Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 17:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 182 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Osjećam se...
PostPosted: 19. 01. 2010. 01:40 
Moderator

Za uvodni post:

Ovdje pišemo kako se osjećamo u datom trenutku a što je rezultat različitih okolnosti, je li.

Za one debilus-ignoramuse koji ne pojme ( :lol: ) emotivno-motivacioni (afektivni) dio ljudskog života: odjebite sa teme i svoje fail predrasude istresite pred ogledalom (više se razjašnjava u toku rasprave).

Evo moje:

Osjećam se loše, kao višak, mada sam uradio što se tražilo osjećam se nepotrebno, tražim posao, ljut sam, nadam se da će biti bolje i da će radna knjižica biti upotrebljena!

Isključili su mi grijanje, prijete sutra isključenjem kablovske i neta ako ne platim račun i net a para se nema - no who gives a fuck najbitnije je zdravlje a na tome sam zahvalan!

Psihički sam isto dobro - samo da je posla! God bless You all! Uglavnom, neizlječiv sam optimista i nadam se mnogo ćemu, ako isključe net zaradit će se da se opet uključi :D .

Ne shvatiti gornje navode kao pokušaje promoviranje samo-patetike, tu smo da razgovaramo o svojim situacijama i pratećim osjećajima za iste vezane. Ko želi biti debil i pisati gluposti alal: "o emo shit" i sl. jebo njega/nju!

Đeste raja! Ajmo nonšalantno :D !

Profile  

Post subject: Re: Osjećam se...
PostPosted: 19. 01. 2010. 01:51 

osjećam se go, samo u gaćama

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 01:55 
osjecam se ko zadnji ovan

PostPosted: 19. 01. 2010. 01:55 

Eo da ja budem drugi :D
Osjecam se nako dobro,raspust mi je,svira se,odmaram i tako fino mi pravo...zivcira me sto mi u gradu nema normalne zene...sve u svemu sretan,starci placaju struju i to sto tebi artredise fali i eto :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 01:57 
Moderator

Internet buddy shitpifter gives me optimism just like IRL buddy Irnel prints me papers I need for my work 8) . Long live Sado Mazo crew!

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 02:01 
dobar topik ocami :)

meni ovih dana dobro pravo
starci i buraz, svi vani, poslali para, imam za racuna, cak ce mi ostati od tih para namijenjeno za racune u moj dzep, jer je doslo dosta manje nego ocekivano oujeeeaa 8) 8) 8) 8) 8)
samo slusam mjuzu, sviram i citam zadnje vrijeme, nista drugo ne radim, premocno 8)

PostPosted: 19. 01. 2010. 02:05 
Moderator

artredis wrote:
Osjećam se loše, kao višak, mada sam uradio što se tražilo osjećam se nepotrebno, tražim posao, ljut sam, nadam se da će biti bolje i da će radna knjižica biti upotrebljena!

ja sam imao ovaj isti problem zadnjih pola godine u Sarajevu, može sjebat čovjeka u trenutku, strahota.

sad ni sam ne znam...radim kad mi treba nekih para, vježbe iz fotografije stavljam na net pa mi lafo neki ljudi to lajkuju i komentarišu, vozam bajk po okolnim brdima i šumama kad je lijepo vrijeme, dogovorim se s drugaricom iz srednje ako bi se družili...smaram se, sve što me interesuje mi je lako dostupno ovdje pa mi ništa nije ćejf, a ne patim za onim mladalačkim zajebancijama kao što su partiji i koncerti i derneci i izlasci više pa i nemam ideje šta bi kako bi. prijatelja puno nemam, nit me nešto posebno interesuju, radije ću sve ljude isto gledat nego izdvajat nekoga jer mi ponekad uradi uslugu i da mu se slušat moje prenose, tako mi je lakše. vuk samotnjak, nema šta heh

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 02:08 
biafra wrote:
radije ću sve ljude isto gledat nego izdvajat nekoga jer mi ponekad uradi uslugu i da mu se slušat moje prenose, tako mi je lakše. vuk samotnjak, nema šta heh

hehe veliki potpis na ovo :)

PostPosted: 19. 01. 2010. 02:10 
Moderator

biafra wrote:
artredis wrote:

ja sam imao ovaj isti problem zadnjih pola godine u Sarajevu, može sjebat čovjeka u trenutku, strahota.

sad ni sam ne znam...radim kad mi treba nekih para, vježbe iz fotografije stavljam na net pa mi lafo neki ljudi to lajkuju i komentarišu, vozam bajk po okolnim brdima i šumama kad je lijepo vrijeme, dogovorim se s drugaricom iz srednje ako bi se družili...smaram se, sve što me interesuje mi je lako dostupno ovdje pa mi ništa nije ćejf, a ne patim za onim mladalačkim zajebancijama kao što su partiji i koncerti i derneci i izlasci više pa i nemam ideje šta bi kako bi. prijatelja puno nemam, nit me nešto posebno interesuju, radije ću sve ljude isto gledat nego izdvajat nekoga jer mi ponekad uradi uslugu i da mu se slušat moje prenose, tako mi je lakše. vuk samotnjak, nema šta heh

Heh, kakva raja! Imam svoje breedere sjajne, u zadnjih 5-6 godina me niko ne popravlja kao oni :D . Tu je još i new breed zika koje me baš popravlja nakon tegonih dnevnih sati.... NP: The Accaci Strain/This Or The Apocalypse/War From A Harlots Mouth Split - ni u snu nisam vjerovao prije samo 2,5 godine da metal mogu smisliti a kamo li.... uživati u njemu.

Biafra i ja vuk samotnjak jaro moj, samo da je posla nekakvog!

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 02:56 

EMOI!!!
:lol:

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 09:54 

Medieval wrote:
Osjecam se nako dobro,raspust mi je,svira se,odmaram i tako fino mi pravo...zivcira me sto mi u gradu nema normalne zene...sve u svemu sretan,starci placaju struju i to sto tebi artredise fali i eto :mrgreen:

medivl se osjeća pametan :mrgreen: :mrgreen: :D

šalex mali.

sad bez zajebancije: osjećam se kao da sam se tek probudio

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 10:53 

sjo pickica samo se zale.
sta ja onda treba da kazem ako je vama tesko. bmw-u moram kupit svjecice i zamjenit jer nece da kresne... i izgubio marku i po na kladionici, jebo ga zaragosa. vidis kako je drugima, samo sebe gledate pickice.

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 13:18 

...fenomenalno.

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 14:09 

biafra wrote:
prijatelja puno nemam, nit me nešto posebno interesuju, radije ću sve ljude isto gledat nego izdvajat nekoga jer mi ponekad uradi uslugu i da mu se slušat moje prenose, tako mi je lakše. vuk samotnjak, nema šta heh

kaš ti doć pico da ispunimo par slikovnica? :D

inace ja dobar...upisuju se ocjene u index, posao nemere bit bolji, zenka malo da se udeblja i bice sve za 5.. jedino me brine sto mi se ixxxa ne javlja na telefon al eto, njemu na dusu.. :lol: :razz:

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 16:47 

shitpifter wrote:
Medieval wrote:

medivl se osjeća pametan :mrgreen: :mrgreen: :D

šalex mali.

sad bez zajebancije: osjećam se kao da sam se tek probudio

Dašta sam neg pametan :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 17:31 

kieślowski wrote:
i'm so-so..

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 18:01 

...sta reci osim da sam bez manija,lik me zajebo za poso` ,gledam ocel me kupikartu.ba zajebati,pao ispit pa imam za 10 dana drugi rok a veze nemam...ode odigrat kladionicu nebil bilo bolje...

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 18:06 

osjećam se kronično neispavano, kronično neiživljeno, kronično nepotpuno, kronično akademski nepostignuto i nije mi nikako jasno čiji ja život ovo živim. fuj rođendani. :|

neg, biafro, tjedoh te pofalit za fotografske vježbe! zaboravljam taj flikr provjeravat al kad dođem uvijek ima nečeg novog kaj mi se svidi <3 to je volja <3 (moj je aparat već dva mjeseca kod frendice tako da trunem. :S unatoč tome što mi je obećat aparat za uvećavanje i još neki dijelovi laba)

e štasam još htjela reć...ne znam koji su filmovi to al boje su ti ko poezija emily dickinson. volim. <3 trebaš doć tu uskoro pa da naslikavamo, fali mi friško oko :)

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 18:47 
Moderator

joj Tajo... :oops:
fala na finim riječima, kad mi neko tvog ukusa takvo nešto kaže nije mi žao para za filmove i izradu. :)
aktiviraj se majkumu, nećeš se morat zajebavat s kretenima iz foto radnji a to je plus, znaš sama uostalom haha. Zagreb je kulturni gigant kojeg je sevap zabilježavat, morat ćemo neko druženje te vrste organizirat uskoro :D

AA wrote:
kaš ti doć pico da ispunimo par slikovnica? :D

mogli smo na sarajevo metal festu gledat toxicdeath in rainbows :razz:

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2010. 19:00 

osjećam se dobro jer sam preselio u novi stan i ne mogu se požaliti. Dobro je što sam zaradio na nekim kursevima ovaj mjesec malo više. Dobro je što si uzimam novu gitaru. Posao je malo dosadan, čekaju se i neki ispiti, samo mi je loše jer sam se zdebljo opet pa to sad valja stesat nekako.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 182 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]