nekrodemon wrote:
gogi_the_bastard wrote:
Morgoth1 wrote:
Sieg Heil jarane
Trebalo bi izmisliti koncentracione logore za glupe ljude. A ti si uberglupan.
i onda se vrtimo u krug, sprovodjenje antifasizma fasizmom. Htjeli ste demokratiju, ne smijete sprjecavati druge da govore sta hoce, zar ste toliko licemjerni da to ne vidite!
Covjek ima pravo reci to, ima pravo poreci holokaust, poreci genocide u BIH, ima pravo ko sta hoce, zasto? jebena demokratija. A svi koji se zalazete za nju ovakvim izjavama skacete sebi u usta jer ste samim tim i vi fasisti. Mislim koliko god glupo zvucalo nema izlaza. To je ta divna demokratija

Nisam ja nikakav ultra anti fasista koji utjeruje drugima svoje misljenje sa puskom u ruci. Ovo je cisto moje demokratsko pravo, kao sto si ti naveo, da se rijecima, kad vec nije demokratski, djelima, odbranim od kretenizma ispoljenog od vecine danasnjeg stanovnista ove nase male vukojebine zvane Bosna i Hercegovina.
Naravno da je demokratsko pravo svakog covjeka pomjeranje granica sopstvene maloumnosti tako sto velica zlocine jos vecih maloumnika, ali je takodjer i demokratsko pravo covjeka koji je izgubio svoje najblize zbog tih ideologija, da tom maloumniku gurne cizmu u usta. Ili barem po meni bi trebalo biti demokratski.
Kao sto rekoh, nisam nekakav bogznakakav anarhista ili politicki aktivista, ali, bilo kakva iedologija koja pociva na 'zieg heil', 'za dom spremni', 'tri prsta' ili 'alah uekber' tekovinama me moze, kao i svakog normalnog covjerka samo asocirati na rat, stradanje nevinih i mrznju. Ja u tim pojmovima ne vidim nista dobro. Razlicita govna, jednako smrde.