Posto vidim da za mene na ovom forumu nema mjesta , polako tjerate ljude pocevsi od starih clanova pa nadalje , trazim ban na ovome forumu , moze i na IP adresu ili kako god hocete , ja se vise necu vracati . Dobijao sam banove za sve i svasta za moju zajebanciju i tako te stvari , zao mi je samo sto sam koga uvrjedio kroz sve to i njima se izvinjavam .
Tu ima i ok raje , ali poceli su dolaziti ovi 'zajebanti' i ovi sto se furaju na druge metalce i tako to , i kada vide da je jedan napao neku osobu svi se okome na njega sto nikako nije dobro na ovome forumu . Prije kad sam bio tu bila je stara dobra zajebancija , bila je raja , pisalo se o muzici . Danas je ovaj forum postao ko ce koga da zajebe i bolje mu zaćera .
Ljudi tu dolaze nabijati postove bezze , ne kazem za sve ali svi znaju na koga se ovo odnosi a mogu se neki i sami naci u tome . Dosta mi je vase zajebancija od onoga mrkvinog sranja sto je uradio , pa sam se morao svadjati sa Dinkom i jos dosta raje sa foruma a mrkva vam je dobro izjebao , izvrjedjao i svasta govorio i kad ste to saznali , neke banove ste dali bezze i ta sranja i opet eno ga zajebava po forumu ko da se nista nije desilo .
SODOM-u ste dali ban jer je odgovorio na provokacije a nikad prije nije imao nekih ispada ' ozbiljnijih '
Onda da spomenem i zajebancije moderatora , npr . Onog sa Arinoe kad je vrjedjala Cazin pred svima tu , ja sam joj odgovorio dobio ban jednom , pa jos jednom od nje na nicku Obezglavator bez ikakvih razloga . Da ne spominjem dalje kakva sranja su bila .
Zao mi je zbog raje neke sto moram otici i sto sam postao ok , cesto se i cujemo na face-u i nadam se da cemo se cuti i dalje i njih pozdravljam a ostalima koji su dolazili provocirati , zajebavati mene porucujem
DA SE NAPUÅ E KITE DOBRO , necu nikoga navoditi , naci ce se sami u tome .
Iskreni pozdrav pravoj raji , dusi RP foruma .