Sjajna noć bila!
Festival Of Mutilation - odliÄno usvirano, riffovi i aranžmani svi na mjestu (jedino bih da je vokalnih dionica malo viÅ¡e, no dobro), životinja ova slovenska satra onaj bubanj ko niko, a i ostali ne zaostaju. Milina za sluÅ¡at. Nove pjesme razvaljuju!
Menace To Society - jebote, al ste se popravili. Mislim, da se ne razumijemo pogrešno, i prije ste bili super, al ono sinoć je fakat nastup da se i velika svjetska hardcore imena mogu postidjet. Premoćna energija, Edo dobar frontman - pokreti, nastup, vokal; ostatak benda također. Meni najbolji MTS nastup ikad. Baš ono vrh!
Tanker - Å¡ta reći za kraljeve... sve se Äulo, sve se vidjelo. Malo pred kraj smo se smorili od zadavanja, mene i dalje vrat i leÄ‘a bole. Drago mi je da sam staru ekipu vidio nakon par mjeseci

Sam line-up je bio odliÄan. Imao si tu jedan FOM koji ono sluÅ¡aÅ¡ i gledaÅ¡ i uživaÅ¡, milina. Imao si MTS koji je Äisti jebeni moshpit i energija te na kraju doÄ‘e Tanker koji je ono zadavaÄina. Nije ni gledanje samo a nije ni neka Å¡utka (mada smo se i tu Å¡utali) nego Äisto zadavanje uz ritam i rofove.
Za naredni put ću do kraja nauÄit tekst Brokena, ne samo prva dva lajna, za sluÄaj da opet dobijem mikrofon u ruke
Hvala Goranu, Slavenu i svima koji su bili u organizaciji.
Sloga kao mjesto je super, super zvuk i to... al jebeno nisam mogao vjerovat kad mi je usljed nastupa Tankera priÅ¡ao gazda kluba i "zamolio" me da obuÄem majicu, jer "ko je vidio da je neko u klubu bez majice...". Nabijem ja na kurac takav um, pa bogtejebo rokenrol koncert je, nije Rat Å¡minkera. Al je bar dozvolio iole Å¡utke, Å¡to je veliki napredak u odnosu na prije. SeljaÄina Å¡minkerska.
After party sa nekih možda 25 ljudi na nekoliko kvadratnih metara stana prijatelja i prijateljice u Pofalićima je bio storgi ftw. Bilo nas je i dosta forumaša tu. Baš se zgotivili maksimalno uz cugu i metalpank
RJM \m/