Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 01:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: !!!TEGOVI!!!
PostPosted: 08. 12. 2009. 23:53 

nije, ovde ti radi jedan levat, kratke kose, nizak, sa kobilje glave je inace.

imas tamo Z sipku za 45KM. al bolja ti je ona ravna. ima i njih, malo su skuplje.

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 01:39 
Moderator

meni bi više odgovarala LZ šipka, jer ne kontam radit bendž.

ako je LZ tamo 45, to je beton, a valjda ima i negdje nešto polovno, to bi bilo isto beton (armirani).

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 05:00 

ma ja, i ja govorim ciletu bolja Z za vako dizat bez bendza, a on navalio na ravnu i bog :lol:
ma jest bolja, lakse radit s istom tezinom.
ne znam ko radi, nije duge kose, neki saner s nausnicama, vako stariji malo, rega lik. ugl, ako ces kupovat tamo obavezno, gore po gradu 2x vece cijene, al bukvalno. ne mozes fulit, ima onaj music shop artist, i odma pored ta fitnes oprema.

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 05:09 

ma kakva Z, ne razvijaju ti se pravilno misici od nje :lol: a i pregejasta je i metrosexualna, prava ona za zene...isto da radis sklekove sa koljena..ko treba kaka :D .

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 06:03 

jarane ne prosipaj se :lol: cuj pregejasta, pa nes je u supak gurat :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 06:10 

Addi wrote:
jarane ne prosipaj se :lol: cuj pregejasta, pa nes je u supak gurat :lol: :lol:

ne znam samo kako ti je palo na pamet uopste da bi neko guro sipku za tegove u supak... interesantno razmisljanje :razz:

preispitaj se malo... :) .

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 18:05 

:lol:
pa cim mozes rec za sipku od tegova da je gejasta il metro :lol: :razz:

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 21:56 
Moderator

bloodflood wrote:
ma kakva Z, ne razvijaju ti se pravilno misici od nje :lol: a i pregejasta je i metrosexualna, prava ona za zene...isto da radis sklekove sa koljena..ko treba kaka :D .

otkad si to ti eksperta na tom polju? ja ne znam da si ikad digo teže kaške :) za tebe su sprave u teretani, a ne tegovi.

Ravna šipka se koristi kad dižeš na bendž klupi ili kad radiš ramena (ali za ramena isto tako ide i LZ ili bučice), LZ kad radiš u sjedećem ili stojećem položaju i vježbaš bicepse, u ležećem samo ako radiš triceps, koji naravno ne možeš raditi sa ravnom šipkom.

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 22:41 

.::Grind Bastard::. wrote:
bloodflood wrote:

otkad si to ti eksperta na tom polju? ja ne znam da si ikad digo teže kaške :) za tebe su sprave u teretani, a ne tegovi.

Ravna šipka se koristi kad dižeš na bendž klupi ili kad radiš ramena (ali za ramena isto tako ide i LZ ili bučice), LZ kad radiš u sjedećem ili stojećem položaju i vježbaš bicepse, u ležećem samo ako radiš triceps, koji naravno ne možeš raditi sa ravnom šipkom.

nisam expert ko ti :roll: :lol: , ali sam to procito na par mjesta. koliko se sjecam, ravnom sipkom kad radis 2-rucni pregib, vise pogadas biceps i aktivira se vise misicnih vlakana zbog polozaja ruku ;-) . ne kontam sta ti to znaci, za tebe su sprave u teretani, a ne tegovi? :lol: al hajd...

btw, kako mislis radit triceps sa Z sipkom lezeci? triceps radis na razboju ili bucicama. zasto bi ga radio (Z) sipkom :? .

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 23:04 
Moderator

uzmi LZ i ravnu šipku sa istom kilažom u ruke i probaj dić 4 serije od 8-12 ponavljanja. vidjećeš da više i lakše možeš dići sa LZ šipkom, jer je prilagođenija za dizanje u stojećem/sjedećem položaju, ilitiga kraće rečeno - možeš je više podići, jer ti se šake ne moraju kriviti kao pri ravnoj. ali ako hoćeš postići to što kažeš, dovoljne su 2 bučice do jedno 12 kg, jer kad njima radiš biceps, isto je kao i sa šipkom.

triceps možeš radit na više načina, razboj, bučice, ali LZ ga radiš kada legneš na klupu ili sjediš, i dižeš ko na ovoj slici.
http://www.isteroids.com/isteroids_news ... -press.jpg

ali može i ovako: http://images.meredith.com/fitness/imag ... TAL004.jpg

važno je da su u prvoj pozi ruke ispružene i onda se polako (2-3 sec) spuštaš dok ti gornja ruka ne bude u vodoravnom položaju. ova vježba mislim da isključivo radi triceps.

a LZ šipka - da ne moram uvijek koristiti bučice za biceps :mrgreen: šalim se, dobra je fkt, i evo pogledaj ovaj klip pa ćeš vidjet kako bolje leži LZ nego ravna u ovoj vježbi za podlakticu:

http://www.youtube.com/watch?v=HO11jDDuL-Y

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 23:19 

uzmi LZ i ravnu šipku sa istom kilažom u ruke i probaj dić 4 serije od 8-12 ponavljanja. vidjećeš da više i lakše možeš dići sa LZ šipkom, jer je prilagođenija za dizanje u stojećem/sjedećem položaju, ilitiga kraće rečeno - možeš je više podići, jer ti se šake ne moraju kriviti kao pri ravnoj. ali ako hoćeš postići to što kažeš, dovoljne su 2 bučice do jedno 12 kg, jer kad njima radiš biceps, isto je kao i sa šipkom.

normalno da je lakse, u tom i jest fol :lol: . treba da je teze. kad dignes sipku do prsa (krajnji gornji polozaj), sake izbaci prema vani i vidit ces koliko se jos moze stegnut biceps ;-) . iz tog razloga, je bolje koristiti ravnu sipku. Z sipka je za zene :D . seha ti tu sere nesto, jer je on Z sipku dobio dzabaluka (nikad je nije ni koristio, btw) i to od ZENE! ahahahah. naravno da mozes i sa bucicom/ama. isti je efekat...ali pricamo o sipkama :) .

triceps možeš radit na više načina, razboj, bučice, ali LZ ga radiš kada legneš na klupu ili sjediš, i dižeš ko na ovoj slici.
http://www.isteroids.com/isteroids_news ... -press.jpg
ali može i ovako: http://images.meredith.com/fitness/imag ... TAL004.jpg

važno je da su u prvoj pozi ruke ispružene i onda se polako (2-3 sec) spuštaš dok ti gornja ruka ne bude u vodoravnom položaju. ova vježba mislim da isključivo radi triceps.

ne znam sto bi to radio sa sipkom, kad mozes sa bucicom isto to odradit, samo nakrhaj tegova na nju. isto ti ga dode...al ok, ako ti volis vise tako...tvoja stvar ;-) .

a LZ šipka - da ne moram uvijek koristiti bučice za biceps :mrgreen: šalim se, dobra je fkt, i evo pogledaj ovaj klip pa ćeš vidjet kako bolje leži LZ nego ravna u ovoj vježbi za podlakticu:

http://www.youtube.com/watch?v=HO11jDDuL-Y

ovo isto mozes radit za bucicom :) .

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 23:40 
Moderator

jedan jasan razlog - stabilnije je.

btw. probaj "nakrhat" kila i kila na bičicu i onda radit triceps, pa ćeš vidjet kako će te upala safatat (ako nisi ranije radio sa većom kilažom).

jel taj nesretnik šeha bar ima utege za tu šipku? :) (a znam odaklu mu šipka, pitao sam i ja ranije tu "ženu" za tu šipku, al hajd, trebaće mu kad se oženi :lol: )

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2009. 18:17 

za tu LZ sipku nemam, imam bucicu 15kg, to sam ti vec reko, cim skupim para uzimacu za Z sipku malo vecih tegova... tu sipku sam dobio, nisam kupio tamo, al ima ista ja mislim.

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2009. 18:42 
Moderator

eno imaš u nesretnom BBI centru i King of Ring prodavnici šipki tegova pički materni etc., pa pogledaj tamo ako ti se uzima novo.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]