evo Å¡ta sam upravo dobio u inbox od pjevaÄa B.E.S., novog beogradskog harkor benda koji je nastao iz This Is How We Feel-a:
Quote:
Vidi buraz, prvo da ti kazem da mi je jako zao zbog ruznih stvari koje ste doziveli i da ti se izvinim u ime nas, srpskih bendova i bendova koji pisu i pevaju na srpskom jer mi apsolutno nemamo veze sa takvim iskompleksiranim debilima. I mi volimo Srbiju, i grad u kome zivimo ali nikada ne bismo drugom nametali svoju volju i nekog ne bismo vredjali na nacionalnoj niti bilo kakvoj drugoj osnovi. Budi siguran da B.E.S. nikada sa takvim losim ljudima nece deliti binu niti Vas zvati da i vi to ucinite i dopustiti da vam se takve stvari desavaju.Bar ne u Srbiji. Iznad svega, vi ste nasi prijatelji, dobri ljudi vredni paznje i vremena provedenog s vama, u nasim kucama, gde nema ovakvih jeftinih nacionalistickih provokacija, ste uvek dobrodosli a zajedno cemo se boriti da se ovakva sranja izbace i nikad ne dovode u vezu sa Hard Core-om jer to nije i nikad nece biti deo nas i vrednosti koje mi negujemo.
Eto toliko.
drzite se braco, i znajte da smo uvek uz vas.