Za poÄetak: bump linka
http://srednjiprst.blogspot.com/2011/03 ... video.html
Utisci s koncerta:
Ekipa iz Mash Out Posse-a je poÄela oko pola 12 i sa njima je bio DJ i jedan lik uz Gangstarr community-a. Sloga je bilo
fino popunjena i ne želim da vjerujem da je ijedan iskren poklonik hip-hop kulture propustio ovako važan dogaÄ‘aj! Prema tome, sva iskrena hip-hop raja je nazoÄila kako spada.
Zvuk je kao bio neko sranje no oni su mi malo išli na živac sa tim arogantnim stavom oko zvuka - što je bio i razlog skraćene set liste i izostanka evergreen hitova ala Stick To Your Gunz, Blue Steel, Gunz N Roses i neizostavljivog (

) Blood Sweat and Tears.
Drugo, raja nije bila odveć dinamiÄna no to nije moj problem, ja sam defitinivno uživao ko malokad u Cold As Ice (prva), How About Some Hardcore (u sredini) i Ante Up (na kraju). Interesantno je da niko nije znao kako im se zove prvi hit i prvi single (How About Some Hardcore neoficijelno '93 a oficijelno na albumu "To The Death" iz '94)

.
Ugl. primjetio sam dva metalca: Sharana - koji je stagedive-ao i napravio ekstra atmosferu na Ante Up i lika iz Odara (svaka Äast!!!).
Konc je kratko trajao i završio već oko 10 do 1. I da, još je DJ puštao neprevaziđene hitove od DMX-a, Redmana, Pharaoh Morcha, Ludacrisa i sl...
Sa nekom sa rajom konstantovao da je pravi hip-hop za Sarajevo Ice Cube, Ice-T ili Cypress Hill. Sve ostalo je osuÄ‘eno na propast. I nejasno mi je kako oni u Slogi oÄekuju da se na hip-hopu bude statiÄan. Pa i na hip-hopu se bounce-a, skaÄe i sudara. Ne sjedi se na stolici već se mrda i drma jebemu miÅ¡a

.
Elem, MASH OUT POSSE

!

Edit: Odradili su i New Jack City - meni jednu od dražih pjesama. Zbog toga dodatno zadovoljstvo