Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 22:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 03. 08. 2011. 19:23 

ma to je 'nako, "figure of speech". jebiga ja sam u Kataru tako da ti to ne pomaze puno hehe.

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 22:28 

Dobro je, hvala svima VEDRO NEBO KOMPLIT RADI. Al je malo trzali sa svim maksiranim. Mozda cu morat malo oborit SSAO i AA :cry:

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 22:48 

@core imam ti ja ddr1 1GB koji mi ne treba vise pa ako budes kad u sarajevu,javi.

ceka se OVOImage

mislim da je bila beta za skinut al su obrisali key u roku od nekoliko sati.doduse,ovo ce bas trebati da se igra na visokim postavkama (ko krajsis kec svojevremeno) da bi imalo smisla.a dok se to ceka,vrijeme se popunjava metroom i brotherhoodom.

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:04 

jah dje se ne ceka kad ce bit i seher tabla ihihi

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:19 

haha jest dobro si,tu pocinje prica xD

ma DAJS je beton.mogla bih po citav dan gledati trejlere za tricu i jos ne doci sebi da su igru digli na taj nivo.samo me interesuje na kakvim postavkama cu moci da igram.al ziva bila pa vidjela

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:24 

Sta je ovo svi se vracaju "Kuci"?? :D

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:25 

srecom tesko je nac par mojoj grafickoj

;mrgreen:

moglo bi me ruzno prenijet

:mrgreen:

Joj kad se sjetim BF1942 i Desert Combata. Ah to su bili dani...latencija i ocaj na Etisalatu al smo se igrali dok nam oci nebi ispale. Samo da ne budem morao doplatit za vise bandwidtha. Iovako placam previse za kablovsku i internet.

Nista morat cemo rp-klan kad BF3 iznidje. Red bi bio.

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:26 

lord krvolok wrote:

Ko sve dobre psine...

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:29 

Lee B Yatz wrote:
Dobro der ako tako velite, mozda bi ja trebao lagano krenut po AC-u redom. Al jesul svezali one nemogucnosti u fabuli s kraja prvog il jos uvjek sva prica svera na ivici apsurda?

Da Metro je bio i za X360 ako se dobro sjecam...mada za razliku od one Krajzis dva karine po svemu sudeci PC je bila glavna platforma a konzola port. Tako to treba mamu mu :evil:

Diablo 3 je...facepalm zesci izgleda. Blizzard pukli totalno.

prica se direktno nastavlja iz jednog dijela u naredni.... stvari oko Desmonda se polako objasnjavaju... AC: Revelations ce zaokruziti pricu oko Ezia Auditorea, a nakon toga ide AC3, potpuno nova prica, cak sam negdje citao da bi se mogla desavati u feudalnom Japanu, sto bi bio win samo takav..... naravno, prica je i dalje sci-fi sa ukljucenim historijskim faktima i licnostima....

jeste, Metro 2033 je bio i na X360ki, u biti paralelno razvijani, posto je 4A engine multiplatform engine, nije port s jedne platforme na drugu....

a diablo 3.... dizala se fama i oko djuke nuklearca for(n)ever pa smo vidjeli sta je na kraju ispalo..... mislim, nece oni zajebati, ali WoW je njima bitniji, to je zlatna koka..... osim ako ne okrenu na "MMO" sa diablom..... uvode mogucnost placanja itema...

Last edited by Snake on 03. 08. 2011. 23:34, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:34 

Gled'o sam ja na jutjubu snimke sa x360ke (kad mi je dopizdilo tumarat po onoj finalnoj sekvenci, pa da skontam gdje zavrnut), nista konzole standardni pusalgin. jedino me jebe sto na plejki ima igara koje bih mozda i odigrao.

Nego vidjel ti moj reptilski haveru onog odrona od Sturmovika novog? Jebli sliku svoju Rusku. Samo da se isto ne desi Stalkeru i Metrou. Sta onda cinit jadna majko. Pocet cu se igrat sa sobom i stekerom za struju simultano...

P.S. Ajd onda cu morat odigrat malo AC. KAD GA VEC SVI TOLIKO HVALITE i to, ispada da nisam kul u raji jer se igram Twitchera i Cities in Motion...Mada bi dobar Twitcher. Malo bezze sto nisi mog'o i onu Sile opalit, i onda ti jos celo zidar na kraju kaze da ga je on vise puta metn'o. Jebo ti sebe senji vuce...

Profile  

PostPosted: 03. 08. 2011. 23:42 

Lee B Yatz wrote:
Gled'o sam ja na jutjubu snimke sa x360ke (kad mi je dopizdilo tumarat po onoj finalnoj sekvenci, pa da skontam gdje zavrnut), nista konzole standardni pusalgin. jedino me jebe sto na plejki ima igara koje bih mozda i odigrao.

Nego vidjel ti moj reptilski haveru onog odrona od Sturmovika novog? Jebli sliku svoju Rusku. Samo da se isto ne desi Stalkeru i Metrou. Sta onda cinit jadna majko. Pocet cu se igrat sa sobom i stekerom za struju simultano...

uuuu sa birds of prey i cliffs of dover su zajebali zesce..... prvi sam malo zaigrao, drugi mi nije niti palo na pamet skidati..... odron zesci..... cak se i Oleg Maddox povukao totalno iz developementa nakon ovoga, to sam citao na simhq.com nakon izlaska igre, valjda mu igraci pali po kostima..... ja se od nedavno drzim samo Flaming Cliffsa 2 i DCS serijala.... sta Matt Wagner uradi, ruke mu se pozlatile...... a eno tvorci world of tanks-a najavili i mmo flight sim, world of planes, baziran na il2 1946 engineu, to neb' trebalo lose biti......

za stalker i metro se ne sekiram, ne mogu gore od krajzisa zajebat :D ;)

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 03:51 

ma stalker nece nikad zajebat, siguran sam. to ima da bude kultna igra, vec je jebiga.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 03:55 

Lee B Yatz wrote:
Dobro je, hvala svima VEDRO NEBO KOMPLIT RADI. Al je malo trzali sa svim maksiranim. Mozda cu morat malo oborit SSAO i AA :cry:

ajde ba ne budi picajzla :D ja pola sranja gasim igrama i kad sve leti podmazano. inace me previse presijavanja i efekata nervira. ja stalkera igram sa svim max osim tih aa i slicnih folova.

e sad ozbiljno, s tim complete modom il kako se vec zove, jel poboljsano svjetlo baterije? negdje sam citao da je i to doradjeno, ovako bez icega kad igras/"nasuho" jedva da ima razlike kad je mrkli mrak, vidis nesto tek kad pridjes blizu sa baterijom on....

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 10:06 

Abigail wrote:
haha jest dobro si,tu pocinje prica xD

ma DAJS je beton.mogla bih po citav dan gledati trejlere za tricu i jos ne doci sebi da su igru digli na taj nivo.samo me interesuje na kakvim postavkama cu moci da igram.al ziva bila pa vidjela

Citao sam jedan interviu sa nekim iz Dice-a, i govore da nece biti prezahtijevno, niti cak zahtijevno kao sto je Crysis2?? More bit da je dobro optimiziran engine kad ce bit manje zahtijevno neg crysis2....

A stalker sto je je, predobro izgleda na max settingsima dx11 :D

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 14:53 

ma stalker je meni genijalna igra, stvarno genijalna, ima tu nit sto je imao half lajf svojevremeno. a meni nikakvu ulogu ne igra kako izgleda igra i kakva je grafika. upravo zato sto vecina fps igara danas je zasnovana samo na napucanoj grafici, a igrivost, prica i ostalo bitno u igri 0 poena.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 16:32 

dobro sad da izgleda ko dum kec ni na kurac nebi bio nalik. ovaj klir skaj je onako nesto...neznam stab reko, poslije pripjata nije cemu. pripjat sa dx11 je prva takva igra koju sam zaigrao nakon DUUUGO vremena, i prva na ovoj masini (tada sa bjednom 5770). Zvalje sam sa poda pokupio :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 16:39 

Quote:

a jebiga..diplomiralo se pa se ima vremena malo haha:D

@libijac svidja mi se taj prijedlog za rp klan kad izadje trica,taman da se vratim u formu nakon jedno 2 godine apstinencije od igranja haha.na kraju krajeva, BF je uvijek bio kraljevski za multiplejera.
usput da te pitam,posto se sjecam da si na nekoj temi davno pominjao kako imas iPad, imas kakvih prijedloga za besplatne dobre igre na njemu? a moze i generalno za free apps tj bilo sta za maximalno iskoristenje nejailbreakovanog ajpeda?

a to za grafiku mi je u biti interesantno kod igara kao sto je krajsis gdje je gejmplej realno pozadinski bio,ja sam licno znala vise vremena provesti testirajuci fiziku koja je tad bila na zavidnom nivou (u rijetkim trenucima kad sam ga igrala u centrima zbog neadekvatne konfiguracije). BF nije nikad podbacio, al da mi fali igrivosti i price koju je,ko sto rece, imao HL, definitivno fali.a kad smo kod VALVE-a,posto nisam pratila prethodne stranice,kakva su vam iskustva s portalom 2 ako ste igrali?

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2011. 19:18 

Neka Neka da se hoce svi vratit :D ,cuj Diplomirala, Cestitam :D

I Ti Libijac Okani se tih Igrica,u Godinama Si valja ti se Zenit :twisted:

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2011. 00:41 

Lee B Yatz wrote:
dobro sad da izgleda ko dum kec ni na kurac nebi bio nalik. ovaj klir skaj je onako nesto...neznam stab reko, poslije pripjata nije cemu. pripjat sa dx11 je prva takva igra koju sam zaigrao nakon DUUUGO vremena, i prva na ovoj masini (tada sa bjednom 5770). Zvalje sam sa poda pokupio :mrgreen:

ma dobro necemo u krajnost s doomom kecom, onako samo kazem, dobra grafika mi je dovoljna, sad dodatni efekti mi nisu previse bitni :)
a pripjat je kulminacija trilogije, i meni je najbolji dio bez dalje rasprave. al mislim da ce DVICA pokorit i pripjat, za nadat se. ne znam, kazem ti, meni je ovo najbolji serijal od half lajfa sigurno... samo vakat bi bio da i ja sta uzmem malo jace...

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2011. 00:43 

lord krvolok wrote:
I Ti Libijac Okani se tih Igrica,u Godinama Si valja ti se Zenit :twisted:

:lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]