Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 18:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Ormus/promocija albuma Transmission@ Amf. Doma mladih, 20.11
PostPosted: 22. 11. 2010. 06:28 

..ejšn.. wrote:
Meni bi ok svirka, samo mislim da je 4 benda bilo previše. Zato se na Ormusu ispraznilo pola Amfiteatra, a ono raje što je ostalo je većinom bilo smoreno, što Ormus fakat nije zaslužio, sa obzirom da je ovo bilo njihovo veče. :?
Obrada Pantere je bila vrhunska, usvirani ko da su prekjuče zadnju svirku održali, a ne u aprilu 2009.

BLEK METAL ODAR je imao dosad najbolji nastup.

Na Dozeru se skoro trećinu nastupa ništa nije moglo razaznati, ali vidim raji koja ih gotivi to nije ni malo smetalo, samo nek je veselo i energično. :)

Al Inciter!!! Ono je pro bend. Volio il mrzio stil koji sviraju, moraš priznat da ljudi znaju svoj posao. Trebalo im je posebno svirku organizovati sa predgrupom tipa Evading Downfall-a, jer se ovdje baš i nisu uklopili.

kako volim kad si mi pametan djelim misljenje skroz :!:

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2010. 10:43 

Striker wrote:
Kemo ovaj put si uspio docekati kraj svirke unutra :mrgreen:

8)

Profile  

PostPosted: 22. 11. 2010. 15:47 

..ejšn.. wrote:
Meni bi ok svirka, samo mislim da je 4 benda bilo previše. Zato se na Ormusu ispraznilo pola Amfiteatra, a ono raje što je ostalo je većinom bilo smoreno, što Ormus fakat nije zaslužio, sa obzirom da je ovo bilo njihovo veče. :?
Obrada Pantere je bila vrhunska, usvirani ko da su prekjuče zadnju svirku održali, a ne u aprilu 2009.

BLEK METAL ODAR je imao dosad najbolji nastup.

Na Dozeru se skoro trećinu nastupa ništa nije moglo razaznati, ali vidim raji koja ih gotivi to nije ni malo smetalo, samo nek je veselo i energično. :)

Al Inciter!!! Ono je pro bend. Volio il mrzio stil koji sviraju, moraš priznat da ljudi znaju svoj posao. Trebalo im je posebno svirku organizovati sa predgrupom tipa Evading Downfall-a, jer se ovdje baš i nisu uklopili.

A i Inciter super raja,zapili se mi fino kod mene :D
A kad vokal i gitarista ujutro zada na akustari neku klasiku ja se izvrnuo od dobrote.

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2010. 02:26 

Svirka je meni lično bila pravo dobra :D , nisam bio odavno pa se malo poželio. :lol:
Što se bendova tiče svi su odradili posao odlično, mada mi se nekako Inciter isticao. Momci razvaljuju,svaka im čast. Jedino što nevalja a i već je spomenuto da dosta raje sjedi... :? cmoooon

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2010. 13:04 

TearTheSky wrote:
Svirka je meni lično bila pravo dobra :D , nisam bio odavno pa se malo poželio. :lol:
Što se bendova tiče svi su odradili posao odlično, mada mi se nekako Inciter isticao. Momci razvaljuju,svaka im čast. Jedino što nevalja a i već je spomenuto da dosta raje sjedi... :? cmoooon

sta imate protiv ljudi koji sjede, njuhov problem, teb ako se skace, suta slobodno, neki ljudi uzivaju na takav nacin na koncertima ili jednostavno im nije do toga....

Profile  

PostPosted: 23. 11. 2010. 16:23 
Immolation wrote:
TearTheSky wrote:

sta imate protiv ljudi koji sjede, njuhov problem, teb ako se skace, suta slobodno, neki ljudi uzivaju na takav nacin na koncertima ili jednostavno im nije do toga....

evo bas i ja kontam, ako neko voli da slusa tako mjuzu na svirci neka sjedi
al sto jes jes, pred kraj svirke, malo ruzno i zalosno djeluje kad je 10ero ispred bine i 20ak ljudi sjedi ostalo se pokupilo, al eto, o tom po tom

uglavnom, svaka cast svim bendovima, odusevljen ostah, i bilo pravo dobro, steta pa nisam mogao ostati na zaufenšpasu poslije, al se nadoknadilo to sve hihi

PostPosted: 23. 11. 2010. 17:27 
Moderator

svako dozivljava svirku na svoj nacin i nema potrebe o tome srati jer niko nema pravo drugome govoriti kako se treba ponasati na svirci..presmijesno.

mozda jeste malo bezze samo sjediti ko u pozoristu, ali ako neko nece da se suta skace s bince i sl, treba ga streljati? lol ba, svako podrzava svirku na svoj nacin, ja se prvi ne sutam ne skacem, ali ispratim svirku na SVOJ nacin, kome se ne svidja nek ga oglaba.

jos jednom svaka cast bendovima, jos mi se po glavi vrti, ludilo :)

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2010. 17:46 

nekrodemon wrote:
svako dozivljava svirku na svoj nacin i nema potrebe o tome srati jer niko nema pravo drugome govoriti kako se treba ponasati na svirci..presmijesno.

mozda jeste malo bezze samo sjediti ko u pozoristu, ali ako neko nece da se suta skace s bince i sl, treba ga streljati? lol ba, svako podrzava svirku na svoj nacin, ja se prvi ne sutam ne skacem, ali ispratim svirku na SVOJ nacin, kome se ne svidja nek ga oglaba.

jos jednom svaka cast bendovima, jos mi se po glavi vrti, ludilo :)

potpis;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]