ukratko..

fest bio dobar,malo manje posjetilaca nego prethodnih godina,sto se mene tice i bolje,izvoÄ‘aÄi Å¡arenoliki,uspio sam svaÅ¡ta neÅ¡to da pogledam.
prvi dan bed brejns,popriliÄno loÅ¡e,krljavo,zvuk blizu katastrofe,neuvjerljivo,po malo razoÄran.
suisajdl napravio jednu od najboljih svirki na kojima sam bio,odsvirali skoro sve hitove,za malo viÅ¡e od sat vremena rekli viÅ¡e nego maltene svi bendovi u zadnjih 5 godina na ekspoziv bini.posjeta Äini mi se u maksimalnom kapacitetu.nemam rijeÄi stvarno.
za kraj na glavnoj bini bio dja shadow,zakuc pored nekog hidranta i slušaona nekih sat ipo,2,fino odmor i kuci.
drugi dan pogledo kratko ex deo,onako,nije loÅ¡e,mada ja nisam najpozvaniji da komentariÅ¡em jer prije nisam ni slusao bend.ali zato poslije njih dikepitejted,zgromio,Äak i sa jednom gitarom zvuÄalo odliÄno.svirali vecinom stvari sa organik halusinozisa.zbog njih sam uglavnom i bio tu 2.dan.
poslije njih behemot.dovukli su neke pravo smiješne,lafo zle stalke za mikorofne,našminkali se i odrokali.momci super sviraju,samo meni jbg to ne leži,a i previše mi šminke:) uglavnom nisam ih ispratio do kraja.plasibo naravno,nisam gledao.
treci dan nisam uspio da pogledam barniz propaganda a zelio sam,jbg krenuli su u 7 sa svirkom.ispratio sam MOC sa kojima smo svirali nedavno,solidna svirka pred malo ljudi.u to pobjegoh u neku laf Äilaut zonu,tamo bili lejzi begovi i ogromno platno,instalirali se i gledali tekmu njem-uru,bilo nam super i taman po zavrsetku stigoh na dozer,korektna svirka,cigla malter,bi mi neÅ¡to drago Å¡to nas i ove godine neko predstavlja na eksploziji.uglavnom fino proÄ‘e.poslije njih super zabavni Al & d blek kets,to bi trebalo nekad dovest u BiH,mislim da bi odlicno proslo.u pitanju je r&r rokabili,al nekako pravo dinamiÄno,ne davi ni sekunde.poslije njih exploited.nema se tu Å¡ta puno priÄati,totalni rasulo,sve hitovi,bi mi smjeÅ¡no u jednom trenutku na pjesmi fak d ju es ej,svi pjevaju,pa i Ä‘itrista al end d blek ketsa koji su inaÄe ameri.kakav je prenos njih podero nisam siguran.al aj.uglavnom bilo napeto do kraja:) poslije svirali citizen x i kolaps,ova benda ne uvjerljiva,ni jedan ni drugi mi ne zadržaÅ¡e pažnju pa se zaputi kuci.
Äetvrti dan gledao samo bambi molesters oko pola3 ujutru i to dvajs minuta:)
citavo vrijeme razvlacio se sa dobrim ljudima u toj Äilaut zoni,gledali finalnu tekmu,zajebavali se,jedno od najboljih veÄeri na exitu od kad tamo odlazim,a et jbg,nisam baÅ¡ niÅ¡ta pogledo.
sve u svemu beše dobro.