Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 14:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: FESTIVAL OF MUTILATION | EVADING DOWNFALL | AS I FALL 12.12.
PostPosted: 09. 12. 2009. 01:56 

alexe povedi zeleta da kaze faruku kako se fino obuku i da su mu naocale super 8)

Profile  

PostPosted: 09. 12. 2009. 17:31 
Moderator

nemoj, odmah ce reci faruku, kakva ti je to majica? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2009. 19:54 

Video najava :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ixllR7YilCI

Profile  

PostPosted: 10. 12. 2009. 21:27 

ovih zadnjih 5 sekundi? hahahahahahahahahahaah, kako samo realno !

Profile  

PostPosted: 12. 12. 2009. 12:10 
propade mi plan, ovaj put cu morati propustiti :?

PostPosted: 12. 12. 2009. 16:04 

RECENZIJA ALBUMA!

OCJENA: 9.9

http://www.theaebyss.com/portal/index.p ... &Itemid=85

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 01:16 

Striker wrote:

Dobra recenzija,samo ne vidim razlog sto je napisao lose za vokala jbga meni je vas bivsi vokal predobar.Mislim malo je u BiH pravih muskih growl vokala kao Ermin a hmm mozda je ipak doza subjektivnosti utjecala na autora recenzije.
Ps ovo muskih nemojte shvatiti kao nesto gay :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 01:21 

Severed_Savior wrote:
Striker wrote:

Dobra recenzija,samo ne vidim razlog sto je napisao lose za vokala jbga meni je vas bivsi vokal predobar.Mislim malo je u BiH pravih muskih growl vokala kao Ermin a hmm mozda je ipak doza subjektivnosti utjecala na autora recenzije.
Ps ovo muskih nemojte shvatiti kao nesto gay :lol:

Ne mos ti bit gay,addi je meni dodijelio titulu gaya :mrgreen:
Vokal ermin je dobar,malo meni monoton,mislim da ce hana bit bolja

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 01:28 

Ajmo ko je isao,utisci??? kako je bilo?

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 01:29 

Hladeći uši Sojom i dobrim reggae-om osjetih potrebu da štogod progovorim o večerašnjem koncertu.

Od početka.

Evading downfall - bend koji sam prije ovoga gledao jednom, i to na njihovoj prvoj svirci ,u Bocku prije koju godinu. Naravno, napredovali su od tad. Iako je nastup oko sredine postao malo monoton pogodili su za kraj pjesmom koja je aranžmanski najzrelija. Rispekt za kontakt s publikom i ponašanje na pozornici. Basist- čista desetka za svirku.

As I fall - simpatični momci, korektno odsvirano, mogao je malo konkretniji ( razgovjetniji) kontakt s publikom biti.

E sad...

Festival of mutilation. Inače sam daleko od ove vrste metala al davno skontah (na Scream festu prošle godine) da se radi o kvalitetnom bendu u što sam se uvjerio slušajući neke pjesme na spejsu.Momci su oderali svoje u 4 sata ujutro na tom festivalu za mnogo manje publike nego što je bilo večeras u centru za mlade na Grbavici.
I, čuo da ih hvale sa svih strana , da su snimili album , da ih je napustio pjevač, da imaju zamjenu, da imaju promociju tog albuma 12.12. Nagovorio par ljudi da idu sa mnom... i pokajao se. Zašto ? Ne zbog tri odlična glazbenika na gitari,bubnju i basu sigurno. Oni su FOM. A djevojka koja je držala mikrofon ne znam tko je ni koja je njena zadaća. Pjevati za raju u prvom redu ? Ponašati se kao da je došla na karaoke? Vaditi mobitel u po frke, brisati nos i padati u zanose posvećujući pjesme tragično preminulim?

Po mom mišljenju oni koji sviraju alternativnu glazbu (od death metala do rocka,nebitno) trebaju imati par odlika. Jedna od njih je da su nogama čvrsto na zemlji i da budu svijesni što sviraju. Druga je da cijene publiku i da profesionalno odrađuju svoj "posao". To znači da ako je netko platio i jednu marku da te podrži i posluša ona ga tretiraj s poštovanjem, bio on sam u publici il ih bilo 5000. Pjevačica FOM-a se izrugala lijepo svima koji su došli POSLUŠAT koncert svojim ponašanjem. O držanju na pozornici da ne govorim. Na kraju je ispalo - djevojčica koja umije da reži duboko i da vrišti i iza nje prateći bend sastavljen od kvalitetnih i talentiranih glazbenika.

Ne znam,ja sam uvijek za onu "bolje ništa nego svašta". Ima u Sarajevu raje koja umiju bit vokal death metal benda.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 01:35 

Hvala na opsirnom odgovoru,svaka ti dala brate :D

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 03:02 

Inace mrzim kad se sere po liku koji napise negativne stvari o svirci, bendu, al ovo mi je fakat bilo smjesno. Ovaj post me od Agere ConTra podsjeca na Zeleta i njegove komentare bendovima :D. Davati pravila rock and rolu je smjesno, a pogotovo srat nekome ko ima ruzne manire, brisanje nosa i sl. Jebo metal u kojem ima kodeks ponasanja ;-)

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 03:34 
Moderator

Agere ConTra wrote:
A djevojka koja je držala mikrofon ne znam tko je ni koja je njena zadaća. Pjevati za raju u prvom redu ? Ponašati se kao da je došla na karaoke? Vaditi mobitel u po frke, brisati nos i padati u zanose posvećujući pjesme tragično preminulim?

:lol: Meni je ovo najsimpatičniji dio koncerta bio! Meni bogme bilo super, Evading je po meni najbolje legao večeras, ali onaj Striker jede gitaru! I mali Alex sjajan. Kupila CD od FOM-a pa ću moć' fino preslušat nešto sam mrtva umorna bila za detaljno uživanje na koncertu.

A šta ono bi kad je usred FOM-ovog nastupa izletilo više od pola publike? Meni žao koncerta bilo. Pozdrav toj maloj pjevačici (Hana biješe), samo napred, meni simpatična pravo!

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 04:02 

Beton svirka. Solidna posjeta, dosta maloljetne raje, pa su sa FoM-a pobjegla kući. :roll: dosta nakih emača, al neka ih :)
Najjača izjava koje sam čuo cijelo večer je bila od nekog lika: "A ko još svira pored Evading Downfall-a večeras?" :mrgreen:
Sve u svemu više nego dobro. ;-)
osim nekog pjanog maloumnika koji mi je zabio prst u oko zato što je mislio da sam iz Banja Luke, pa mi ko htjeo belaj pravit. mamu mu šovinističko-nacionalističku :roll:
SIK zbori mudro :D

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 04:06 

..ejšn.. wrote:
Beton svirka. Solidna posjeta, dosta maloljetne raje, pa su sa FoM-a pobjegla kući. :roll: dosta nakih emača, al neka ih :)
Najjača izjava koje sam čuo cijelo večer je bila od nekog lika: "A ko još svira pored Evading Downfall-a večeras?" :mrgreen:
Sve u svemu više nego dobro. ;-)
osim nekog pjanog maloumnika koji mi je zabio prst u oko zato što je mislio da sam iz Banja Luke, pa mi ko htjeo belaj pravit. mamu mu šovinističko-nacionalističku :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 04:40 
Moderator

..ejšn.. wrote:

sta ba, ne mogu da vjerujem da je takvih biljki bilo...oj jebem ti djecu i roditelje koji ih pustaju na svirke :|

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 11:58 

SIK wrote:
Inace mrzim kad se sere po liku koji napise negativne stvari o svirci, bendu, al ovo mi je fakat bilo smjesno. Ovaj post me od Agere ConTra podsjeca na Zeleta i njegove komentare bendovima :D. Davati pravila rock and rolu je smjesno, a pogotovo srat nekome ko ima ruzne manire, brisanje nosa i sl. Jebo metal u kojem ima kodeks ponasanja ;-)

Ne pričam o kodeksima ponašanja već o rispektu. Nije meni 16 da mi je sve rokenrol i super-guba.

FOM je bend koji treba svirati diljem BiH, a van Sarajeva sumnjam da itko zna tko je "mala Hana" i da će bit simpatična publici.O tom ti pričam.

Pravila postoje i svi ih se pridržavamo, htio ti priznati ili ne. Festival of MUTILATION je ime za death metal bend,a nećeš vidjet takvo ime kod pop benda. Zašto? Nepisana pravila death metala. Dakle...

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 12:03 

Meni do sad najbolji nastup Evadinga. Svaka cast ljudi!!! Polako ali sigurno postajete pro bend...

As I Fall beton!!!! Kad bi se rijesili onih procesora josh bi bolje zvucali!

@Agere ConTra TOTALNA ISTINA!!!!

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 12:15 
Moderator

Evading odlični - početak i kraj baš kakvi bi trebali biti, sredina je bila podugačka - mislim da niko nije očekivao da će onoliko svirati :). Brejkovi uh 8) .

Kako Sam Se Polomio - odličan početak i obrade In Flamesa, AILDa, Parkway Drive-a i madafakin I Killed A Prom Queen sa evergreenom Say Goodbye - meni vrhunac sinoć :D .
Autorske im nisu nimalo loše, naprotiv, vokal je odličan, mnogo bolji nego na snimku. Ali treba im još prakse da budu ono što mogu, potencijala imaju očito. Nadam se da će doći ponovo i da su zadovoljni publikom i obratno (Osi i ekipi sam umro od smijeha šta su radili ispred stejdža na onakvu muziku - beton :lol: ).

Festival je beton, nemam riječi. Svirka je bila baš na nivou. Samo meni lično vokal nije sjeo.
I nisam gledao do kraja, otišao sam kad je bio onaj hopa-cupa fol, dobro je ono zvučalo ha ha.

To što Marko kaže za neke debila što mu je prijetio i onaj sinoć incident - pokvari utisak jednog finog okupljanja, niđe veze.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 12:22 

Kakav incident ?

I da, Evading-u svaka čast za obradu At the gates-a.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]