Već je Äetvrtak, zavrÅ¡ile su ove teÅ¡ke pripreme. Za dva sata krećemo Äarterom s Krka, oko osam stižemo u Sarajevo, a u petak već oko deset sati palimo za Lisabon. A tamo: 'Kom obojci, kom opanci!'.
U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam je... osjećaj.
Raspoloženje mi je dobro dok ne konsultiram formaciju Portugala, pa onda kažem ovako; Deco igra u Chelseaju, Simao - Atletico Madrid, Thiago - Juventus, Nani u Manchester Unitedu, Miguel u Valenciji, Carvalho u Chelseaju, onda onaj Pepe u Real Madridu...
Pa imaju koncentrat najboljih igraÄa svijeta, a ja ću ih pobijedit!
Ovu ekipu kad konsultiraÅ¡, ne možeÅ¡ a da te ne obuzme strah, ali ja ne poznam strah, niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje Äeta miÅ¡eva s lavom na Äelu, nego Äeta lavova s miÅ¡em na Äelu'.
Zato bih ja njih najradije napo od prve minute, iako imam puno respekta prema toj ekipi, oni to zaslužuju, MeÄ‘utim, imam i ja konja za trku. To će bit jedna bespoÅ¡tedna borba gde ja nažalost imam dosta igraÄa sa žutim kartonima pa se već brinem za ovu uzvratnu utakmicu u srijedu. MeÄ‘utim, neću dozvolit da to utiÄe na njihovo ponaÅ¡anje, nitko ne smije niÅ¡ta kalkulirat, moramo ić dvjesta nasat pa 'kom obojci kom opanci'.
PoruÄujem svima da se vaÅ¡ Ćiro nalazi u teÅ¡koj situaciji, lakÅ¡e sam prije ovaj stres podnosio kad sam bio mlaÄ‘i. OÄekivanja su velika, raja Äeka pobjedu, a ja bih bio zadovoljan i s 1:0, 2:1 ili 3:2 za Portugal. Jooj, tih 3:2 priželjkujem, to bilo najbolje, jer onda u uzvratu pobijedim 1:0 ili 2:1 i - gotovo.
VaÅ¡ trener je za sada zabrinut, ali sutra poÄinje paljenje. Sutra će bit nabrijavanje svih snaga. Rekli su mi da je koeficijent na naÅ¡u pobjedu 7,80. Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baÅ¡ je... mater, to će bit povod za joÅ¡ veći naÅ¡ motiv.
Vjerujte u nas!
ajde ciro da skinem taj koeficijent boga li ti ljubim