Nakon deset uzastopnih poraza, bio je red i pobijediti..

Nisam iznenadjen doduse.. nezadovoljan, svakako.. al na Pecari se uvijek moglo igrati, teren i uvjeti su uvijek osigurani, tako da je to samo stvar tko je to u stanju iskoristiti jer su svima takvi uvjeti.. bolje dati uvjete gostu pa nek pokaze da je bolji, nego da se kao brojne nazovi ''velicine'' u ligi koje, ironicno, jedva u istoj opstaju zahvaljujuci mjerama opstrukcije igre protivniku, a ne poboljsanju vlastite igre..
Zeljeznicar je bio bolji, nastranu stalna terenska inicijativa domacina i propustene prilike, to nije dovoljno za momcad koja ide na titulu, na svom terenu, agresivniji Zeljeznicar i vise htio pobjedu.. Å iroki je najkompletnija momcad u ligi, tehnicki kvalitetnije na terenu izgleda od Zeljeznicara, ali ima veliki problem nesrazmjera obrane s napadom, te kad napadu ne ide, pogotovo bez kapetana momcadi, to je onda realan problem ako protiv sebe imas motiviranu momcad koja se krvnicki bori da uzme bodove, za razliku od tebe taj dan.. to je jedina prava zamjerka preko koje se ne moze preci, cijela momcad jednostavno debelo podbacila i nedovoljno truda ulozila..
Svejedno, i dalje jedna utakmica, vrijedi i dalje samo tri boda, a do kraja isuvise mnogo..
Da ne bude da sam ja tako rekao, Amar Osim :
"Reći ću ono što sam govorio i prije utakmice: Kada imaš normalan ambijent, normalnu atmosferu, onda možeš igrati nogomet i nadigravati se. Da je barem više ovakvih klubova kao Široki, gdje možeš igrati, bez obzira na rezultat. Znali smo da imamo šansu, da se na Pecari može igrati. Bolje smo se snašli, uz disciplinovanu igru i korektno suđenje, pa smo na kraju i slavili"