shitpifter wrote:
šaran je nešto drko na uređaju, samo da znate, ovo kad se stiša najednom, al to se da popravit.
to samo da se ogradim da ne ispadne da ja ne umijem i ne razumijem u butlezi.

Hahahahah, konju onaj najgori, kad se snimaju snimke i probe, staviš na low da ne bude peakova onih odvratnih koji ti se znaju registrovati kao pucketanje, ali ne vinilno, nego ružno

U butlegaj se kolega pifter razumije, da se razumijemo

Å to se mene tiÄe, joÅ¡ jedno finansijski neuspjeÅ¡no, muziÄki genijalno druženje probrane raje. Meni je drago Å¡to sam nauÄio ne nervirati se kao prije na neke propasti.

Treća Smjena je oderala dupe i to hardcore, ljudi FAKAT, FAKAT, FAKAT ne da znaju svirati, nego su carevi, super raja. Kad god žele u SA, a mi (BHxHC) smo u mogućnosti da organizujemo, Äak i pod boljim uslovima (izvinjavam se za hranu!

), samo nek traže, mi ćemo da sredimo

ALFATEC, hardcore punk sa preizraženim garage rock'n'roll zvukom, meni fantastiÄan bend, evo vrtim 7'' i ne da su odliÄni nego su super.
Talijani su otiÅ¡li sad iz mog stana, najedeni i napijeni, napravio im i sendviÄe za puta

Iako nije ekonomski isplativo po bilo kakvom aspektu (jebiga, taj aspekt je najusraniji i najvažniji u svom sektoru), bilo je odliÄno i obećajemo rundu dva u maju