Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 18:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Death Angel & Suicidal Angels Tour, 22.03.2011.@ Cinemas, SA
PostPosted: 23. 03. 2011. 12:16 

Strasno, jedan od najboljih koncerata u zivotu...Suicidali prase za 10, Death Angel isto, nevjerovatna kolicina energije u ljudima...boli me sve, ali vrijedilo je :D

...izgubih novcanik u sutci, ali evo sad nadjoh licnu kartu u indexu, vadio neko uvjerenje na faxu i zaboravio izgleda vratiti jucer licnu u novcanik tako da bolje ne moze, mogu na Slayer sad bez sikiracije :D

...ali jedno mi nije jasno, zasto onoliko Vlado poludi na svaki i najmanji ispad publike, i napada Gorana, pa covjek nije normalan, kljuca negativna energija iz njega...

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 12:30 
Moderator

Šta zna seljak šta je svirka i šutka i emocije. On je godinama držao kafanu u kojoj su Knez, Zdravko Čolić i Goca Tržan bili vrhunac muzičkog izričaja. Pitajte bilo koga za staru Kinemu u Titovoj.

Treba osloboditi onda minimum dva metra prostora ispred bine, staviti neku ogradu, i izbaciti stolove potpuno. Ako gorile već moraju biti tu, neka budu u kavezu, raja s druge strane i eto.

No, jebeš to.

DEATH ANGEL je bio zaista vrh, nemam riječi na nastup i energiju, karizmu i kontakt s publikom. Jednostavno odlično.

Ostalo mi je sve palo u drugi plan, sad nemam pojma kako su druga dva benda zvučala. DA ih je potpuno zasjenio.

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 12:34 

Sramotno malo raje.. za ovakav koncert..
Ko nije bio moze slobodno da place. Suicidal Angels ubili. Å teta sto nisu imali svog tonca kao DA jer ono sinoc definitivno nije bio njihov zvuk. Super su raja i pricao sam sa svakim clanom benda.. veoma prizemljeni i skromni. Death Angel.. nakon prvog tona osjetis da su pravi profesionalci i da odlicno rade to sto rade. Energija na nivou citava 2 sata svirke ako se ne varam.

A onom Vladi zelim sve najgore u zivotu. Pacenik jedan.. Jebala te tvoja stolica na koju ne mogu naslonit nogu jer cu je molim te lijepo isprljati.

I da.. zamalo da i ja uzmem bijelu majicu :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 13:05 

uuuuu bilo odlicno sinoc. a volio sam da su umjesto onog konja gurnuli vladu sa bine

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 14:09 
Moderator

Striker wrote:
A onom Vladi zelim sve najgore u zivotu. Pacenik jedan.. Jebala te tvoja stolica na koju ne mogu naslonit nogu jer cu je molim te lijepo isprljati.

c c c c c jebo sebe

Striker wrote:
I da.. zamalo da i ja uzmem bijelu majicu :lol:

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 15:16 

Arinoe wrote:
Treba osloboditi onda minimum dva metra prostora ispred bine, staviti neku ogradu, i izbaciti stolove potpuno. Ako gorile već moraju biti tu, neka budu u kavezu, raja s druge strane i eto.

nije valjda da su stolovi bili skroz do stejdža? kao na tankeru ?

treba pod hitno nešto poduzeti po tom pitanju mada znam da su organizatorima ruke vezane. šta ćeš kad je čovjek seljak i očigledno nema pojma o metal svirkama. ako mu je stalo do inventara, ne znam kako mu do sada nije došlo iz guzice i tikvu da su znatno manje šanse da se polomi stol ili stolica kad ih skroz skloni.
nastranu što neko može glavom platiti jer fakat smeta i ograničava kretanje... :|

edit: i dobro se sjećam kad je na svirci aesthetic-a seljak doslovno ulazio u šutku i govorio ljudima, de se smirite... debilčina

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 15:59 

Adimiron je fino otvorio,imaju momenata dobrih.
Suicidal Angels :twisted:
DA me malo smorio vjerovatno do toga sto ih ne slusam nikako pa mi nije bilo zanimljivo.
Ali kako god super su svirali,energicno,odlican kontakt sa rajom i profesionalci su stvarno.
Raje opet malo a razloge vise ne treba traziti...
Za vlasnika treba izmisliti nove nacine torture jer niti jedan koji vec postoji ne bi mogao uciniti toliko zla koliko zasluzuje.To vrijedi i za gorile.

Btw sta bi sa nekom curom sto se htjela tuci sa likom nekim,pa mu psovala kroz citavu slogu :mrgreen: ?

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 16:59 
Moderator

Bio ispred, htio uć, skontah da sam se malo zajebao u računici novca preostalog za svirku i mjesec generalno (11 maraka) i isfurao se... Jebat ga, krivo mi je zbog bendova mada sam Suicidale već gledao i opet bih, al mi je drago što nisam ušao u šugavu Slogu.

Slava, Goc, Sharane, iskreno bih platio i malo skuplju kartu za drugi prostor il bih da je zbijenije i lošiji zvuk (tipa AG), nego onom seljaku punio kafanduru papansku. Nisam jedini koji tako misli. Ovo od sinoć što sam čuo je samo pokazalo po ko zna koji put da se u Slogi NE SMIJE organizirat bilo šta ne-papansko. Mirite se s tim. Radije ću Madball kod Neše u Ag-u gledat, gdje mogu i sa šanka skakat ako hoću, nego kod seljačine koji mi ne da da skinem majicu kad sam u šutci.

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 17:04 

Iako nisam fan nijednog od bendova mogu reć da je vrijedilo biti sinoć u Slozi.
Adimiron je dobro odprašio svoje, tehnički potkovano, Sucidal Angels također, dobar kontakt sa publikom.
Death angel je imao najbolji zvuk od svih metal bendova koje sam gledao u Sarajevu a to dobro potvrđuju moje uši u kojima danas uopćnije nije neugodno zujilo :mrgreen:
Nekad je zbilja manje više.
Vrhunac su mi bile Bored sa Sabbathom i Thrown to the volves.
Ponašanje gazde i osoblja Sloge ne bih komentirao budući da je to uvijek bilo i ostalo presmiješno i apsurdno. Jedino mi nije jasno kako nisu naučili do sad kako se stvari kreću na metal svirkama.
Pohvale organizatorima. Vidimo se na SMF-u !

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 17:52 
Moderator

KOncert je bio fenomenalan, nisam previse paznje obracao n aprvi bend, ali Suicidal je poderao posteno...
Death Angel me ODUSEVIO! stvarno nisam ocekivao onako energican nastup, onu silu, komunikaciju s publikom, a pored svega ono je meni mozda i najbolji nastup nekog benda u dosta vremena u onom usranom klubu. POslije svirke sam se ispricao s njima i likovi su sjajni, pogotovo vokal koji je car od covjeka...

sto se tice majmuna u klubu, tj. osoblja, nek idu u 3 picke materine zajedno s onim debilom vladom..pa covjek je seljak za nepovjerovati, stvarno mi je bilo zao Gorana gore s onim seljacima, pa ne gledaju na koga idu jebli mater svoju papansku...pa u toliko vremena lik jos nije naucio sta je metal koncert, nije ti ovo bajram parti imbecilu...

neko mi rece nakon svirke, da je onaj celavi sa stepenica izvadio i pistolj prema basisti DA, ne znam koliko je to tacna informacija jer nisam licno vidio..ali za svaku osudu ponasanje tih krkana...

Svaka cast organizaciji na dovodjenju bendova i na pretrpljenom maltretiranju!

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 18:04 
Moderator

nekrodemon wrote:
Svaka cast organizaciji na dovodjenju bendova i na pretrpljenom maltretiranju!

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 19:50 

O koncertu se nema potrebe ulazit u detalje! bilo je odlicno ! Savrsena svirka !
Jedini problem koji treba rijesit su oni ispadi zastitara čobana , sta ce basist rec,za rodjendan umal sam dobio metak ! :?

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 20:53 

Par fotografija sa koncerta, koji je usput bio do jaja. Organizatoru sve pohvale za trud i živce.

1.
Image
Fotografija: Vanja Čerimagić

2.
Image

3.
Image

4.
Image

5.
Image

6.
Image

7.
Image

8.
Image

9.
Image

10.
Image

11.
Image

12.
Image

13.
Image

14.
Image

15.
Image

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 20:57 
Moderator

beton slike!

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 21:02 

pazi Kene u ćošku što je ljut :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 21:09 

Ne mogu vjerovat da su i mene zakacili na zadnjoj slici :o Msm da i tebe Murate vidim.. u cosku....I Da slike su odlicne...

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 21:13 
Moderator

..ejšn.. wrote:
pazi Kene u ćošku što je ljut :lol:

dje i nebio svi uzeli bijelu SA majicu :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 21:29 

Je li istina za ovaj incident sa Sloga džiberima??? :shock:
Da li je iko zvao policiju? Jarane, dođe bend iz SAD-a i imaju šta doživjeti u ovoj vukojebini... Šta li će tek na Madballu biti???
Žao mi je organizatora šta moraju trpiti, a za onog ćelavog majmuna sam čuo da inače svima ide na živce. Treba ga dočekat negdje i boga ubit u njemu...

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 22:38 
Moderator

A šta je bilo s lezbijkom nakom što se pofajtala? :lol:

Bogtejebo, na ovim fotkama pozer-klape na lopate ima, al ajd... bar su došli podržat..

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2011. 22:43 

..ejšn.. wrote:
Je li istina za ovaj incident sa Sloga džiberima??? :shock:
Da li je iko zvao policiju? Jarane, dođe bend iz SAD-a i imaju šta doživjeti u ovoj vukojebini... Šta li će tek na Madballu biti???
Žao mi je organizatora šta moraju trpiti, a za onog ćelavog majmuna sam čuo da inače svima ide na živce. Treba ga dočekat negdje i boga ubit u njemu...

Kakva crna policija, oni bi samo mogli jos vise izmaltretirati raju. A to za izbacivaca, pazi da ga neko ne doceka...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]