ja sam mogo doć,...JBG

al fkt! slj put ću dobro razmislit!
joj, kako sam se veselio ovoj svirci. komentare koje sam Äuo za proÅ¡lu svirku 911 i Fire At Will, sve super, sve za 10, sve hyperhyper-dojaja-jaja! i onda joÅ¡ MMH

i onda ja doÄ‘em na tu svirku, Äujem MMH, do jaja ljudi, pravi HC punkeri, zajebancija, sve opuÅ¡teno. vole se zajebavati, svirali i SMF, do jaja!
a onda 911! prvo hajd jedan gitarista im sjebo ruku jer je lik skako a ne zna skakat pa se sjebo. drugo izvlaÄe se na to da inaÄe imaju 2 gitare! a Å¡ta pravite pjesme sa 2 gitare kad imate idiote u bendu koji ne znaju hodat! i hajd krenuÅ¡e oni, pjevaÄ se zado, unosi se ljudima u lice, kontam neko će ga stocem opalit! al oni tako navikli kod kuće, i po toj evropici, da je sve wooow i blablabla. i onda u po frke lik poÄe neÅ¡to priÄat, i reÄe kao ide mu na kurac Å¡to samo par ljudi naprijed stoji i zadaje se, a ostali stoji odzada piju pivu i boli ih kurac, i hajd boli njega, i onda samo reÄe "Fuck you!". njegova je sreća Å¡to ga je samo parl judi skontalo da je to rekao, i to oni koju su najviÅ¡e uživalo dotad u svirci. nakon toga mi je skoro pokvario raspoloženje. al par nas je nastavilo da se zabavlja i bez obzira na tog debila se zadavali.
slj put kad doÄ‘e u sarajevo i publici kaže Fuck you dobiće fuck you po zubima! a Äuo sam da su u beogradu isto htjeli ranije zavrÅ¡it, pa su im rekli sad platite da izaÄ‘ete il svirajte joÅ¡ da vas ne bismo ubili! i svirali su joÅ¡.
bend veÄeri - MMH!