prvo...jesil cuo za internet...sta sada koristis? jos jedan dokaz da si kompletna budala. usput pripizdina je Visoko, a ne velegrad sa dva miliona stanovnika

drugo, brisao si ti vec profil. sjetimo se Burnt_in_Effigy. Tako da u tvom slucaju to nebi bilo nista novo

trece, jel to prijetnja? ima li ikakve logike u tvom postanju? ti si ba totalna provala od coeka to svi znaju. samo te autamo. ti "kreteni" o kojima pricas su za tebe ajnstajni (doduse, ko nije). ko na internet svasta stavlja da svako vidi je automatski svacije iskustvo i svako ima pravo da ga podjebaje. drugo je iznuda i slike koje je neko ukrao ili uslikao bez odobrenja (kao sto je slucaj tih mojih slika sa mora koje je slikao ko ce drugi no vucibatina draza, a sta je tu emo gledam teve napusen, ja neznam al ne smeta mi zajebancija) i one slike na kojoj sam ja izu stavio u kompromitujuci polozaj koja je na nagovor debelog ede kod njega kuci. al ja se opet ne stidim i ne pravim jebenu placitragediju ko vi kult frajeri (koji ste po potrebi i "osjecajni momci", nebil kakva nesretnica opazila vasu emotivnost haha) od toga. sto ce dovesti do zakljucka da si ti i oni slicni tebi najobicniji peder, jajar, licimur, demon, kurva, pozer, i sto je najgore...izdajica kulta

cetvrto, pogledaj moj avatar, koji si izbrisao sa fejsa, kao i par drugih slika. sta reci za ovaj tvoj izraz lica?
ucviljeni cigo nakon sto mu je neko streljo fameliju. ja se ne stidim nicega, dapace, ja sam svoje slike sam stavio na fejs po dogovorenom pravilniku. tvoj argument je fail ko i ti sam

Da tu ne postoje neki skriveni nacionalno/rasni kompleksi, osjecaji manje vrijednosti pa cimeri ne smiju imati plavu kosu i oci