and we have arrived
shakhburz,ne znam brate, mozda sviramo doom...pojma neam,e
izlazak na binu u apsolutno netrijzenom i polusvjesnom stanju (basista i ja) sa ispadanjem u pojedinim trenucima, prisjecanje vlastitog texta do zadnje sekunde, instrumenti pred crkavanjem, vunom nastiklane zice = OLD SKUL THRASH METAL ...tako mi to vidimo, tako mi to prakticiramo. a da se radi o zajebancija bendu NIJE ISTINA,,,ne zelimo bit namrgodjeni,zajebati,i ufurani ,vec onako da atmosfera bude i vise no opustajuca, a i trudimo se dosta oko pravljenja pjesama tj, ne radimo ih onako preko kurca zezi jedan rif i udri keca, dosta pazimo da svaka sljedeca pjesma bude napravljena po drugacijem konceptu od ostalih a da pritom ne odudara od zadatog pravca .sve ce biti jasnije kad se to nekada snimi jbg
e sad kako ko dozivljava tHrash, pojma neam,al na zvuk sihiratora je utjecala velikom vecinom stara skola thrashera (znaci, NE Lamb of Godovi i NE tehnikal treseri) tako da se trudimo da zvucimo nesto tipa Dark angel (prva dva) + suicidal angels, pa nas tako "mocnost" zvuka u prvom planu, ne interesuje.
kako god, nama je na bini bilo super i jutros smo se ismijali ko ovnovi prisjecajuci se nastupa.Znaci - PREZADOVOLJNI s obzirom kakvi smo izasli a vala i koliko dugo sviramo
nismo kaver bend, tako da lik koji je imao primjedbu na to sto sviramo samo autorske stvari i sto necemo cijeli nastup zzzijat po slejeru,sepulturama, je trebao da ostane kod kuce ,sa cenerom viska u dzepu i da u toploj sobi slusa navedene bendove,,,
THE LAST OUTLAW je odero kavere pravo, Mass hypnosis hit veceri
MONUMENT je zvucao dobro i mocno al jbg ja se u to ne razumijem pa da ne baljezgam dalje,,,al vidi se da su profesionalci da valja
Prostor i ozvucenje su san snova za underground bendove i to zahtijeva jebacke atmosfere na koncertima
andrej brate, svaka ti cast, car si,al jbg nisam mogo podnijet onu atmosferu u korneru,dan ipo nisam vidio jastuka tako da smo ugrabili prvu priliku da odemo na spavanac...
Goran je likcina prava, nadam se da nije puno fasovo para jbg.
pozz i hedonu, amewu, marku,strikeru (sad cu da preslusam ovo cudo) shitpifteru legendi,nekru i ostaloj sarajevskoj raji a i Ediju (Rietasu)
addi bolan sto se ne javi zito te plodilo,,,dje su DIVXi
Thrash 'til ahiret