nekrodemon wrote:
Jasa projekat je dobar, ali zasto mislis da ce to tamo upjeti..Ja uvrh glave znam pored tebe jos 3 metalca tamo. Uostalom, mislim da bi logiÄnije bilo da trazis da se postavi jos jedan stejdz, eventualno da se osposobi Ljetno kino za te svirke, kao sto je bilo s onim Industralcima iz Francuske. Jer jbg RaNbo neće da njegove folk zvijezde ispastaju da bi mu neki drekavci sirali bukvalno u najprometnijem dijelu grada. A ja iz pouzdanih izvora znam da gosn. rambo planira ukinuti sve sto ima bilo kakav rock pa nadalje karakter, tako da nemoj da te cudi sto za koju godinu nece biti ni pop muzike kamoli sta sa distorzijom. Tako ti je kad je nacelnik iz obliznjeg sela. Zato brate, trazi ti da se uporedo jos jedan stejdz pokrene i onda ce biti rokacine, bendova nece faliti.
Ma raja je i najmanji problem... Vidio si za Silent i SITV koliko je bilo raje, kako iz Goražda tako i raje što je došla i da je bilo pun pogodak

Dosta bi raje opet i doslo na ovo, još je džabali, a u drugu ruku, dobro je za metal propagandu
Mislim da su dvije prošle godine dale upravo do znanja da nešta ovako treba
Jbg, možda nema toliko metalaca, al ima raje koja hoce neÅ¡to drukÄije, Äak i u Goraždu... Pa da malo vidimo koliko raNbo poÅ¡tuje ono Å¡to je do sad rekao i govorio.
Drugi stejdz i sl. bi odmah otpalo znaš njih, nema se para, ovo ono... dupli trošak, žalbe da se više dešavanja dešavaju u isto vrijeme...
A uostalom, nek vidi onda šta mu je bolje... "drndanje" i dobar ugled festa i dosta raje iz drugih gradova uz minimalan trošak, ili suprotnost.
Kad se već lova daje od naroda... Treba se i pokušati, kad se može... jebat ih, onako kulturno, kad oni mogu nas, da im još mi i šutimo!?
Jedino što u ovom sistemu valja.. samo demokratija demokratiju može uništiti