stari serator wrote:
Watain ako imaju ikakav attitude to je onaj protestantski "prodaj sto vise i od ovog napravi dobru karijeru" smrdljivi teve pastor prevarantski.
Previse uprostavas stvari. Znas i sam da postoji satanizam u Laveyanskom (cisto ruganje i religizacija hedonizma), i onaj teisticki, koji djavola smatra bogom. Nadalje, vrlo je tesko, ustvari daleko teze, uopste polemisati o prirodi djavola ili bilo kakvih "crnih sila" kako je on predstavljen u tri monoteisticke vjere i adekvatnim zamjenama u paganskim vjerovanjima.
Tebe ce bog kaznit za te crteze i rotacije casnog krsta haha.
Ma "orthodox satanism" ,i bendovi koju su u tome glorifikuju-demo povrijedjivanje,molitve, rituale, sluzbu, pokoravanje, strah od Boga, ljubav prema Bogu...isto imas u pravoslavlju, samo sto nije samo povrijedjivanje nego post, nije ritual nego liturgija, nije molitva Djavolu no Jristu i slicno...Ovi su to samo oplemenili sa nekim Anima Mundi, jahve i ostala sranja, nema tu nikakve dubine nit posebne price...klasicna religiozna tematike i jos citati iz Biblije...sto ces vise...preseravanje...zato samo Burning Winds i taj "low" stav i tekstovi tipa Pigchrist vomit blood, Virgin Mary drink the sperm " hahaha...
Nisam je fanatik, ja sam svjetovno cedo ne duhovno...takvima je grijeh dozvoljen heheh