),nije smak svijeta.
al dosta je vise bilo zajebancije.

Profile  

PostPosted: 11. 11. 2009. 18:35 

zboravio sam da kazem da su razliciti interesi takodje u pitanju,spomenula je elma.uglavnom ima tu dosta politickih interesa i poena.zna se ko je maidov dobar prijatelj8)
to sto se tu i tamo i odrzi neka andergraund svirka nije sigurno zato sto nas je maid pozelio nego zato sto ponekad zafali price kako u palmi sviraju bendovi svih zanrova,skuplja se omladina blablabla itd.cista politika.

jasko isto tebi pitanje kao organizatoru..da li ti ocekujes da te ljudi shvate ozbiljno ako otkazujes svirke na sam dan svirke (znaci ovdje me ne interesuje maid ni njegov klub,jeli,jer si ti npr taj (organizator) koji organizuje odredjeni koncert,a nemam dodira sa klubom i gazdom)??
to moze jednom da se desi.ne vise od toga.u tom slucaju ti ispadas smjesan i pred bendovima kojima organizujes svirku,a takodje i pred ljudima koji su planirali da dodju.
znas li koliko je ljudi bilo to vece kad je trebala da se odrzi ova svirka ispred andera koji su maksuz dosli iz raznih mjesta iz okoline tuzle samo zbog ovog??
a eto ti ujedno i odgovora zasto je slabo ljudi na dogadjajima.

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2009. 14:28 

...

Last edited by maloSUTRA on 12. 11. 2009. 18:28, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2009. 16:49 

ne znam cemu ta sva patetika sa tim "odlicnim klubom" i sa nekim "dogadjajima" koji nikog ovde apsolutno ne interesuju. Metal i HC scena postoji vec 20 i vise godina i apsolutno ne zavisi ni od kakve smijesne amaterske organizacije ni od nekog kluba. ne ofiraj se brate vise ovde, ako si "ozbiljan" kao sto tvrdis.

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2009. 17:02 
samo sam jos ocekivao da ce napisati :" e Sale, vrati mi one moje slicice i klikere"

glup potez totalno :roll:

PostPosted: 12. 11. 2009. 18:24 

Situacija u Tz jest teska,al sto nele kaze nije Tuzla mahala,nace se nesto...

Neprijatelji Metala,Panka i HC-a nek jebu seb mater!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]