tjeskoba wrote:
ixxxa wrote:
JohnnyT wrote:
"zbog nju bridera ne oblaÄim crnu odjeću. zbog njim sam izvadio mindžuÅ¡e iz uha. zbog njih bih se osjećo ko panker taman da u bijelim tolama i rozoj koÅ¡ulji doÄ‘em na sarajevo metal fest 2."
neka mi neko normalan kaže da je ovo ok, da nije glupo... mislim stvarno
volio sam crnu odjeću i noso minÄ‘uÅ¡e, pa kad sam vidio kakvi su se debili poÄeli oblaÄit u crno i buÅ¡it uÅ¡i ja sam prestao da neko ne bi pomislio da sam nju brider, to je meni sramota buraz.
ovo je stvarno vrhunac gluposti

koji lik
glupost što me sramota da me porede sa nju briderima? nego šta je nego sramota, vidi vas kakvi ste
Medieval wrote:
''volio sam crnu odjeću i noso minÄ‘uÅ¡e, pa kad sam vidio kakvi su se debili poÄeli oblaÄit u crno i buÅ¡it uÅ¡i ja sam prestao da neko ne bi pomislio da sam nju brider, to je meni sramota buraz.''
Ma jaÅ¡ta bola ti si poseban,gdje ćeÅ¡ ti biti nju brider.Folkeri hodaju u obiÄnim hlaÄama ,ajd ih sad skini pa go hodaj.Mislim u sluÄaju da su folkeri sramota.
ja ne nosim hlaÄe već farmerke ili tole
username: wrote:
šminkeri su oni koje prate trendove i davaju po par tisuca kuna,maraka,eura za komad odjece , nemores reci da je sminker neko ko kupi majicu benda od 20km i obicne tene (starke,vansice) koje su 80km ... ako je tako , jesi i sam reko da si nosio crno , predpostavljam da si i nosio majice od bendova ... stoga si i ti sminker i svak ko nosi majicu benda kojeg podrzava ...
pokaži mi nju bridera koji nosi majicu od 20 i tene od 80 maraka