Bit ću kratak, u jednom momentu sam poželio razbiti neÅ¡to jaÄe, ali nekom drugom od glavu za razliku od 1.6.
Brojevi kažu: 36 karata. Dug poveći. Turneja mijenja ime u "Deficit Tour".
Zahvala kaže: onima koji su došli, Waste of Mindu, Faak Am Seeu i ljudima bez kojih svirka se ne bi ni desila: Goranu (Aphazel) i Emiru (Spawn). Zahvala ide i svim prijateljima koji su kupovali Motherpigove materijale u korist Faak Am See-a.
Odjeb kaže: svima kojima su puna usta undergrounda, naguram vam ja još govana u ista žvaljava, hardkoraši sa foruma, pankeri sa Facebooka.
Atmosfera kaže: Super bilo.
Zvuk kaže: Sa onim što smo imali, sa tim smo radili. Još jedan dokaz da nema potrebe da se svirke ovakvog tipa rade u Bocku jer ih niko ne shvata zaozbiljno. Kabla mikrofonskog nije bilo kako treba. Meni je bilo ok.
ZakljuÄak kaže: Kao Å¡to neko otpjeva sinoć: "Bilo je lijepo u Sarajevu, doviÄ‘enja u Kalgariju". I Kalgariju i ÄŒeÅ¡koj i NjemaÄkoj i Francuskoj i cijelom svijetu, ali u Sarajevu ne za dugo, dugo vremena. Ovo je dokaz da bendovi poput Faak Am Seea i Motherpiga nemaju Å¡ta tražiti u Sarajevu. I to je to. Lijepo je sve, zahvala ljudima koji su doÅ¡li, ali u živom smo blatu iz kojeg se povlaÄimo jer nećemo da tonemo. Oni koji žele da nas negdje vide, gledat će nas negdje, znaju nas naći.
HVALA JOÅ JEDNOM!