_MisericorD_ wrote:
sto se tice tog RS metal foruma
mogu tamo ljudi biti hljeb hljebova, ljudine bjelosvjetske - ali taj forum nosi ime entiteta...a ne geografske regije...niti bilo cega drugog
ovaj forum se ne zove rock planet federation ili sta ti ja znam...tako da ljudi na ovom forumu mogu imati svakakvih problema, a tamo jedan - dosta ozbiljniji, jer koliko sam zadnji put provjeravao - ova zemlja se zove BiH, oduvjek
a rs metal forum je samim imenom fasisticki...
bar bi metalci trebali to da razumiju kad furaju tu inteligenciju uber alles
a da me neb' pogresno shvatili
ja nemam nista protiv ljudi iz banja luke, zvornika, doboja i sl. dokle god nisu ograniceni pojmom federacija - republika srpska
niko od nas nije duzan da priznaje entitete...i da se osjeca onako kako se ne osjeca
kakav je problem drugar ako forum nosi bilo kakav naziv,RS,Federacija,BiH,srpski,hrvatski ili koji drugi?
šta je tu fašizam?
mislim,tebi ako se zoves npr. almir nije zabranjeno da sebi napraviš akaunt na takvom forumu.niko ti ne brani ni da pišeš i ni da ostavljaš komentare.
pazi kako koristiš pojmove.
da se primjetiti da ljudi na ovom forumu Äesto spominju faÅ¡izam i ostale -izmove a da oni nemaju nikakvo znaÄenje u datom kontekstu.
šovinizam je druže to što ti ne ostavljaš prostor da ljudi sebe nazivaju i predstavljaju kako oni hoće,prihvatao ti to ili ne.
drugo je što ljudi na rsmetalu ne zanima situacija u drugom dijelu države.meni se to iskreno nesviđa,ali to je opet njihovo pravo.
i da..RS postoji,kao i Federacija,priznati su kao entiteti,i niko te ne pita hoćeš li ih priznati ili ne.
to je postdejtonsko drugarstvo u okviru BiH drugar moj.