Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 21:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject: Re: FESTIVAL OF MUTILATION | EVADING DOWNFALL | AS I FALL 12.12.
PostPosted: 14. 12. 2009. 01:30 
Moderator

Prije nego staviš katanac da odgovorim na ovo:

.::Grind Bastard::. wrote:
volio bih da vidim Death Metal bend koji skače i razvaljuje ko hardcoreri :lol: :lol: :lol:

I ja isto čovječe. Takvih bendova u svijetu milion ima, u okruženju, posebno istočno od nas ih ima kvalitetnih a još uvijek nije došao dan da bend koji baš tako nešto svira - "skine mrak sa očiju" Sarajevu. Valjda i to dočekamo.

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 01:35 

volio bih da vidim Death Metal bend koji skače i razvaljuje ko hardcoreri :lol: :lol: :lol:

jednostavno, kvalitetni deathcoreri 8)

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 01:35 

Hola pipls! :) haha interesantno bi ovo sve za procitat. Hvala svima na komentarima. As I Fall je vrlo mlad bend,imamo mi jos dosta toga za naucit naravno. A i vremena za doci opet u Sarajevo svirati,jos bolji i zesci a i uvjezbaniji. Iskreno stvarno na stejdzu nisam NISTA cuo osim dosta buke. S tim ce se slozit i Andrej... al dobro ispalo je kako je ispalo :) Sto se tice kontakta sa publikom,cijenim komentar ali ipak,bilo ga je upravo onoliko koliko smo ga dobili i od publike. Onih desetak ljudi u prvim redovima koji su skakali kao ludi i koje vecinom znam su i dobili odgovor od nas...za ostalo se zna. Istina je da sam se bio zadao malo i previse na Evadingu pa sam gore skoro pa jedva izdrzao ali dobro. :) Za sledeci put obecavam definitivno bolje vokale (ako ih budem cuo gore) haha :)

Evading... Hm za tu ekipu nemam sta reci vise! Mislim da sam im sve dosad rekao. To je definitivno jedan bend iz BiH od PAR koji imaju potencijala "otici". jednostavno momci razbise i to je to. :)

Festival of Mutilation. Uff... to je bendcina! To su tako jebeni tehnicari da je to za nevjerovat. Uputit cu sve pohvale Jasenku jer njega nisam imao priliku dosad gledati... Pojede on onog Jacksona! :) Sasa... sta reci?! Definitivno jedan od NAJ basista u BiH. A Marko... dusa moja hehee... nemam u sta reci... onaj covjek UBIJA one bubnjeve. Mislim da je sasvim dovoljno kako je izgradio svoj stil sviranja i za to sto on svira... vise je nego dobar.
Hanna.. a dusa... Imao sam priliku popricati sa njom u Backstageu i veoma je prijatna cura. :) Sto se tice vokala .. jebeno! Iskreno sam rekao,fali malkice tu samo energije... cisto da se pokaze ta neka ...sta ja znam... kako reci a da ne ispadne da nesto serem!? :) "Zainteresovanost"? Stvarno nista lose nemam reci ali jednostavno kad pogledam ja recimo kao gost na stage... vidim njih kako se razbise a nju kako stoji ili seta nekako na sve ono sto CUJEM a to je PREJEBENo,sjebem se... nezz :) Iskreno od srca zelim im SVE najbolje i ne sumnjam uopste da ce uspjeti... samo malo energije kod Hanne i to je to :) ZAKON! Pozdrav svima!

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 01:36 
Moderator

Sinoć je bilo predobro, hvala svima još jednom što ste došli, poprilično dobar broj ulaznica prodat, organizacija nikad bolja u životu, nikad bolji odnos prema nama bendovima - svaka čast! S ovim bih jedino mogao poredit još Slavenovu i Emirovu organizaciju Darkest Hour-a i nas, prije par mjeseci :)
Jedino nas je jebao monitoring na bini - mi ništa nismo čuli gore, ja se slomih, al eto, dobro je ispalo na kraju, ekipa bila dobra, bar onaj dio koji se uspio "animirat" pa je i bila fina atmosfera tokom nastupa. Bilo mi super! :) e i malo me je pojebao stomak, tj. onaj osjećaj kad pijete pa trčite - ona bol u stomaku, pa sam morao malo "smirit" sa skakanjem i energijom nekad u sredini nastupa, al je ipak bilo sve super na kraju :)

Festival Of Mutilation - meni odlični bili, čak sam zgrabio mic na "Crystal Mountain", šteta što većina ljudi nije ni skontala o kojoj je drugoj obradi riječ bilo. Svi ste uništili, al svi pojedinačno!!!! Čestitam ljudi!

As I Fall - također sjajni! IMHO izabrali odlične obrade, mene su pogotovo razbile od I Killed The Prom Queen-a i Parkway Drive-a :) a i njihove stvarke su mi odlične. Ona "Before Us" ima bit hit samo takav dok se snimi :) btw. ljudine su ti Banjalučani svi odreda, to je posebna priča... bit će opet u Sarajevu, nadam se uskoro :)

After je bio još krvaviji hahaha i hvala Sharanu, Sudi (koji nije na rp-u) te Shitpifteru (njemu pogotovo) i svima ostalima na komediji od noći i odličnim provodom, kao i finim curama koje su nas ugostile u stanu! Bilo sjajno :)

Ono s majonezom je bilo smiješno, da :mrgreen: i Borise, bio si kralj xD

I najbitnije od svega - ODLIČNO JEBENO DRUŽENJE I CUGANJE: FOM, AIF, ED i sva ostala naša ekipa @backstage, kafić u Centru, Korner, u stanu kod cura... lom!

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 10:01 

Agere ConTra wrote:
Nemam namjeru pisat u afektu kao neki ovdje uvrijeđeni forumaši.
Dva posta su za smijat se i plakat u jednom.

Pametnije je šutit i složit se s prijedlogom za ključanje teme.

FOM-u želim daljnu sreću u promociji albuma. Sinoć nisam bio pri lovi al kad budem uzeć ću cd jer odavno neka ekipa traži da im nabavim i donesem u Hercegovinu. Da, tamo gdje je FOM dobio najtopliju dobrodošlicu kad su svirali. I uvijek će je dobit što se mene tiče.

Lijep pozdrav za dvoje uznemirenih forumaša. :cry:

Kuume ba :D dobrila :D

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 10:19 
Moderator

Sale Obson wrote:
takodje sam primjetio dugogodisnjim pracenjem bih scene,a sada sa naglaskom na sarajevsku scenu,da niste iskreni jedni prema drugima i da svako svakom prica kako mu je odlican bend,vrhunski,svjetski i kako sve stima,cak i ako bendovi nisu odsvirali ni par svirki u sarajevu,
a da ne spominjem svirke sa strane,u drugim gradovima i zemljama i reakcije publike,sto je po meni sve ukupno potrebno da bi se donijela opet relativno objektivna ocjena.

alal vera!
mislim lijepo je podržavat jedni druge, al kume, manjak kritika sjeba scenu

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 10:38 
Moderator

Riot wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

niš, moram pogledat JFAC uživo :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 12:12 
Moderator

ili jednostavno HATE PLOW!

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 13:29 

Riot wrote:

A kad si posljednji put gledao kvalitetan death core u Sarajevu?

hihihihihi :D

Profile  

PostPosted: 14. 12. 2009. 16:44 
Moderator

skiljo wrote:
Riot wrote:

A kad si posljednji put gledao kvalitetan death core u Sarajevu?

hihihihihi :D

Monument jednim dijelom deathcore (mada oni za to kažu mosh death metal), jednim dijelom i death metal, a jebeno su energičan bend ;)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 150 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 1 hour [ DST ]