Hapa wrote:
nekrodemon wrote:
zato sto nije imao s kim igrati, sve u kurcu bilo..ove sezone bi jebavao majke, kladim se u zivot..al eto necemo saznati...i dalje mi je jedan od najdrazih igraca i sretno mu gdje god.
Ne uklapa se onu Del Nerijevu filozofiju, tako da bi se tesko naigrao. Covjek oduvijek forsira igru po krilima, sa snaznom sredinom i krkanom u napadu. U Chievu je se na taj fazon proslavio, bilo ih je milina gledati one jedne sezone.
Juventus je daleko najvise love potrosio u ovom prelaznom roku, Agnelli family hoce da se vrati na pobjednicko postolje, pa im nije zao isprsiti kintu. Al' zivi bili pa vidjeli, nece to tako lako ici.
P.S. Bi mi mrsko ici u kladionicu, a kontao igrati i schalke i wolsfburg i tottenham keca...

ma bilo je ocito da se ne uklapa u tu formaciju, 4-3-1-2 njemu najbolje lezi, al ajde, i dalje mi krivo. Del nerijeva taktika je uzela maha i vidi se da se najvise love dalo za krilne igrace, cak 4 igraca...ma bez obzira sto ej Andrea dosao na vlast i dalje malo skrtare, nisu to ta pojacanja koja su se ocekivala, jedino mozda Krasic i Bonucci, ostalo je sve haman na posudbi...ako sad daju pare za Benzemu ili Capdevilu, onda ima smisla.
a i ja sam danas kontao iste parove odigrati i sreca pa mi bi mrsko izac iz kuce
sezona tek pocinje, vidjecemo, ja se nadam najboljem, a gore od prosle sezone ne moze da ga jebes
odoh sad Hoffenheim gledati, i bez Carlosa Eduarda, mogu ove sezone u Europu komotno.