Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 13:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 10. 01. 2010. 14:05 
Moderator

jel ko gledao Mimohod sinoć? bio Sušić...
bez uvrede pitarima, nevezano što je njihov stvarno al brate onaj frajer je fudbalska verzija Georgea Busha. svaka mu čast na nogometnoj karijeri, al ono je što je on sinoć pričao je skandal, u sat vremena je tačno objasnio kako je dobio posao i šta namjerava, a prvenstveno kakav je karakter. fuj

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 14:44 

Pape jeste bio velikan kao fudbaler... Al ko osoba mi se cini ko pravi "dzikan". Valjda zato sto sam ga rijetko cuo da prica, vise suti i gleda... A ima vala pogled ko tele.
Dosad nije nista uspio kao trener pa jedva cekam da vidim sta ce uraditi. Tesko da moze puno grijesiti sa onakvim igracima...

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 14:50 

Ma nasim igracima treba samo dobre discipline ko sto je Ćiro radio, tesko da to Sušić moze radit na istom nivou.

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 15:27 

na mjesto selektora su blago receno doveli idiota , neke africke zemlje , znachi zemlje treceg svijeta imaju poznate trenere a mi susica bez iskustva ccc , para se ima samo djubrad krade

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 18:26 

ma samo nek je "poznat" jel :lol:
jebem ti vrijeme bozije, haman citava epl odgodjena...

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 20:30 

de ljudi imal dje juventus milan, gleda mi se :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 20:38 
Moderator

ma nema na ovim lokalnim. jbg streaming cu naci dje.

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 21:29 

nista valja gledat na sky calcio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 01. 2010. 22:36 
Moderator

http://www.vshare.tv/live/55783/Total_sport

evo ja ovdje streamam..juve uzasan, onaj go neste nidje veze, poulsen i melo se zajebaju..joj levata majko mila, samo odbrana, centra nismo presli..valjda ce biti drugo bolje.

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 00:17 

ne znam nekro, meni zao vise, taman pomislis da su krenuli igrat kako treba i izgube od prosjecnog milana kod kuce :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 00:49 

biafra wrote:
jel ko gledao Mimohod sinoć? bio Sušić...
bez uvrede pitarima, nevezano što je njihov stvarno al brate onaj frajer je fudbalska verzija Georgea Busha. svaka mu čast na nogometnoj karijeri, al ono je što je on sinoć pričao je skandal, u sat vremena je tačno objasnio kako je dobio posao i šta namjerava, a prvenstveno kakav je karakter. fuj

Meni je upecatljivo bilo uvijek to kako ga skoro nitko iz Zavidovica ne voli.. kao, nikad nije spomenuo Zavidovice, nikad se sjetio, pomogao, nista..

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 02:27 
Moderator

Ooooj nekrodemone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 02:32 
Moderator

znam znam znam jebga, jos u krizi :oops:
bice bolje, valjda ce Ferara otici, osi toga rijesili smo se 2 nepotrebna igraca al nazalost Poulsen je jos uvijek tu. Vidjecemo sad pojacanje eventualno i nadam se smjenu ferrare :D
Kriza na snazi, sta se moze.

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 02:34 

bice bolje, ne mogu bit losi citavu sezonu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 03:17 
Moderator

Ma nece biti krize jos dugo nadam se. Kad se vrate sad Buffon, Iaquinta, Caseres, Giovinco i Trezeguet bice bolje. Zao mi samo sto na klupi sjedi Del Piero, a onaj nesretni Amauri u prvoj postavi, ono treba pokloniti nekome, neka ga uzme Sarajevo kad vec nisu Tonija mogli. Jebga tako je to kad imas neiskusnog trenera(koji mi je pravo drag kao igrac, ali kao treneru mu se serem usta) i tvrdoglavu upravu, Juventus ovim otpada od utrke za prvo mjesto, tako da bi radije volio da Milan osvoji nego oni cigani inter.

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 03:34 

Ne vjerujem da bi vam trezegol puno pomogao, i on je ispo iz forme totalno i + ostario je, del piero isto star a i nije vala ni on u nekoj zavidnoj formi.. tako da po meni jedini spas dovodjenje par novih igraca, ali jacih, a ne neke talijanske klince.. sto se trenera tice.. vidio si van gaala, ispocetka nista ni s cim igra, nema pasova nema golova, nema niceg.. odjednom "procvjetase" i sad ga ne bi mijenjali ni za jednog trenera, tako da bi po meni ferrara trebo ostat barem do kraja sezone (:

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 04:14 
Moderator

Juve je procvjetao na pocetku sezone, kada smo startali sa 4 pobjede. Onda se Iaquinta povrijedio i ode sve u kurac. Ferara je los takticar i to ga najvise jebe, a pojacanja definitivno trebaju, pola ekipe zrelo za penzije. Del Piero iako star zna uvaliti za razliku od Amaurija koji nije dao gola ne pamtim, a sta ce ti napadac ako gola ne moze dati? Mislim da ce napad procvjetati povratkom Iaquinte koji namjerava ostati u Juventusu iako mu je Chelsea nudio ponudu. Cannavaro, Poulsen, Legrotallie, Amauri-oni moraju otici, a Juventus ima sjajne igrace u drugim timovima, Lanzafame(koji ce se izgleda vratiti opet), Almiron, Ekdal, Ariaudo, te jos par koji rasturaju u drugim klubovima. Nadam se da ce uskoro sve doci na svoje mjesto. Diego jos uvijek nije proradio, a i sta ce jadan kad ne igra na svojoj poziciji, isto kao i Melo. Bice Juve opet onaj stari, pravi sampion Italije. 8)

S druge strane ti poredis sa Van Gaahlom, koji ima iskustva, on je rijesio sve probleme u Bayernu i eno ih razvaljuju, Ferara to nema, naprotiv da pratis utakmice Juventusa kao ja i da vidis kakve lik izmjene radi, odnosno kako formacije radi i postavlja igrace na pozicije koje su za njih neprirodne totalno, smijao bi se :D
A da ne pricam startne postave i forsiranje onog Amaurija koji se pokazao kao totalni promasaj.

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 06:51 

Sikirom medju ochi wrote:
na mjesto selektora su blago receno doveli idiota , neke africke zemlje , znachi zemlje treceg svijeta imaju poznate trenere a mi susica bez iskustva ccc , para se ima samo djubrad krade

Kako zadovoljiti Bosanca a Bogami I Hercegovca?
U citavoj Evropi snjeg i mazija a Bosna sva u poplavi
Kakav smo mi to narod?
Ni Allah nas ne moze staviti u isti kos sa ostatkom Evrope
Haj vi izaberite nekog ko ce odgovarati javnosti i koji nece imati pojma sta da radi
Ne val;ja Ciro , ne valja Susic
Haj probamo sA Pixijem

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 12:57 
Moderator

Morgoth1 wrote:
Sikirom medju ochi wrote:

Kako zadovoljiti Bosanca a Bogami I Hercegovca?
U citavoj Evropi snjeg i mazija a Bosna sva u poplavi
Kakav smo mi to narod?
Ni Allah nas ne moze staviti u isti kos sa ostatkom Evrope
Haj vi izaberite nekog ko ce odgovarati javnosti i koji nece imati pojma sta da radi
Ne val;ja Ciro , ne valja Susic
Haj probamo sA Pixijem

nisi gledao spomenutu emisiju, al iz ovoga skontaj o kakvom se majmunu radi:

Kako doznaje Dnevnik.ba, jedan od pomoćnika Safeta Sušića, novog izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, bit će nekoć poznati nogometaš Murat Šaran. Sušić i Šaran obavili su preliminarne razgovore u subotu i, kako doznajemo, blizu su postizanju dogovora po kojem bi Šaran zauzeo svoje mjesto u stručnom stožeru najbolje bh. nogometne vrste.

Šaran je, poput Sušića, igrao za FK Sarajevo, a osim na Koševu, igrao je i za Bor, Rijeku... a karijeru je završio u popularnom španjolskom klubu Levanteu, po kojem je i nazvao ugostiteljski objekt na sarajevskoj Ilidži, čijem se vođenju posvetio nakon što je "okačio kopačke o klin".
Iako se bavio ugosititeljstvom, Šaran nije prekinuo vezu s nogometom nakon okončanja igračke karijere. Bavio se trenerskim poslom, kao i nogometnim menadžmentom u okviru Upravnoga odbora FK Sarajevo

ja se nadam najboljem, al ako ćemo pošteno, ovi ljudi ne znaju gdje im je guzica a gdje glava. reprezentacija koja ima Džeku, Misimovića, Pjanića, Salihovića, Ibiševića ili Spahića, zaslužuje da je vodi ekipa jača od one kojoj je realan domet Premijer liga BiH. hoću da kažem da je ovo još jedna podvala famoznog nam saveza, imamo cijenjene stručnjake gdje god okreneš, a mi ovakve stvari radimo...sramota brate

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 13:03 
Moderator

oj boze, samo nas brukaju...jebem im boga da im jebem. Cuj ugostitelj, cuj Levante. POred toliko ljudi, mi nadjemo nekog kafandziju. Ajde valjda zna sta radi, jer nakon ovoga sa Cirom ne vjerujem da ce se previse zajebavati, narod je bijesan, ako opet budemo "pred vratima" prvsenstva a ne udjemo, bice svastaa.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]