nekrodemon wrote:
a kapitalizam ovo ono? vidi necu da stvaram tenzije nikakve, al razmisljaj i ti malo, 7+3 KM je svirka, ovdje postoji ljubitelja ovog zanra koji non stop kukaju kako fali bas ovakvih svirki i evo ga ovo im je prilika. ne moras ti doci, ali nemoj ni pricati u tudje ime kolika je cijena, niko nikoga ne tjera.
a sto se tice kultur soka, elvisa jacksona , hladnog piva, za moj muzicki ukus serem im se u usta i ne bi dao vise od petaka da sam primoran. tako da nema tu rasprave, svak svoje i svak je spreman dati pare za onaj zanr koji voli. nisam ni ja fan benda, al sta sad, bojkotovacemo ih? mislim, nigdje ne vodi prica.
vidi ne govorim ja o muzickim ukusima i zanrovima nego o postupcima benda koji su se malo provrtili na ratu bendova i odma neke cijene pucaju ko da su zvijezde velike....kazem da super bendovi poput silenta i nekih drugih nismo gledali za tolke pare....eno koldbrann us predgrupe i to su bili 13 km....
o ovom ja pricam....kad je ijedan ovde bend pocinjao sa solo nastupima i tolikim cijenama upada... prevelike zalogaje grabe da ima mdojam da ono malo tv-a ih je pokvarilo da su gladni love..i da ne sviraju iz ljubavi....mozda grijesim ali gomila bendova ovde je upravo tim neprofitnim certima, kojima su pocinjali i cak svirali godinama poslije, dokazala d sviraju iz ljubavi, a ne zelje da ogule raju...mislim ag i cener....nije to to...bar nije za ove raje:D no naravno doci ce raja iz sloge