Evo moja kratka recenzija koncerta:
Nisam nikad gledao uzivo Krv, a posto je ovo haman bila posljednja prilika, odlucih da krenem na put u petak, da malo vidim raju navecer i u subotu na koncert. Al' u kurcu. Prvo zapao u nevidjenu mecavu u Sloveniji, na nekim mjestima padali vec napravljeni snjeski. Putovao 13 sati, obicno mi treba 6 i tanak kusur. Kad sam usao u svoju lijepu Bosnu i Hercegovinu, ni kisa ne pada, samo sto nije sunce sijalo (iz objektivnih razloga, jer je bilo oko 22 sahata).
Jutros jos u glavi onaj osjecaj kad ti auto plese na snijegu k'o balerina na parketu, ili cemu vec. Ipak sve ode na dobro, kontam.. Al' u kurcu, po drugi puta. Kupio cuge, da se druzimo ipred Ag-a, ko se zatekne. Parkirao azdahu, uredno platio parking (jos imam listic - Donja Obala 16) i otisao na kafu s prijateljicom. Vracam se oko osmice, taman zagrijan za svirku, kad imam sta vidjet: razbijeno staklo od auta, auto opustoseno, k'o da je onaj Taz iz crtica u njemu obitav'o.
Uglavnom, da skratim

, nigdje mog ruksaka, nigdje KOZNJAKA, nigdje cuge. Bio paket sarajevskog, 2l gina, 2 fante limun, da razmutimo...

Ostavili papci fante, ostalo odnijeli.
Pa ako neko bude prodavao Morbid Angel duksericu, ispred logo iza datumi turneje 2008, Divine Eve kapu, tamnosmedji KOZNJAK, samsung player sa 8 gb kvalitetnog metala, cetkicu za zube Mentadent, 6-7 kondoma durex, aparat za brijanje Phillips, aftershave neznamkojamarka, bokserice i tih nekih predmeta, sadseveczajebavamjersamseumedjuvremenunapio, najebite mu se mame u moje ime, i prebijte ga, oduzit cu se nekako. Ozbiljno.
Uglavnom, nisam gledao koncert jer nisam znao gdje da ostavim razlupan auto, plus mi vecer bila sjebana totalka.
Najvise mi je stalo do ruksaka, jer sam stvarno emotivno vezan za njega, drug iz hiljadu avantura. Invicta marka, ima prisivac Morbid Angel, Misery Index, Incantation, jos nekih natpisa itd.
Kontam da ce ti likovi prodavati stvari, a nema ko drugi kupovati nego metalci, pa da znate.
Nema potrebe napomenuti da sam se pri povratku doslovno probijao kroz maglu.
Jebo ga sto puta bog.
I jos jednom.
e jebiga, al imaću u vidu za ove stvari ako ko bude prodavo.
koncert je bio haos, ovo je pravi koncert! mal klub, puno raje, sve zbijeno, svi vrište!
proces satanizacija nastavljen do jutra, navraćali jednog kultnog malca što je došo pješke iz zenice da pokazuje kitu