samo par rijeÄi da ne bezzim bezze, Alejandro je rekao već sve.
ekipa iz Beiha koja je iÅ¡la na svirku je bila do jaja, zajebancija na nivou, vozaÄ iskusni FormulaÅ¡

Sale, ti si tzar jebeni! Le Mans te zove

drago mi i što upoznah Acu
svi bendovi su bili do jaja, samo je bilo pitanje gdje je viÅ¡e publike bilo. sliÄno i kao u Sarajevu, lokalni bend DBN je podržalo par ljudi, a ljudi krenuli taÄno u 21h kako je bilo i najavljeno. nek sam i to pogledao

Backtrack - do jaja! mlada raja, a puno energije, vokal samo leti po bini, skaÄe i neki kreteni mu vazda povuku mic i nestane vokala. al opet, iznenaÄ‘en sam kako su Backtrack dobri uživo! NYHC vazda do jaja!!!
Lionheart su bili dobri! furaju i tjeraju neku energiju, a one skinjare i ostala raja odgovaraju. nakon svirke se dalo skontati da skoro svaki bend te veÄeri ima nekog teÅ¡kaÅ¡a ala Todd Strange iz Downa
FIRST FUCKING BLOOD! Å¡teta Å¡to nisu poÄeli svirku sa introom "
if you're going to san francisco" i onda 'Next time i see you', ali opet su derali na svakoj pjesmi, vokal je davao sve od sebe, i vidjelo se da iz sveg glasa urla. neki idiot mu je maznuo kapu i paradirao malo s tim, pa mu je ovaj bez ikakve ljutnje uzeo i nastavio mrtav ladan. i njima su kreteni kidali kabl od mic-a i sjebavali vokal. i Å¡ta fali ako kažu joÅ¡ 100x circle pit, on je tu da animira ljude da se zabavljaju. al' najjaÄe mi je Å¡to su neki ultra-debili vazda dobacivali na rvackom da skine svoju "Animal Liberation Now" majicu, jer je Äovjek vegan i tako to. vidi se koliko su hrabri ti momci kad dobacuju da ih ne može razumijeti lik na bini. koji kurac uopÅ¡te dolaze na svirku i Å¡utaju se dok svira FB ako znaju da je to takav bend. kretenoida ima svugdje.
Terror - pratio prvo sa kraja sale, da vidim sve fino, Äujem sve lijepo, standardno deranje guzova, hit za hitom (a ovi bend fkt ima hitova!). stage dive za stage diveom, raja Å¡izi, viÅ¡i liÄi na keÄere nego na Å¡utku koliko je polugolih ljudi bilo. bilo je i cura koje su se Å¡utale i bacale. aferim!

i onda naravno gledam izbliza, Vogel priÄa svoje, nismo mi rock stars, blablabla, to na svakoj svirci isto. al hajd, važno je da su dali dosta toga, i svirali sve Å¡to valja.
svirka i sve do jaja! povratak uz još jednog putnika, pišanje od šege! prejeben trip!