Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 22:15

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Lične sramote
PostPosted: 22. 11. 2009. 16:14 
hahah pa ja

bio ljetos kod tetke
dade mi nako povrce da sjeckam za rucak, a ona se vrtila po kuhinji, i upalio onaj kurac iznad sporeta, lafo ventilacija sto paru treba izvlaciti, i sad ono gledam i dalje gore u to govno a rukom kreno prema stolu da uzmem noz opet, a ona se nekako iznenada pojavila i zviznem je po sisi

doslo mi da si ruku odsjecem istog momenta :cry:

Last edited by Moondust on 22. 11. 2009. 16:17, edited 1 time in total.

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:14 

a šta tetka ? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:15 
"od sad drzi ruke tamo gdje ih mogu vidjeti"

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:23 
ovo me toliko podsjeca na topik ofiraze :lol:

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:26 
onaj moj jaran i ujedno komsija i skolski, stoj otiso u zatvor radi plodjenja maloljetnice...on je naguzio svoju tetku, ono nesto ona radila i sagela se a on skoci i zguzi je...ona rekla samo "joj E.... nemoj, naice Hamdija" :lol: :lol:
lik je sexualno poremecen

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:29 
ma to je sve uredu ako ti je dobra tetka
a ne ko ova moja

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:32 
njegova tetka bi bila druga pratilja u Cernobilu s tim kad bi bile samo 3 kandidatkinje

PostPosted: 22. 11. 2009. 16:35 
onda nije uredu...

moram se sjetiti jos nekih vakih situacija

PostPosted: 22. 11. 2009. 19:33 

joj, ovo je više nego sramota, bolest braćo :)

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 21:12 

sramota me izvaditi mobitel

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 21:43 

Kako sam se ja ljetos legendarno provalio!

Igrali turnir u malom fudbalu, i nakon tekme u svlacionici standardna suplja, ne sjecam se sad. Uglavnom, pricam sa haverom koji sjedi na klupi preko puta mene, ali nisam gledao u njega. I nakon kratke skidanje-pauze dizem pogled, a ispred mene dupe sa velikim flasterom na guzu. Ja k'o iz topa, bez razmisljanja: ”Sta to, opet su ti fulili rupu kad su te guzili?” Jebi ga, instinkt za zajebanciju uvijek pripravan. Slijedi sporo okretanje, i gleda me lik iz protivnickog tima, smrtno ozbiljan. Veliki turnir, pa su svlacionice bile zajednicke, a onaj moj haver vec razgulio pod tuseve. Rekoh: ”Izvini jarane, ja mislio da si ti onaj sto sam maloprije pricao sa njim”. Ovaj me gleda i razmislja, mrznja mu bljesti iz ociju. Muk u svlacionici. I onda kroz zube nesto prozbori, tipa u redu je, ili sta vec. :lol:

Mislim da nije doslo do masovne tuce samo zato sto smo svi vecinom bili goli.
Koja provala, koji pederluk... :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 22:00 

hahhahah..zakon ee :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 22:08 

kakav pederluk i mene je frka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 22:16 
Moderator

ee odkad sam se, roodiooo...

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 23:40 

Joj ja sam u devetom...na ekskurziji...kupio sebi neku krofnu sa čokoladom... I uzeo je jesti, sav se umusao...i onako musav upadam u hotel...kad u predvorju 100 ljudi, neka ekskurzija došla...on gledaju me svi čudno "vid' kaki je musav" a ja ono..wtf ! :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2009. 23:42 
deveti wtf?

PostPosted: 23. 11. 2009. 00:04 

Jbg ne znam jel sramota,al je bio neugodan osjecaj prao :D

LEGACY fest u BG.u

Par mjeseci prije toga skonto se ja sa nekim likom iz Bg-a da mu prodam kozne tole,i dogovorili se da se nadjemo na festu...

Prvi dan Festa proso,noc vec pala,mi(Boro,Neven i ja) kontamo ic u park spavat,kad prilazi neki lik ono normalno obucen,frizurica i govori jest ti onaj Bekim sa spajsa bla bla

Uglavnom malo pricali i eto pozvo nas lik kog njega u studentski dom da spavamo,hajd mi krenuli,dosli ispred doma,vidim ja nesto mi cudna zgrada,hajd jbg udjemo sve ok

Kad kod njeg u Sobi sve neke ikone,krstovi,Boro poce pjenit :lol: ,pitamo mi lika dje smo? kaze U BOGOSLOVIJI hahahah
Ujutro taman krecemo,izlazimo u glavni Hol kad tamo jedno 100 studenata i pop stoje,hoce na misu :lol: ,mi u kozi,obrnute krstace,prolazimo gledamo u njih-oni u nas izbezumljeni,Kontam evo belaja :D ,al nis ljudi iskulirase nas i to je to :D

Last edited by lord krvolok on 23. 11. 2009. 00:34, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2009. 00:16 

lord krvolok wrote:

LEGACY fest u BG.u

Par mjeseci prije toga skonto se ja sa nekim likom iz Bg-a da mu prodam kozne tole,i dogovorili se da se nadjemo na festu...

Prvi dan Festa proso,noc vec pala,mi(Boro,Neven i JA) kontamo ic u park spavat,kad prilazi neki lik ono normalno obucen,frizurica i govori jest ti onaj Bekim sa spajsa bla bla

Uglavnom malo pricali i eto pozvo nas lik kog njega u studentski dom da spavamo,hajd mi krenuli,dosli ispred doma,vidim ja nesto mi cudna zgrada,hajd jbg udjemo sve ok

Kad kod njeg u Sobi sve neke ikone,krstovi,Boro poce pjenit :lol: ,pitamo mi lika dje smo? kaze U BOGOSLOVIJI hahahah
Ujutro taman krecemo,izlazimo u glavni Hol kad tamo jedno 100 studenata i pop stoje,hoce na misu :lol: ,mi u kozi,obrnute krstace,prolazimo gledamo u njih-oni u nas izbezumljeni,Kontam evo belaja :D ,al nis ljudi iskulirase nas i to je to :D

Old skul 8)

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2009. 00:20 

Master wrote:
Joj ja sam u devetom...na ekskurziji...kupio sebi neku krofnu sa čokoladom... I uzeo je jesti, sav se umusao...i onako musav upadam u hotel...kad u predvorju 100 ljudi, neka ekskurzija došla...on gledaju me svi čudno "vid' kaki je musav" a ja ono..wtf ! :lol:

ovo je sramota, al to što si tako mlad , hahahaha :)

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2009. 00:22 
lord krvolok wrote:

LEGACY fest u BG.u

Prvi dan Festa proso,noc vec pala,mi(Boro,Neven i JA) kontamo ic u park spavat,kad prilazi neki lik ono normalno obucen,frizurica i govori jest ti onaj Bekim sa spajsa bla bla

ideja za spot jbt :lol:

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]