normalno je relativ...a jok. mislim da će svemir implodirat ako neko još jednom to kaže.
Arinoe wrote:
Ono Å¡to me uvijek Å¡okira jest koliko su danas muÅ¡karci slobodni Å¡to se tiÄe oblaÄenja (bez osude!) i onda skontam da je jednostavno vrijeme takvo da frajer može pokazati svoju žensku stranu, bio gay ili ne.. Kako god, meni nije privlaÄno sekunde..
http://lookbook.nu/look/384385-Mange-de-la-viande-humaine.
teÅ¡ko me Å¡okirat a obzirom na to kakvim sam ljudima okružena. iam jednog frenda(poluironiÄna tetovaža na vratu, poluironiÄni brkovi, hlaÄe opeglane na crtu, kravatice, sakoići....) kojeg se u pola sekunde može ocijenit najgorom hipsterÄinom-bar je tako libijac uspio

, a ti biafro znaÅ¡ okom priÄam

, al da mi se ovaj gornji pojavi majkemi nabila bih ga nogom : (
...Å¡to je totalno paradoksalno jer me većinski libo njonjo za to kako ko izgleda. hipster je za mene stanje uma i to su mi generalno najgori smorovi(oni koji opetovano ubijaju svojim solilokvijima o tom nekom bendu/brendu/umetniÅ¡tagod za koji niko nije Äuo i ponaÅ¡aju se ko da prodaju mudrost isusovu i ako sluÄajno skuže da svi ljudi koji su ih prisiljeni sluÅ¡at imaju facu KAJ ÄŒAPRI, poÄinju lamentacije o tome kako ih niko ne razumije i odu mado Äitat houellebecqa) i koje bih mlatila metalnom palicom i nabila im one ironiÄne naoÄale u rupu po izboru.
da, jednom sam otiÅ¡la u kset na indie sluÅ¡aonu i poÄela sam krvarit na oÄi i uÅ¡i.