Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 07. 2025. 14:49

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 15. 11. 2009. 05:31 

nego sodome sto slaga da ce begovic bit na golu :razz:
dobro je opet, mogli smo pobjedit vrlo lako, al dobro je, ja sam se nado da ce se ovi nasi sasrat pa da cemo popusit nekoliko komada. al kad sam vidio kako je dobra tekma bila i one prilike, ovaj rezultat vise nije zadovoljavajuci. mada bi vecina ga odma prihvatila prije tekme. nadam se da ciro zadovoljan.
sto se sudija tice imali su 2-3 ofirne odluke u korist portugala, al dobro to se znalo da ce malo naginjat na njih, jebiga ronaldo je hodajuca reklama fudbala, steta bi bilo da svjetsko bude bez njega, ko i vecine zvucnih imena njihove reprezentacije. al opet se nasi nisu dali.
sreca pa izvede nanija, bas se nameracio da nam ga zavuce. treba izbjegavat ona petljanja s loptom na sredini terena, gube duel vazda, nek se ugledaju na engleze malo, brze igraj i salji loptu naprijed samo, preskaci sredinu cim se ukaze prilika. i malo konkretnije u 16tercu jebemu, bilo ja stvarno zlatnih prilika i onda nadje nesto petljat i dodavat il smirivat loptu. raspali iz prve jebemu, uci ce 1 od 3... znaci samo tu malo konkretniji i slobodniji bit. aj bice dobro valjda u srijedu.

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 12:52 

biafra wrote:
jel ko upratio Irska - Francuska? jebo ja mater ako mi oni Francusku nebi nakantali onako s nulom, niđe veze. a dresovi su im novi standard u pederluku u fudbalu

vidio sam jutros na eurosportu na pregledu nove dresove :mrgreen: koji je ono kurac :shock: :shock: :shock: utegnuti dresovi, i nekakvi kajsevi na ledjima nesto, sta je ono bog te :shock:

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 13:08 
Addi wrote:
nego sodome sto slaga da ce begovic bit na golu :razz:
.

lijepo ciro reko da je Haso povrijedjen a da Supic vjezba fatanje lopte pa je na golu Begovic...eto na svu srecu ispade da je haso branio pod ozljedom,,,samo jos da ne glumi ovna bilo bi OK...iskida zivce svegami

PostPosted: 15. 11. 2009. 15:13 

Sta hoces, skinuo je nekoliko vrlo teskih lopti.. :p

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 15:24 
kazem da mi cupa zivce kad mu vrate loptu a on pocne lacat umjesto da je nabije odmah...Bila je jedna ultra kriticna situacija radi toga, jebem ga ja nije to 4 Liga jbt

inace ne znam sta govorite "samo da hasagic ne brani" lik je bolji od Supe a Begovic treba da se pokaze...nek ovako brani i u nicaze i bice dobro

PostPosted: 15. 11. 2009. 17:19 

sinoc je dobro bilo, al brate imo je katastrofalnih partija...

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 17:57 
Moderator

dobra tekma jebo majku, steta, nafake nam dadose onaj go, ibricic je malo zaspao...
al sto nas nije htjla sreca to je cudo...svima svaka cast, mada mislim da je logicnije bilo pjanica vec u 60' minuti ubaciti umjesto muratovica...kako god pokazali smo im ko je gazda i na bilinom polju cemo im uvaliti do 3 komada..i sudije su sto se mene tice bile regularne, osim one odluke da je ibisevic igrao rukom, a taman je imao na voleju..mislm da bi ono cist go bio :(

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 18:26 

teshka tekma u picku maternu
jebga... kad neche da udje, neche... djaba ti sve

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2009. 19:09 

SODOM wrote:
inace ne znam sta govorite "samo da hasagic ne brani" lik je bolji od Supe a Begovic treba da se pokaze...nek ovako brani i u nicaze i bice dobro

Hasagic je skino penal Thierry Henry-u, ha ja :twisted:

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:18 
Gotovo nevjerojatnu priču iz Lisabona je donio novinar portala iz BiH koji tvrdi da su Ćirini igrači, ali i novinari i navijači u Portugalu proživljavali pravu torturu.

Dugogodišnji pratitelj nogometne reprezentacije BiH i novinar portala sportin.ba Sinan Sinanović tvrdi da mu je gostovanje u Lisabonu jedno od najgorih u posljednjih petnaestak godina koliko prati Zmajeve.

Naime, Sinanović kaže da su problemi i neugodnosti počeli odmah u zračnoj luci nakon slijetanja zrakoplova iz Sarajeva kad su domaćini igrače tretirali poput taoca koji su dva sata sjedili u avionu na pisti nakon čega se rutinska kontrola putovnica pretvorila u beskrajan trenutak.

Autor teksta tvrdi da su novinari iz BiH skidani do gola te u pretresima torbi ostali bez higijenskog pribora, a reporteri BHT1 na nekoliko sati čak i bez potrebne opreme za rad.

Na stadionu su, kaže, Ćirine igrače "prije, za vrijeme i poslije utakmice vrijeđali i maltretirali redari i svi oni koji su se zatekli na putu od svlačionice do terena" te napominje da su "portugalski igrači reprezentativce BiH pljuvali i vrijeđali na rasističkoj osnovi".

Tvrdi da domaćin gostujuće novinare na početku utakmice nije htio pustiti na stadion, a nakon što su napokon uspjeli doći do novinarskih loža, uslijedio je novi desetominutni pretres, a kasnije i 'raketiranje' domaćih navijača zastavicama, bocama i kovanicama.

Sličnu priču doživjeli su i navijači koji nisu mogli unijeti transparente s imanima gradova iz kojih dolaze, a Sinanović u kolumni piše i da su portugalski huligani jednu navijačicu teško ozlijedili samo zato što je imala šal i zastavu BiH.

"Vi ste najbolji na svijetu, zbog vas ćemo učiniti sve za pobjedu. Portugalci su nas vrijeđali, ali ništa im neće pomoći. Zgazit ćemo ih u Zenici", poručio je Ćiro Blažević uoči uzvrata u srijedu.

MAJKU VAM CIGANSKU JEBEM, FASOVAT CETE U ZENICI JEBEM VAM SVE

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:21 

OOO mamu im,pa to treba zapalit sve...

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:24 
TJESkOBA ,BA posutaj ih mAjKu im jEbEm, neK okuse bosaNski pArMAk jebeM im boga

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:27 

jarane jebeni firauni, samo ih pogledas, cigani pravi... a treba im svima jebat majku

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:30 
SVEVISNJEG MI, TREBA IM KUSUR VRACAT U BAKRU I ZELJEZU

PostPosted: 16. 11. 2009. 01:31 
Moderator

SODOM wrote:
SVEVISNJEG MI, TREBA IM KUSUR VRACAT U BAKRU I ZELJEZU

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobar! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 02:33 
Moderator

SODOM wrote:

očekujem od tebe bar 100 skalpova od 100 ciganskih portugalaca :)

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 03:00 

Hedon wrote:
jarane jebeni firauni, samo ih pogledas, cigani pravi... a treba im svima jebat majku

Problem je sto takvi imaju UEFA-u i FIFA-u iza sebe, velike sponzorske ugovore i zvijezde.. jedan Ronaldo da izostane sa najvece svjetske smotre bi bilo skoro pa nezamislivo.. ocekuj svasta..

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 03:23 
.::Grind Bastard::. wrote:
SODOM wrote:

očekujem od tebe bar 100 skalpova od 100 ciganskih portugalaca :)

Nemoj...ja ne bildam

PostPosted: 16. 11. 2009. 09:11 

Archangel wrote:
Hedon wrote:

Problem je sto takvi imaju UEFA-u i FIFA-u iza sebe, velike sponzorske ugovore i zvijezde.. jedan Ronaldo da izostane sa najvece svjetske smotre bi bilo skoro pa nezamislivo.. ocekuj svasta..

ma daj vishe, izostali su i englezi.. dosta mi je te priche, ne mogu oni izostat i tih sranja
treba ih ubit, isti su cigani k'o i turci.. nadigrali smo ih u portugalu, sad im treba jebat majku u Zenici

Ćiro je lijepo rek'o, ima da zajebemo Portugal

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2009. 09:16 
Moderator

Shakhbuurz wrote:
isti su cigani k'o i turci..

vaistinu, čerga ništa drugo, a kako su tek ružni i znojni/mrsni...treba imat želudac pa se gurat s njima devedes minuta

nećemo dalje vjerovatno, al smo dokazali da nismo pičke, a to mi je najvažnije :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]