vevo_crnjak wrote:
Nije dobio batine jer je bio sav nekakav izgubljen od alkohola ili cega vec, a izgleda da mu ni pamet nije jaca strana s obzirom na prisivak koji nosi na hlacama. Glupo bi bilo da je izgazen jer je bio sam, nije imao neku ekipu, a svakako mu je jasno stavljeno do znanja da takve stvari u Sarajevu nece proci i to treba biti jasno svima nebitno odakle da dodju ovdje.
Sto se tice svirke sretan sam jer je Sarajevo konacno osvjetlalo obraz, a da je konfiguracija prostora pogodnija to bi vjerovatno bio nevidjen stampedo gdje se bas ne bi znalo ko pije a ko placa. Ako se i sinoc znalo.

vrlo zanimljivo.kao da je bilo juce kad si me prozivao na temi nule plus povodom fasisickih ispada u tuzli.i evo sad ti u kucu dodje potvrdjeni naci,sa sve istetoviranim kukastim na ramenu,shepuri se po sarajevu na svirci i ti kazes nije imao ekipu?! plus i ostali koji ga znaju kazu,ma to je aksi,opusteno,on je to istetovirao samo radi prvokacije.ja znam otprilike nekih 10tak takvih majmuna koji redovno dolaze na svirke i svima je to izgleda postalo okej.nem pojma.nisu mi jasni ni bendovi kojima lik,u ovom slucaju taj aksi stoji ispred ociju sa tom tetovazom i ne reaguju,mislim makar iz kurtoazije ako nista drugo.
gledam nedavno slike sa ritma nereda i fletlajna iz tuzle,ista scena kao i pretpostavljam ta iz sarajeva,deckonja opusteno hoda go do pasa kroz klub i niko ni da mu se obrati,a kamoli sta drugo.budi bog s nama.
http://en.wikipedia.org/wiki/Landser_(band)