vidim svi sada pametni u pm, kad se trebalo javiti da se festival spasi ili smijeste ljudi svi junaci nikom ponikoše i crne zemlje pogledaše .
Ti Biafra kao da živiš u Švedskoj ili Holandiji a ne na Balkanu pa ne znaš kakva je situacija kod nas kao da ne znam imamo 10000 anarhopunkera/ki i razgrantu mrežu skvotova grupu afiniteta i ostalo .
Gdje je organizacija organizacija bi trebali biti svi a ne da sve odradi 3,4 ljudi i to je to, gdje je skvot

skvotova će u bosni biti onog trenutka kada se ljudi odluÄe na tako neÅ¡to ,
"anarhosindikalizam" , koliko znam nitko se ne loži na anarhosindikalizam, jer je na kraju ovaj anarho pokret u koji ima za ciljnu grupu punkere/ke a ne radnike/ce, na kraju krajeva rijetki su oni koji imaju sreću su stvarno radnici/e, ali eto ako hoćeÅ¡ baÅ¡ ideoloÅ¡ki oblikovati klasiÄni antiautarizam bez mnogo mudrovanja.
KažeÅ¡ ne znamo organizovati festival , dva su održana a ovaj je nažalost u zadnjem trenutku otkazan. Å¡to ne znaÄi da se nikada neće ni desiti, no onda kada bude ljudi na terenu da se to ostvari . ovaj festival koji se dosad održao 2 puta upravo ima za cilj mobilizacije maldih naraÅ¡taja koji će sebi izgraditi život scenu i zabavu kad već nismo mi koji smo već matore drtine.
Ne mora netko biti panker da bi bio anarhist, ni svaki anarhist nije panker, na kraju krajava punk je vrsta zabave može se reći i angažavane ako baša hoćeš (kao što Ema Goldman kaže ako ne mogu plesati ne želim biti dio vaše revolucije) a anarhija krajnji cilj društva za koji će društvo biti spremno kada za to budu postignuti objektivni uslovi.
Quote:
mene samo zanima sta bi anarhisti radili i kakvu bi onda ideologiju furali kad bi fkt dobili tu anarhiju mislim da ne bi valjalo, ljudi su dobili demokratiju pa im je 10000000 puta gore nego kad su imali autokratiju ...misticno.
U svakom sluÄaju neviÄ‘eno lupanje gluposti, reci mi Å¡ta to konkretno ne bi valjalo i otkud znaÅ¡ u kom bi pravu iÅ¡la druÅ¡tvena kolebanja.
Da je druÅ¡tvo u gorem polažaju dana(stanje druÅ¡tva koje ti nazivaÅ¡ "demokratija") nego prije nije taÄno ,u globalz kud i kamo je bolji standard životni vijek Äovijeka je duži i tako dalje.
Ono Å¡to je potrebno uraditi za raj na zemlji je sigurno ruÅ¡enje piramide moći autiratarnog poretka koji se vuÄe oda antike do danas i izgraditi druÅ¡tvo na novim prinicipima.
No to će se desiti kad ljudi budu spremni za to.
Najlakše je optužiti anarhopunkere/ke za sve dok nitko drugi neće dupetom da mrdne.
Na kraju krajeva Å¡ta ovaj festival nije sad napravljen Å¡to ne znaÄi da neće , cijeli život su usponi i padovi, Živi bili pa vidjeli .