Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 00:56

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: PETAK 18.12.SMUT(MK), UNRISE(BIH)@AG CLUB
PostPosted: 17. 12. 2009. 17:00 

dinko wrote:
disleksicarnepismeni wrote:
gledao sam smut uzivo prosle godine u bg kad su svirali sa madball mnogo dobri przenje samo tako ali nemogu doci jer sam bolestan od stopiranja na born from pain mada ima jos do petka ko zna sta se sve moze desiti hehe uglavnom preporucujem ko god moze otici nek ide ima da bude haos nema govora a i karta je smjesna tako da ono
poz svima super provod i kao i za bfp i ovaj put sve pohvale organizatoru svaka cast

Iz Srebrenice jel ? Dodji u Tz

nije sreb iz zv sam
ako mognem dolazim u tz

Profile  

PostPosted: 17. 12. 2009. 17:01 

dinko wrote:
gledao sam smut uzivo prosle godine u bg kad su svirali sa madball mnogo dobri przenje samo tako ali nemogu doci jer sam bolestan od stopiranja na born from pain mada ima jos do petka ko zna sta se sve moze desiti hehe uglavnom preporucujem ko god moze otici nek ide ima da bude haos nema govora a i karta je smjesna tako da ono
poz svima super provod i kao i za bfp i ovaj put sve pohvale organizatoru svaka cast

Iz Srebrenice jel ? Dodji u Tz

nije sreb iz zv sam
ako mognem dolazim u tz

Et, bujrum.

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2009. 18:22 
Moderator

Idemo večeras e!

Nadam se da će biti raje više nego na Cilice-u :mrgreen: .

MC!

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 04:45 
Moderator

Predobro bilo, ljudi sramotno malo.

Unrise, fino fino. Novi vokal definitivno bolji od prethodnog. Posljednja pjesma koju su svirali me dojmila pofino :) Hardcore/thrash metal/metalcore krljačina... i uz to obrada od Calibana :)

Smut - ovim ljudima svala čast! postoje 12 il 13 godina, praše kombinaciju sveg živog ( hardcore i new school i old school, punk, metalcore, nu metal, rap metal, rapcore... a sa metalcoreom i melodeatha mora bit pa eto..još jedan genre više) - energično, usvirano, zabavno, dobrih pjesama gro, obrada od Madballa legla odlično... i na kraju cugali u Korneru, odlično bilo :) prije svega, sjajni ljudi ti Makedonci :)

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 10:51 
Moderator

Dobra svirka sinoć bila. Zajebali su se standardni koreri što nisu bili večeras jer je SMUT jebao kevu. Za kraj je išao pravi pravcati metalcore, na našu radost :D .

Unrise su dobro svirali, vidi se da su uvježbani i da napreduju pošto su nove pjesme, za razliku od starih pjesama sa spejsa, miljama daleko. Breakdowni su bili deathcore masni, još onaj grubi Heaven Shall Burn glas, mada je njihov zvuk i najbolje opisati kao old-skul metalcore ala HSB i Caliban prije 10 godina.

Å teta za manjak raje, SMUT se stvarno isplati vidjeti, ludi makedonci...

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 11:51 

Nameless wrote:
Predobro bilo, ljudi sramotno malo.

Unrise, fino fino. Novi vokal definitivno bolji od prethodnog. Posljednja pjesma koju su svirali me dojmila pofino :) Hardcore/thrash metal/metalcore krljačina... i uz to obrada od Calibana :)

Smut - ovim ljudima svala čast! postoje 12 il 13 godina, praše kombinaciju sveg živog ( hardcore i new school i old school, punk, metalcore, nu metal, rap metal, rapcore... a sa metalcoreom i melodeatha mora bit pa eto..još jedan genre više) - energično, usvirano, zabavno, dobrih pjesama gro, obrada od Madballa legla odlično... i na kraju cugali u Korneru, odlično bilo :) prije svega, sjajni ljudi ti Makedonci :)

sta s svirali od madballa ili ti ludomudo heheheh

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 12:01 

Madball - pride :D

odlična svirka! oba benda vrh. ozvučenje odlično i velike pohvale bendovima za nastup. extra su bili. a što se tiče odaziva publike bez komentara. dokazali smo se kao "alternativan grad" po ne znam ti koji put.

u p.m! fuj :roll:

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 17:01 

u pride je odlicna mogu misliti haosa jarane zao mi je sto nisam mogao doci ali mozda uspijem otici do tuzle trasu mada tamo nece biti unrise a njih bi volio bas da vidim jer ih svi hvale a nisam imao priliku da ih gledam slusam nista al dobro bice valjda prilika jos jebiga

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 17:12 

ne znam, meni je bila žalost teška... 15 ljudi u publici a od toga 5,6 se malo zadavalo. obrada madball-a naj trenutak na svirci kad je pjevač smuta uletio u raju i dao mikrofon a onda se popeo na šank i naravio šankdive :twisted: i bilo je malo crowdsurfinga također :D

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2009. 17:48 

mene je unrise pozitivno iznenadio..
odlicna svirka,a i novi vokal je prejak..
previse melo dijelova za moj ukus,al eto,i to neko voli.. :mrgreen:

od smut-a sam ocekivao vise,s obzirom da sviraju 12-13 godina
a i ekipa iz hardface-a mi ih je nahvalila,pa su mozda zato moja ocekivanja bila veca..
minus ide za melo+clean.. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2009. 12:51 

ma ono usustini kako god okreno obrno vjerujem da vam nije bilo lose jebiga ako neko nece da dodje ono sta sad da mu radis njegov problem dodjes za sebe provedes se i to je to naravno da je bolje kad ima raje ali ono ko sto rekoh nemozes sad ljudima zavrtati ruku da dodju nisam jednom sam otiso iz zv u bg na svirku i jebiga bude mi super ko oce oce ko9 nece nece i tako jbg malo sam pjan pa sam se nasro ko foka heheh

Profile  

PostPosted: 20. 12. 2009. 14:59 

ma ono usustini kako god okreno obrno vjerujem da vam nije bilo lose jebiga ako neko nece da dodje ono sta sad da mu radis njegov problem dodjes za sebe provedes se i to je to naravno da je bolje kad ima raje ali ono ko sto rekoh nemozes sad ljudima zavrtati ruku da dodju nisam jednom sam otiso iz zv u bg na svirku i jebiga bude mi super ko oce oce ko9 nece nece i tako jbg malo sam pjan pa sam se nasro ko foka heheh

Ma nije vise ni u tome stvar.

Malo ljudi -> malo para -> nema ko platiti bendove -> organizator u minusu -> sve manje i manje normalnih svirki...

Ovdje mogu proci Napalm i Sepultura, sve ostalo je ispod nivoa.

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 13:56 

jbg to jeste sto kazes slabo ko se ono usudi da nesta org jer obicno se ode u minus i kad naidje neko takav ljudi nedodju da ispostuju a uvijek se zna za svirku barem 10 dana prije kontam ja nema se love ali moze se ba nisu to neke cifre sad nemam ti pojma to je ulaz 10 do 20 km ono jbg haos je sta ces

Profile  

PostPosted: 21. 12. 2009. 15:08 

Evo sinoc kod nas u tuzli bilo 70-tak ljudi manje vise, atmosfera ko kitica mala mlohava.. niko nista, nas par uz binu furalo i to je to.. Jedino na Contusiu je bilo 5-6 ljudi bengalo al to po meni nije furanje kao moshanje il sutanje npr :mrgreen: .. Smut odlican bend, bas po mom ukusu :mrgreen: Contusio dobro odradili posao .. sve u svemu prosjecna svirka.

Profile  

PostPosted: 22. 12. 2009. 10:07 

jbg bas sam konto doci do tuzle ali sam od ove slave unisten znaci bukvalno zombi jebeni moram prestati piti pod hitno jarane a nisam imao ni cim doci ko god ima auto ili je slavio slavu ili je na fakultetu ali bice vremena jebiga to za raju nemam pojma ja prije kad sam dolazio u tuzlu na svikre sta znam uvjek je bilo sutanja dajvanja i tako toga a sad nemam pojma sta je kako je stanje nisam bio odavno

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]