Nameless wrote:
Ne vjerujem doktoru koji ne nosi bijelo pa sve i da SIDU lijeci.
Bitna je sveukupna slika, zvuk na prvom mjestu naravo. Al ako mi izgledas ko prateci bend Dare Bubamare, svodi se sve na ovu pricu s doktorom.
Svaka cast vama, da si mi ziv i zdrav, a u Sarajevu ima jako mnogo ljudi s takvim stavovima nazalost, vjerov'o il ne.
Svejedno support svima, Biloku posebno

E jebi ga Andrej, nema me odokativno 100 godina i ispašće da sam se loggovala da te "napadnem". Što... ovaj... da ti iskreno kažem i nije daleko od istine
Å ta bolan kažeÅ¡?! Zvuk na prvom mjestu? Jok ba Andrej, PJESMA je na prvom mjestu, pjesma ili ti muzika. Onda zvuk. E, ako ga jebeno zadaÅ¡ sa ova dva preduslova možeÅ¡ se obuć' ko jebena Alisa u jebenoj zemlji Äuda, mislim doslovno, ali svi, baÅ¡ svi koji su tu da bi SLUÅ ALI MUZIKU (a ne zvjerali okolo u traganju za odobravanjem u okviru željene subkulture, Å¡to je, takoÄ‘er, sasvim normalno u ODREÄENIM godinama starosti) će tvoj band shvatiti JAKO OZBILJNO. Dobro ti je neko rekao, zvuÄiÅ¡ k'o Zele ba. Odijelo je Andrej POZA, poza kao kada POZIRAÅ .
Eh, a Å¡to se tiÄe dogaÄ‘aja PUNA PODRÅ KA DRAGIM HERCEGOVCIMA DOMAĆINIMA I PO!!! Prave vrijednosti su, ba, tr00. Zajebancija, druženje, žešća (piće) i iće, opuÅ¡tenost, jednostavnost. Da Bog da vam udruga živjela i nadživjela nas sve!!!